Tuesday, November 07, 2006

Huarghhh!!!!

kita tidak pernah terjumpa dgn pasangan yang salah
tetapi kita sering menjadi pasangan yang salah
kebahagiaan terletak pada diri kita
------------------------------------------------------------------------
Fuh! Baru habih keja untuk hari nih...baru boleh isap rokok ngan nyaman:)

[Binatang peliharaan 13may]

49 comments:

Sikenit Comel-AminBakish said...

bela tebuan ke... ? :D

Fiya said...

Dalam maknanyer ayat 13 may tue..Sedih jer bunyinyer , macam ader masalah besar jer. Tapi saya memuji juga kenyataan tue, kerana mengakui diri sendiri menjadi pasangan yang salah...cuma pesanan penaja...kita juga tidak boleh menjadi pasangan yang terlalu sempurna kerana bila ada kekurangan kita akan melengkapi dengan kelebihan...barulah menjadi satu kesempurnaan..."It takes two to Tango" ...aku pun tak paham ape aku cakap...tapi aku tau aper yang aku maksudkan....

Cantik pet 13may tue...ekonomi and multi task...tak payah beli sangkar, tak payah beli makanan,dan boleh jadi watch dog and bite sesape yang dia nak...well trained untuk Sunan tue...

amanitium said...

dude, aku tak sangka kau pun berminat dengan makhluk ajaib. itu spesis alfonson mombembe kan?

haha.

eSampah said...

ganaznya pet hang...

Angel Eyes said...

Selama hari tak bleh isap rokok dgn nyaman ker?

;)

Azer Mantessa said...

aku rasa peliharaan hang tu salah aaa ... ada ka plak tebuan.

aku pun nakkkkkk!

MaNiQ KaYaNgaN said...

Anehh...Aneh.. aku mengenali org yg aneh... wakkakaa.. ( kan sunan kan kan..huhuhu) bela la lalat ker.. sunan jati ker.. ada gak faedahnyer.. ekeke..!!

weii.. aku kenal semua org yang betul2 saja dan yg tak penah buat silap.. tapi yg silap selalunya aku sebab gagal menilai.. huhuhu.. lallalala..

kakLuna said...

REVERSE OSMOSIS KATA2 13MAY

mereka pernah kehilangan psgn yang betul
tapi mereka jarang2 menjadi pasangan yang betul..

penderitaan terletak pada diri mereka...

tebuan itu menyakitkan
tapi tebuan menghadiahkanmu madu..

ehek..

bunga rampai said...

Salam,
Berasa macam 13may kurang sihat...bawa bertenang...

Ayaq masak said...

Wey gambaq takleh tgk pun. Tapi stlah baca comments...ang bela tebuan ka pakcik? Oo tebuan tu ang simpan nanti bleh pi sengat sapa yg pedajai ang eh? (aku tau dah sapa mangsa dia muahahahhaa)

Pi jumpa pskiatrist( jadah aku eja neh..) naa.

azreena said...

sempoi la ayat ang 13may...
leh haku pinjam seround dua jaja kat member aku.,....hahahaha

jarri said...

mana satu binatang peliharaan hang?

akirasuri said...

oh oh ini versi putus cinta ke?ha ha ha..

itu bukan gambar tebuan tanah ke?lalalalala~ hang bela tebuan tanah ka?ahakz!

kingbinjai said...

ko bagi makan apa kat menatang tu?

achik said...

"...kita sering menjadi pasangan yang salah"

haa sedar pun salah sendiri... hahaha

Ungku Nor said...

jaga dia lek elok.Jangan sampai kena langgar..:((

13may said...

sikenit: hahha..sempoi kan:D

fiya: mengalah tak semestinya kalah...ini pun pesanan dari penaja gak:)

aman: tak mau try bela ka???

esampah: selain ganas, ia jugak nakal...suka terbang merata2:D

angel: hahha...tapi semalam lepas abih keja, lagi nyaman dan bahagia:D

azer: nak jantan ka betina???

maniq: oh begitu! anda dinasihatkan amik ujian penilaian sekali lagi okeh:)

luna: tebuan ada madu ka??? tebu madu ada la...

BR: salam...sekrg dah beransur tenang dan gembira:)

ayaq: pskiatrist tu hapa??? lalalalaa....

azreen: nak pinjam? boleh tapi ada pengerasnya...jom karaoke ngan aku!

jarri: ish! hang tak nampak ka dlm gambaq tuh???

akira: tebuan tanah yg manja...hehhe...

king: asap rokok...hahha...

achik: hehhe...apakah "kita" tu merujuk kepada kita 2 org????

akak: jaga tebuan ke akak???

nieys said...

oh.. mana dapat haiwan peliharaan ni? hehe... :D

Sunan_Jati said...

wargh.. hellop my bro.. i`m backl hahahahahahh! bos aku x kacau aku dah so aku bleh kcau hagn plak.. wargh.... besaq nyer pet hang.. hang nk bagi awet muda ker...

mengikut kajian saintifik melalui pembacaan buku mastika dan kat channel discovery... suntikan bisa tebuan tu bleh bagi mencekang kulit atau aweet muda... hehheh... dan diamalkan oleh sesetengeh tempatla...
hehehe so saper yang nk awet muda sila kontek 13mei jgn memalu kepada kak ungku dan syg fiya jgn memalu yer.,..

huargh...2x!

MaNiQ KaYaNgaN said...

windu aku kelibat sunan jati kat blog aku.. wakakaka.. napa ntah RTM tak kasi aku masuk blog dia..

13 may adakah penilaian anda pada sunan jati benar2 belaka..??wakaka.. aku fobia ngan tebuan nih.. penah kena kat kepala.. sekarang kesannya aku ada uban sehelai betul2 kat tmpt yg dia suntik tue.. wakakkaka..

cabut pon bley tumbuh.. napa hah wahai pengembala tebuan..?? huhuhu

Orochi said...

buat apa hang bela tebuan? bukan ada madu pun.. lebah boleh la keluarkan madu.. hahaha...
(senjata untuk mempertahankan diri ker?)

Iyandz said...

Layan kepala kejap kat sini.. Blh ajar main gitar tak.. heheheh

Ayaq masak said...

Aku suruh tebuan tu sengat ang satgi aaa.

MaNiQ KaYaNgaN said...

iyandz ko jangan kasi peluang kat 13 may.. nanti dia ajar benda lain.. muhahahha..!!

ombak nak menganas kat sini..!! tapi nak sambung buat kejer dah.. chiowwww...

LediAgli said...

wah..nanti tebuan ang beranak ang bagi aku sekoq.. aku nak bela gk.. sebab sunan jati kata bleh bagi ilang kedut.. aku nak prepare la.. bila umoq aku 40 tawun.. tebuan peliharaan aku dah matang.. mwahahhah...

*jerebu dah surut.. ang isap la pat belaih batang sekaliguih pon tak pa okok tu

CiCiKang said...

tebuan adalah serangga yg suka mati sesuka hati dier je... ini amat berbahaya kerana sy pernah terpijak dan akibatnye bengkak kaki.... waaaaa.... 13may, klau tebuan ko dtg dekat sini, siap la kena smash nanti.

MerapuMan said...

takde benda lain ke ko nak bela? cicak ke ?

shears said...

ang wat pa ngan tebuan tuh

Sunan_Jati said...

kita tidak pernah terjumpa dgn pasangan yang salah
tetapi kita sering menjadi pasangan yang salah
kebahagiaan terletak pada diri kita


aku xphmla ayat hang tuh xplain ckit... aku masih muda mentah... bobrok... so xplain la wahai betara yang berlagak bintara... wargh...2x!

konpius... hang ader pasang lain ker? wargh... atau... hang tipah tertipu wwargh..2x!

arianna adrizal said...

selamat pagi.
dah baik sakit gigi eyh.
bagus. bagus.

Aku Bukan Bidadari said...

weih binatang peliharaan ko x comel langsung..mengelikan adalah.. huhuhuhu..

Sunan_Jati said...

wargh... menggelikan. apala...2x!

Ungku Nor said...

SUNAN JATI cakap-"hehehe so saper yang nk awet muda sila kontek 13mei jgn memalu kepada kak ungku dan syg fiya jgn memalu yer.,.."

Akak cakap-takyah..takyah..
akak memang dah awet muda!;p

kakLuna said...

tebuan ngan lebah tak sama ka?

edyan7 said...

ish...ish...ish... bela lah yang balik modal sket... ayam ka.. arnab ka.. tebuan makan tuan tak? hik..hik...hik...

luna...mana nak sama tebuan ngan lebah! tebuan seksi sket...ahhahah

Anonymous said...

nice quote - nis comei

Ungku Nor said...

KAKLUNA-lebah yg dok kutip madu tu. Tebuan..dia kutip awek..er..err..
macam tuan dia!

hahahahaha.

*kena lagi 'awak'..

Fiya said...

13may...catatanadamhawa not available at the moment

orang biasa said...

aku terasa mcm nak kopikat je ayat hang tu, mau bubuh kat kepala blog aku. sungguh menyentuh jiwa raga..

Lan Rambai said...

aku isap rokok sambil buat kerja.. tak yah tunggu abih kerja pun hahaha

kakLuna said...

yan : la, ingatkan sama..patutla tuan umah mcm ala2 tak accept je 1st comment saya tuh..

kakUngku :ish,tuan umah ni bukan takat kutip awek...kutip sekali dgn mak2 awek..

*bagusnya umah ni..tetamu mai pekena tuan umah yek?*

Ungku Nor said...

KAKLUNA cakap.."bagusnya umah ni..tetamu mai pekena tuan umah yek?"

akak cakap.."tuan rumah yang 'mcm' ensem mmg selalu kena!"

Hahahahaha.

achik said...

uish kak ungku nor asyik puji2 dlm mengena 13may ni... kembang la org tu hahaha

Ungku Nor said...

ACHIK-uishhh..karang kalo akak debik dia terang-terang, kantoi la pulak!

ni kira dalam dok usap-usap, belai-belai tu,*tibe-tibe* je dia terkujat sebab kena luku..

hahahahaha.

superdzu said...

menatang apa tu?

hayad said...

putuih cinta ka 13may?hehe

13may said...

nieys: tangkap ler:D

sunan: apa kata aku suntik hang dulu:P

maniq: ingat dia nak buat sarang atas kepala hang kot:D

orochi: sesak2 boleh guna gak untuk defend diri:))

iyandz: bolehhh...tapi ada pengerasnya....jom tengok wayang ngan aku!!

ayaq: oh! sesungguhnya tebuan mendgr kata...tidak sesekali menyakiti tuannya...paham???!

maniq: hahha...ombak & tebuan mengganas:))

ledia: boleh2...nanti kasi alamat..aku pos kat hang:)

ciki: jgn risau...tebuan saya manja...dia takkan kacau org, unless org kacau dia...hehhe..

merapu: bela cicak kotoq umah...taik cicak byk!!

shears: laaa...itu kan haiwan peliharaan aku:))

sunan: arghhh!!! bising la hang...punya pasai aku laa!

anne: suruh tebuan tu sengat..terus gigi okeh:D

bidadari: geli tapi manja dan sedap??:D

sunan: hehhe...yg penting manja:D

akak: nak awet muda lagi tak???

luna: tak sama rasanya...arghhh...hang jgn bagi aku konpius...!!

edyan7: hahha...tebuan memang seksi dan manja...hohoho...

nis: :))

akak: tebuan biar sekoq...awek biarlah rahsiaaaa....hehhe...

fiya: okeh...nanti bgtau bila dah available..

OB: jgn lupa copy gambaq pet aku tu sama...

Lan: wah..nikmat betoi keja camtu...err...ada kosong lagi ke???

luna: nak awek kena la berbuat baik ngan mak awek dulu...tak gitu akak ungku??? hehhe..

akak: kena pun takpa..janji hensemm....huahuahua...

achik: hahahaha...

akak: takpa..kena luka pun takpa....janji hensem...hahahaha....

Dzu: adik beradik ultraman lalat:D

hayad: putus bekalan oksigen...rokok abisss:(

azreena said...

hahahaah
pengeras dia nak soh aku keroke ngan ang ka 13may...
bolehhhhhhhhhh
set masa ngan tempat..
sok2 kalo aku blk mesia kita keroke sama2...hahahahha

*tanam tebu tul ler haku nih...kehehehkekekeke

13may said...

azreen: okeh...bila hang nak balik mesia, hg bgtau aku. Kita pi karaoke....Rock babe rock!!! yeahhhh!!!

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may