Thursday, November 16, 2006

Layannnn....

Fuh! Keja byk sgt hari ni...(tapi aku tetap main byk). Tadi bos mintak satu info yg dah berkurun tak guna. Aku terpaksa godek2 mailbox aku. Nasib baik jumpa...at the same time, jumpa email ni. Aku tergelak2...so, aku nak share ngan hangpa semua. Yg mana biasa tengok, boleh enjoy sekali lagi, maybe boleh release stressed tu sikit. So...enjoy and selamat LayanKepala:D

---------------------------------------------------------------------------------------
[Budak Penakluk Buaya]
Seorang budak yang dipercayai mempunyai kuasa MISTIK yg dpt menjinakkan buaya tanpa pengawasan drp seorang dewasa. Kisah ini amat memeranjatkan semua para penternak dan bomoh-bomoh buaya seantero dunia. Budak ini berusia 2 tahun semasa gambar ini di ambil.
Buaya yg dpt dijinakkan ini adalah berkali-kali ganda besar saiznya jika dibandingkan dengan saiz budak ini.... Sungguh menakjubkan!!

31 comments:

Sunan_Jati said...

comeinyer budak tuh... berapa thn eik.. umur dier.. agak2x mungking 3 thn baru kot...

azreena said...

hoh...anok sapooo la yg dapat kuasa mistik tu...
uhuhuhuhuhu

achik said...

wahhh... takjubnya!!! ;p

eSampah said...

uih.. hebatnya dia.. anak sapa ni eh?

Ayaq masak said...

KAGUM!! HEBAT!! MABELES!!

orang biasa said...

wooo...kagum..kagum. Aku pon nak jadi cantu gak lah..Penjinak Khinzir..

zwitterion said...

hahaha..gelak kekenyangan, br habis jamuan raya.

13may said...

sunan: ish..tatau la..kena tanya mak dia ler...

azreen: hehhe...hebat kan:)

achik: ngan aku tak takjub ka???

eSampah: anak buah aku...hohho..

ayaq: aku selalu lepak kat tasek USM nak tangkap boya ni la...

OB: oit! nanti jgn lupa samak!!

zwit: wah..ada jamuan lagi...awat tak panggey kami sama???

RaFFLeSiA MeRaH said...

alaa...ko letak budak baru lahir pun buaya tu pun x heran, nganga lagu tu jugak laa...muehehehe...

arianna adrizal said...

hehe.. kesian budak tu.
anak sapa la tu ... :)

kakLuna said...

esok besaq jgn terbalik dia jadi buaya, menjinakkan org(lagi pulak tanpa pengawasan orang dewasa)...

Ayaq masak said...

Aahh. Alasan. Banyak lagi tasik dalam mesia nih. Tasik Harapan tu jugak hang nak. Dalam tu bewak ngan kura2 ada la. Boya mana ada.

13may said...

RMerah: oii..bahaya...nanti kena libas ngan ekoq boya, lemas budak tu nanti...hehhe..

Anne: kesian kan...kecik2 dah pandai tangkap boya:D

luna: takpa2...nanti besaq aku pantau dia...

ayaqmasak: mana boleh tadak boya..hang perati betoi2...

Ayaq masak said...

Bewak besaq boya ada la. Bapak boya iaitu 13may pun ada.

MUAHAHAHA.

che'fara said...

ala ala ala comellllllllllllllllllnyaaaaaaaaaaa




MULUT BUAYA TUH!

Ungku Nor said...

13MAy lagi hebak.
Dia boya bersarungkan kulit manusia..

Seb baik la kulit manusia tu ensem sikit. Diulangi='SIKIIITTT'
lalalalala.

Azer Mantessa said...

hehehe

MerapuMan said...

wakakakaka .. gambar kau masa tiga tahun ke ?

kingbinjai said...

anak sapa la tu ya?

jarri said...

gile dasat tuh.

13may said...

ayaq: woi! aku krokodail hunter la:D

fara: jaga2..satgi dia ngap kepala satgi...hehhe..

akak: hehhe...kulit boya byk kegunaan..boleh buat selimut:))

azer: :D

merapu: hehhe...

king: anak penakluk buaya:D

jarri: memang dasat pun...bukan calang2 nih!

eSampah said...

hapdet..hapdet.. jgn malas..

bunga rampai said...

Tengok buaya tu teringat pula kat sunanjati duk gaduh-gaduh sayang dengan iman mawaddah ;)

Salam 13 may :)

MaNiQ KaYaNgaN said...

hako takot buaya... huhuhu.. tambah2 buaya tembaga cam 13 may.. ekekke.. fire..fire..fire..

Soli...soli..

Cian plak aku tgk boya tue.. Mulut tak reti tutup ker.. muhahhaha..

Lan Rambai said...

budak tu berani sebab buaya tu takder gigi.... cuba kalau ada gigi!

eSampah said...

ish... asyik2 gambaq boya.. tunjuk la gambaq lain pulak..

Orochi said...

aku nak jadi penakluk naga la.. hahaha...

13may said...

eSamp: rileks...hehhe..

BR: Salam, sunan gaduh2 sayang ngan ImanMawaddah?? wah wah wah:D

ManiQ oh! anda silap. Aku Pemburu Buaya Tembaga:D

Lan: kalau ada gigi..budak tu jadik doktor gigi boya...hahahaha...

eSamp: ngeh ngeh ngehehehehee...

orochi: oit! dah balik kursus ka???

Ayaq masak said...

HAPDET HAPDET

Ungku Nor said...

Hang ni MAY, despret tak sudah!
Akak tulih 'kulit manusia'..bukan 'kulit boya'!!

Kecoh la hang.
Unibers punye kecoh.

13may said...

ayaq: ngeh ngeh ngehhhh...

akak: hahha...kecoh kecoh kecoh!!

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may