Thursday, November 02, 2006

November Rain...

November rain
A tragedy

Past is history
Future is victory

Sometimes...the loneliness is the better ways than happiness...


I'm tired...too tired...

Lepak kat pulau best gak nih...Jom! cuti cuti malaysia!

64 comments:

Sunan_Jati said...

wah.. baru nampak muka hang yang betui wargh22x..! hemsemnyer huahauahuahau!

Ungku Nor said...

Pe barangg lepak kat pulau, bro?
lepak kat SBAN lagik beshhh..
HAHAHAHAHA..;P

Angel Eyes said...

13may memang hensem and sexy gitu!

jom lepak pulau! pulau mana tu? pulau jerejak ker?

so bila plak sunan nak letak gambar dia?

achik said...

wah dah tunjuk muka... semakin hangat di pasaran la pasni hahahaha...

kingbinjai said...

engkaukah itu?

esampah said...

la... boring la pulak.. dok PULAU Pinang tak best ka?

eSampah said...

nah.. try Pulau Jerejak

Ayaq masak said...

November Rain...Guns n Roses kan? Ke tu November lain hah?

Bagi la gitar tu kat aku. Gitar abg aku ni tali dah mati la. Hehehe.

Ayaq masak said...

13may memang hensem and sexy gitu!
Sat aku nak gelak.

HAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAKDAHKLDHKLDAHDKLHDKAJHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAKAHSKLAHSKLAJHAHHAHAHAHAHHH!!!!!

Sunan_Jati said...

wargh... abisla 13mei... ayaq dah berkenan kathang heheheheheheh!

arianna adrizal said...

jom!

;)

kakLuna said...

hohoho..dah mula tayang muka nampak...ni sbhgn dr usaha nak suh rekomenkan keje baru ke...

zwitterion said...

bro, lutut jgn tunjuk ye lain kali..

akirasuri said...

versi 1..
hikmat naga berasap bergitar..

versi 2..
hikmat naga berasap berdiri..

versi 3..
hikmat kepala buaya skodeng..

lalalalalala~

Orochi said...

jom gi penang.. ko blanjer yer.. aku nak makan sedap2.. hahaha...

azreena said...

wow..november rain...
lagu ni mmg aku suka...aku letak dkt fs aku...
ehhehehehe

psstt muka ko ni cam aku kenal ler 13may...tp,aku x bani arr teka saper ko sebenarnya...ahhaah

neway,nasihat aku..isap ler okok tu bebanyak...
baper batang seminit..huhuuhhuhu

nieys said...

ngapa kau posing cam kerek ala-ala mawi.. muahahahhhahahahahhahaahhahha...

:D :D

Lan Rambai said...

aku cadangkan ko pegi pulau gadong kat melaka... best ooo.... tak caya tanya orang melaka.. nak pi pun senang jer... tak yah naik bot pun!

kemat said...

kat ner la pulau idawoitt..leman ko nie..pak penang, pekena char keow teow..aku tunjuk tpt hang belanjer

esis said...

ni sah sindrom takde idea menulis. pasal tu paste gambar jer.. hahaha

Orang Biasa said...

bersih umah hang. baguih anak bujang nih. elok wat nantu..hehe

Aku Bukan Bidadari said...

lawanyaaaaaaaaaaaaaaa




Pintu tu..hehehe..nk pi pulau mana? pi pulau pinang arr bestttttt

13may said...

sunan: hehhe...jgn jeles okeh!

akak: akak...dah byk kali tanya dah ni..SBAN tu hapa??? hehhe...

angel: oh! saya takut gi pulau jerjak...hantu byk!

achik: hangat..hangat gak...bahaya pun..bahaya gak...hehhe...

king: iya..inilah mamat 13may yg perasan hensem:P

esampah: thanks...mai lepak Penang ngan aku...tak la boring sgt...hehhe..

ayaq: nak gitar?? boleh..boleh...mai amik kat umah aku....ada berani??? hehhe...

ayaq: gelak la..nak gelak sampai besok pagi pun takpa..huh!

sunan: dia saja jaki ngan aku....

anne: Jom! nak pi mana nih????

luna: hahha..kalau zaiham tengok...mesti dia kenai..kalau tak kenai gak...pi balik sekeh byk2 lagi...hehhe...

zwit: oh! mintak maaf..lenkali tak buat dah...

akira: sapa naga??? sapa boya ni??? tak paham la...hehhe...

orochi: jom gi KL.. ko blanjer yer.. aku nak makan sedap2.. hahaha......

azreen: woi! takkan hang org kampung aku kot???? musykil musykil...

nieys: kerek betoi la 13may nih...hahahaha....

lan: hg jgn nak bagi aku pening...nak pi pulau tapi takyah naik bot...heran heran...

kemat: selalu layan char kue teow tang mana???

esis: hang memang sorang yg begitu memahami...huhuhu...

OB: jgn terpedaya ngan gambaq...photoshop boleh buat mcm2..hehhe...

13may said...

bidadari: hehhe...gitar aku tak lawa jugak ka???? hehhe...

shears said...

kemas ah umah hang..tgk bilik haku tunggang langgang..muahuahau

MerapuMan said...

nak duk pulau kena camping, jgn duk hotel ... baru thrill! aku selalu buat macam tu masa bujang dulu ...

ya .. dia sudah mula tunjuk muka ..

Ayaq masak said...

Blah laaaa tarak masa nak jaki ngan ang. Pap pap pap pirah mabuk!!

kak nieys, 13may mmg kerek pun, kak nieys baru sedaq ka?? Kesian kesian. Saya dah lama sedaq. Kekekkeke.

Najmy bilik tunggang langgang bersepah sbb buku takpa jangan tunggang langgang dengan baju busuk tak basuh huahuahuahuahua. Speaking of tunggang langgang, meja aku sungguh tunggang langgang tatkala ini..bila la nak abeh exam..

jarri said...

ha.

azreena said...

weyyyy
muskillllllllll muskilllllllll
camnor hang leh kata aku org kampung hang...ahhahahhaha
aku kata muka hang ni cam besa aku kenai...mana plak aku kata sekampung..
hg budak SP kan..ahhaahhah
paper pun...hang pandai ek men gitar..
ka ex saja tuuu
kehekehekhehe

MerapuMan said...

ko kalau kat SP selalu lepak kat mana?

hayad said...

pulau tu cm tak best jerk nengok,haha

Sunan_Jati said...

betui20xx.! 13mei.. pala hang nie... kemas skit.. bersepah sj.. ngeh2x hehehhehehe

P/S: mission accomplish... ooit... jom taruh 13mei.. ngeh2xc!...

elly said...

err...tak ajak kita lepak sekali ke....hehehehe...

esampah said...

elok la.. ajak aku lepas penang yg hg nk mai KL.. pandai..

13may said...

shears: hehhe...awas! jgn tertipu ngan gambar:P

merapuman: ahha...camping memang best...baru adventure sikit...

ayaq: hap hap hap pap pap pap....hang memang jaki pun...huahauahuahua...

jarri: ha. hi. hu....

azreen: hg dok SP gak ka? Ntah2 kita member sekolah hapa....musykil musykil...

merapu: tak tentu...bila aku balik SP, member aku selalu ajak lepak kat Penang:)

hayad: memang tak best pun...ulaq byk, nyamuk byk...boya pun ada:D

sunan: Ooooo...hang tgh buat pakatan nak taruh aku yek!!!

elly: nak join ke??? boleh...no problem...bila nak turun Penang??? hehehehe....

esampah: hahahaha....kan baguih...dekat sikit ngan umah hang...

Ayu said...

waduhhh udah nampak muka nya yaa... aik episod hati luka tak abis lagik ka? sabaq yaaaaa

Ayaq masak said...

Pap pap pap. Poddah!!

akirasuri said...

lalalalala~

naga tengah berasap lagi ke?mentang-mentang tak bualn puasa, berasap ajalah sokmo..lalalala~

Toyol Puteh said...

wuish... hensem gak rupenye ko ye..ingat x kacak sgt.... ni yg rase nak mengorat nih... tp lg elok kalau aku mengorat ko pastu ko bawak aku gi holiday kat pulau.... ok?

Sunan_Jati said...

Pap pap pap. Poddah!!


wakakakakak,,,,, hehehhe... poddah .. pindah randah huahuahauahau!

booGie said...

Lagu GnR ke?
Pulau tu kat mana?
Kecik semacam je

kakLuna said...

aku leh ajak hang pi pulau..tapi takat pulau tikus je la..cari dvd..hahahaha

Azer Mantessa said...

fuyoooooo ... punyalah hensemmmmm

nurul said...

gambar tu november rain punye video clip eh? eheheh:P

p/s cpt, bila nak blanja ni? :P

Mazudi said...

Salam.

Yer. Yer. Lepak kat pulau lepas raya ni best jugak ni sementara tunggu gaji bulan depan.

night queen said...

keciknyer pulau tuh!! he..he.. ishh..
best nyer dapat bercuti kat pulau..

JalakLenteng said...

pergghh..
bentuk badan dah mmg mcm panglima melayu..
silapnya panglima bwk keris, hang bwk gitar...

Sunan_Jati said...

silapnya panglima bwk keris, hang bwk gitar...

wakakak... betul sesgtla pend jalak... dier zmn moden nyer hehhehe!

thewailer said...

november rain...reminds me of the song by guns and roses!

13may said...

ayu: hahha...saya ni salah sorang ahli kelab jiwa luka:)

ayaq: uwek uwek uwekkkkkk!!!!!

akira: tau takpa...naga tgh berasap layan Marlboro:D

toyol: pi curik duit kat org byk2 sikit...pastu boleh kita pi holiday kat pulau:P

sunan: kebaboommmmmm!!!!!!

booG: somewhere around batu feringgi...tapi ulaq byk...

luna: hmmm..lama aku tak pi layan DVD kat sana....

azer: kembangnya sayaaaaaa!!! hehhe...perasan betoi saya nih:P

nurul: dlm video clip tu, depa potong scene aku...alasan sebab rambut pendek...hampeh betoi!

mazudi: salam...tapi la ni tiap2 hari lepak kat pulau...Pulau Pinang:D

nitequeen: meh la bercuti kat pulau pinang....mcm2 ada...13may pun ada:D

jalak: ni bukan sebarangan gitar...ini bazooka...anytime boleh tembak SunanJati...pommm..pomm..beng..beng...

sunan: kalau jumpa hang...konfem aku hempuk kepala hang ngan gitar aku tuh!

wailer: together with Slash's gitar solo...pergh! best best:D

Ayaq masak said...

Pakcik macam-macam ada dah meninggal le..al-fatihah.

*piat telinga 13may*

13may said...

Al-fatihah untuk pakcik mcm2 ada...

*woiiii!!!! apa piat2 telinga org nihhhh!!!!!*

LediAgli said...

tu pulau apa tu? pulau pandan jaoh ke tengah ke?

Ayaq masak said...

gunung daik bercabang tiga.

bunga rampai said...

Salam,

Saya pun penat, baru pulang dari kembara. Hari ini menambah penat, legar-legar di blog teman-teman yang lama ditinggalkan.

Panggilan pulau tu :)

Ayaq masak said...

*kepit idung 13may guna sepit baju*

Yey. :D

CiCiKang said...

Hai 13may & semua yg layan kepala dier,
Kami ingin menjemput anda ke rumah terbuka Raya kami pada 7 Nov 2006 (Selasa) di sini.
Datanglah beramai-ramai. Semua dijemput hadir.

Ikhlas,
Toyol Puteh & Cicikang

MaNiQ KaYaNgaN said...

wah.. hensem gak.. huhuhu.. nasib aku tak jatoh chenta..

Sunan_Jati said...

updet2x! updet jgn baloqw sgt.. huarghh2x!

superdzu said...

saya nombor 59!

wow

13may said...

ledia: ahha...pandai pun...makan hapa pandai sgt nih????

ayaq: gunung daik tu kat mana???

BR: selamat pulang dari kembara dan selamat mengembara semula...hehhe..

ayaq: suka hati hang saja nak kepit hidung aku...ceh!

ciki: ada sessi karaoke dak???

maniq: huiiii...biar jatuh tangga..jgn jatuh chenta okeh!

sunan: ahhh...bising la hang!

Dzu: hai Dzurina....baru balik beraya ker??? hehhe...

shahril aley said...

sempat ko nak g bercuti-cuti malaysia. aku tak de masa la nak bercuti-cuti malaysia skrg ni. busy gile nak siapkan banyak keja kat ofis.....

Fiya said...

cuti? jelesnyer aku...tapi sebab tak bleh cuti aku tensen...Berkhidmat untuk Diri ku yang ku Sayang apart from Berkhidmat untuk negara dan saya yang menurut perintah...0o.

13may said...

aley: hahahaha...mari kita gelakkan dia:D

fiya: jom bercuti! hehhe..jeles jeles:D

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may