Tuesday, November 21, 2006

Fire fire fire!!!

Hari ni mcm serba serbi tak kena...datang keja kena ujan..basah sebelah badan. Tgh buat report, power failure...jahanam keja. Buat keja kat 'bilik bedah', equipment tetiba 'hang'..kena restart buat balik....and then, time kalut camni la depa ajak masuk meeting sana sini.

Oh! Datang umah aku hujung minggu nih...layan punching bag.
Fire fire fire!!!





Ada berani????

84 comments:

Anonymous said...

wargh byknyer belatih tinju.. tulla main byk kat bilik bedah ahgnbedah saper nie ngehehheh~

arianna adrizal said...

ape pulak tak berani?!! hu~

hang ni mmg trademark baju belang la.


kihkihkih!

eSampah said...

baju belang lagi...

Ungku Nor said...

Sungguh kerek, eksen dan belagak siyoott!!

lililililili..;p

Setakat tunjuk gambar pe barangggg..
Bila2 pun akak bleh Photoshopkan muka hang kat badan Undertaker.

lelelelelelele..;p

Sleepless in Gelugoq said...

boleh. building sebelah je.. blok 304 tingkat 6 no 5 kan?

kakLuna said...

layan punching bag je?makan2 takdak?

sepi said...

kau mmg hebat laaa..

achik said...

nak layan punching bag kena pakai cap ke??

zwitterion said...

ni punching yg dulu ke yg baru?..wah mcm best no..jgn diamalkan pd muka pompuan..kalau x sy report polis..haha

Azer Mantessa said...

kalaulah punching bag tuh warna pink ... hang sanggup ka? :-)

Ayaq masak said...

Eleh konon macho ah tuh.

RaFFLeSiA MeRaH said...

ooo...ni muka mamat 13may ni yerk...leh tahan encem, wakakakakakakak...ko nak belanja aku ape? ko ckp skrg...

aarin said...

nak layan punching bag tue..tengah stress juga ni, daripada baling aiskrim baik punching bag..yiihaa

MaNiQ KaYaNgaN said...

hohoho.. takot aku.. kalo kena kat muka nih.. berderai muka ku yang tak sekata nih.. wakakkaka!!

zabs said...

Ada bau bau bacang dengan Rosyam Nor ke?
Sambil tumbuk kena sebut api 3x ke?

Anonymous said...

mr bleang man...

achik said...

hahaha aku ingat aku sorg je perasan 13may ni sipi2 skit cam rosyam nor...

nurul said...

jeng! jeng! jeng! rosyam nor tuuuuu...:P

blue_cherry said...

13may, hang ok kaa.. cian hang.. Nak kek lapis? Ada lagi serdak.. he he.

Seronok kan ada 'punching bag' kim satu set glove meh kat sini.. nak try gak.

hayad said...

dr sisi aku nmpk cam rosyam nor..klu dr depan aku tatau :p

hayad said...

eh..ramai rupenya yg kata ko cm rosyam nor.. *aku type komen aku dlu, br aku bc komen yg lain2 ;p*

sha said...

hihihi 13 may betulla cam ada iras rosyam sket aaa.. layan sila sila debik punching bag tu.

berani.. apa lak tak berani.. berani tengok. =)

Taiko said...

Hang pakai baju belang tu, teringat aku kat Budin Pi Mai Pi Mai Tang Tu.

Iman Mawaddah said...

Teringat kt kartun yang perompaknya pakai baju belang. Kartun tajuk apa ntah..lupa tajuknya.

Ayaq masak said...

Aku tingat kat Hambuglar. Yang McDonaldnye characters tuh. Ahahahah.

Ayaq masak said...

*HambuRglar. Huhu.

jarri said...

ni adik bongsu rosyam nor la.
takat peluk punching bag tu biasa la.

shears said...

debush debush....huhu

hamburglar ko kata ayaq? huhu

lisaOlisut said...

hey 13may..
aku berani je..u know what?
i have 1 fren former boxer of NS time sukma.sebaya kita.sekarang da retired la..huhu
dia boleh ajar i boxing tau!haha =P

err..yeke ade iras rosyam?tak nmpk dgn jelas.heee..=P

13may said...

anon: ni sapa plak nih....tapi gaya tulisan berterabur camtu...macam kenai:D

anne: nak wat camna, time amik gambar ni tgh pakai baju belang:)

esampah: ok..ok..nanti aku tak pakai baju plak:)

akak: errr...akak jeles pasai saya ada punching beg ker??? hahahahha....

sleepless: blok 304 tingkat 6 no 5...umah sapa nih??? hehhe..

luna: adaaaa...1300882525..piza delivery:)

sepi: hang lagi hebat...jersi no.7:D

achik: utamakan keselamatan okeh:))

zwit: yg dulu ler...ni lah tempat saya lepas geram:))

azer: peh! kaler pink...biaq betoi brader:))

ayaqmasak: huh! memang macho pun...hahahahha...

RM: hang la kena belanja aku makan...huahuahuahua...

aarin: layan ice cream lepas main punching bag, lagi best...yiiihaaa!!!

maniq: dont wori...jgn takot...aku tak taboh org pompuan...hehhe...

zabs: actually, masa tulis entry nih..saya nak isap rokok...tapi lighter tadak...sebab tu sebut api api api:D

anon (yg mcm kenai): belang man takpa...jgn hidung belang:D

achik: eh! biar betoi??? tang mana yg nampak sama tuh???

nurul: mana ada sama...karut betoi hgpa nih...hahahaha...

Ceri: nak glove?? kita tukaq ngan kek lapis, okeh???

hayad: sorang lagi kata rosyam nor...hehhe...tadak2...

hayad: tu la...ramai dok kata camtu...

sha: actually aku ni Castello...haahahaha....cuma tak botak kepala saja...

taiko: trademark Budin: pap pap pap...pirrrraaahhhhh!!!!

iman: kartun apa hah??? saya pun tak teringat tajuk dia....

ayaqmasak: Hambuglar?? HambuRglar?? mana satu nih???

jarri: adik bongsu..mak lain2..pak lain2...hehhe..

shears: aku dok praktis..nanti senang nak taboh Sunan....hehhe..

lisa: hang mai belajaq ngan aku la...aku former Thai KickBoxer...huarghhhh!!!!

Angel Eyes said...

Menarik tu. Gimme your address, nanti i dtg and i'll use your punching bag tu!

arianna adrizal said...

hu~ alasan. mesti bj belang penuh selemari. kuikuikui!

edyan7 said...

gambar 2~3 keping kat ats tu dah macam macho sgt... tang gambar last tu..tak tahan aku tengok...ala-ala semunyik plak! hahhah... habis terus macho hang!

elza said...

cehh. gamba xde la yg penuh.

bunga rampai said...

Seperti biasa, layan kepala di sini sering saja menceriakan saya.

Oh, 13may memang kacak! ;)

Salam.

suzequatro said...

uihh macam best je punching bag tu

wickedwitch said...

jom. aku pon dah memang tensen tahap gaban dah nih.

eSampah said...

huh! ada punching bag pn nk tunjuk.
nnt aku tunjuk punching bear aku hg jgn jeles.

oit.. hapdet..hapdet.. pemalasssss...

nieys said...

13may amik gambar sipi2 camtu cam muka Bell Ngasri la plak.. muahahaha... :D

Ayaq masak said...

Hahaha punching bear. Macam mak Nene kawan Shin Chan tu la pulak. Kekekeke.

superdzu said...

eee gerunnya.

saya tak berani!
confirm

blue_cherry said...

tukaq? any time babeh.. hu hu hu. [serdak je ader nih.. jadik laa.. ha ha]

Dah reda ke 'amarah' tu.. cool laa ya..

eSampah said...

ayaq.. a ah.. tp dia arnab. ni bear gemuks. tu pn bear akak aku aku songlap..

zwitterion said...

pinjam punching bag nk bt perhiasan kat rmh..boleh ka?..hehe

Iman Mawaddah said...

zwit, punching bag tu nak buat perhiasan rumah ke nak buat bantal peluk hehehe

ayu_mkay said...

ada berani??? ckp jer bila.. kat mana.. hehehehe

salam kenal dr ayumkay :)

akuokay said...

"Fire fire fire!!!" <--- oO mase ko blogging nih, ko takde lighther ek. (aku tatau tadi, kalu x baca comment kat atas)

"Hari ni mcm serba serbi tak kena" <--- ini kes run-time error has occured

"Oh! Datang umah aku hujung minggu nih...layan punching bag." <--- hanya diri kita mampu melayan kepala hotak kita.

haha .. ntah hapa hapa ntah????

=P

Sikenit Comel-AminBakish said...

aku nak kata apa ya... banyak dah org dah cakap apa yg aku nak cakap... :D

13may said...

angel: hehhe...bila nak datang???

anne: bawah katil pun ada gak...hehhe...

edyan7: hui...gambaq last la yg paling macho sekali:D

elza: tu aje yg ada...heheh...

BR: salam...suka2 layan kepala saja...

suze: memang best pun...beli ler satu, gantung kat umah...

wicked: mai la..aku tunggu!

esampah: uiii...dia ada punching bear....

nieys: kejap rosyam..kejap Bell...hahha...(ada chance jadik superstar nih...hehhe)

ayaqmasak: mak Nene?? kawan Shin Chan?? aku tak paham la...

Dzu: hi superdzu...takyah nak gerun2...bukan nak pukul org pun...hehhe...

Ceri: kalau serdak cuma dapat sebelah saja..okeh??

esampah: woi...kasi ler aku satu...boleh gak tido peluk2...

zwit: boleh boleh...nanti mai amik kat umah saya yer...errr..ada berani??? hehhe...

iman: nak buat bantal peluk pun boleh...nak hempuk kepala org pun boleh:D

ayu_mkay: waaaa...berani sungguh dia..btw, welcome welcome:))

akuokay: wah! tepat sekali analisis hang...meh aku belanja nasik lemak...jom!

sikenit: hahahaha...layan kepala sudah laa....pheewwwiittt!!!

CiCiKang said...

nak ikut jugak.... kita lawan nak? sape kalah kena belanja 40 hari 40 malam.

akuokay said...

bro, nasi lemak satu.. air sirap satu.. ek

tambah nasi kandaq satu ek.. bungkus egh... wat bekal karang.

(lagging la kumenting box hang nih.. )

LediAgli said...

wahhh sangat bes ada pancing bek senirik.. hishh besnyaa... meh pinjam meh

Ungku Nor said...

op..opp..

"zebra nak crossing.."

;p

kingbinjai said...

ko tanya punching bag tu kah?

Ayaq masak said...

*makan popcorn*

Haaa cepat la lawan. Aku nak tengok.

*kunyah kuaci plak*

jarri said...

aku pon leh peluk punching beg tu.

kemat said...

bantak peluk, biarpun masam dan busuk, tapi itulah idaman hati. Punching bag, biarpun mahal dan tahan lama, ko sentiasa bergaduh dgnnya hari2

shears said...

aha tabuh jangan tak tabuh...huhu

ayaq siap makan kuaci lagi..mana bley jadik..ingat dia hemo hemo ker..

13may said...

ciki: okeh...hujung minggu nih mai umah saya...

akuokay: nasi kandaq nak taruh lauk apa??? hehhe..

ledia: pinjam boleh...tapi jgn buat reta naaa...hahha...

akak: takpa...janji hensem:D

king: hahahaha...punching bag tuh tiap2 hari ajak aku bertumbuk...huhu..

ayaq: weyyy...kulit koci jgn dok buang merata2...satgi penat nak sapu...

jarri: hehhe...meh la peluk sama..

kemat: hahaha...asyik gaduh gaduh dan gaduh saja..

shears: praktis tabuh tiap2 hari...nanti senang nak bagi sunan sebijik!

Ungku Nor said...

lak ishhh..AYAAAAQQQ..
yang hang pi kapoq kuaci Hamtaro akak tu watpe????

ishh ishhh..

ad3ck said...

masuk ar The Contender beb..ada berani?? hehe.

Ayaq masak said...

Hoh. Najmy jeles. Blurphhhhh.

Kak Ungku ayaq balaih koci wangi yang sedap tuh aaaah. Siap ada perisa stroberi lagi. Tak main la makan koci Hamtaro. Hak hak hak.

Oyyy cepat la lawan aku nak tengok.

*throws popcorn in protest*

Orochi said...

ello bomba.. sini ada kebakaran.. ada orang duk jerit, fire, fire.. hahaha...

eSampah said...

hapdet hapdet

akuokay said...

ahe~!
nasi kandaq bukan adek-beradek nasik beriani eh? nak kena request lauk egh?
hemphhh.. (sakai nih)

(nasi kandaq tu aku baca kat APO?)
kher kher kher

Ungku Nor said...

nasik kandaq?
nasik biryani??

mana sama weihh..

dia punya beza, ala2 badak sumbu dengan monyet la kaedahnya.

lalalalala..;p

akuokay said...

muwahahakeh keh keh...
lain lain eh?

kalu cenggitu.. kensel order.. tukau nasi minyak egh... buleh?

kher kher kher...

13may said...

akak: biasa la akak...kanak2 ribena...whuuu!!!

ad3k: ada sedikit kegerunan...huhuhu...

ayaq: jgn dok buat sepah kulit koci kat sini haaaa...!!

orochi: hang dial number apa nih???

esampah: hapdet hapdet...hehhe..

akuokay: ahha la...hang nak makan lauk apa?? kurma kambing???

akak: badak sumbu??? monyet??? akakkkk...akak sembang apa ni??? mamai baru bangkit tidoq kot...hahha:p

akuokay: nasi minyak??? errr...hang nak kawin ka??? hahha...



ps: aku kena TAGGED ngan Blue Ceri laa...nanti kalau aku senang, aku akan layan...hehhehehehehe...

kakLuna said...

aku cuma nak lalu...nak chop no.69

tedungS said...

semekom 1st time kat sini

ele.. punching bag tu bleh la, cuba kepala KJ ke hishamkris ke haaa

akuokay said...

aku cuma nak lalu...nak chop no.71

(err .. aku tiru kumen kat atas ek)

Ayaq masak said...

Saya number tojohplohdua!

*sepahkan kulit koci merata2*

HAHAHAHA LARIIIIIIIII.

MerapuMan said...

73

MerapuMan said...

74 :)

amanitium said...

peh, dude, komen ke 75, gila babeng ni. ramai siot peminat ang. ang main guna-guna dan sebarkan melalui tenet ka?

Angel Eyes said...

bila nak datang?

u bila free?

bagitau sket.

achik said...

77 ;p

Ayaq masak said...

tojohplohlapan!

Hapdet hapdet. Malas betul budak ni.

Ungku Nor said...

sebentinain.

lalalalala..;p

Di mana diaaa
anak kamben 13MAY..

Ungku Nor said...

jap..jap nak genapkan jadik lapan poloh la!!
lalalalala..;p

akuokay said...

aku cuma nak lalu...nak chop no.81

(err .. aku tiru kumen kat atas ek)

(yang nie copy paste jer)

gagagaga..

Anonymous said...

wahh!! mlampau ramai peminat hang! patah tumbuh ilang berganti. enjoyy!

kakLuna said...

lapan puluh tiga..kaunter 2

13may said...

yeaahoooo!!!! komen yg 84....
hahahaha....teruskan mengira bagi sesapa yg rajin....

errr...aku dah updet tapi copy paste email saja la...

tedungs: welcome to layankepala:D

angel: I memang nak turun KL pun...cuma Sunan saja selalu ada problem...payah nak set ngan dia sebab dia selalu KECOH!!!

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may