Wednesday, January 24, 2007

Ceh!

arghhh!!! entry aku dah hilang!!!!
tak betoi dah blogspot nih!!!
Kepada semua yg telah layan kepala dan telah meninggalkan komen kat entry "Qaplah di Hari minggu"...aku mintak maaf kerana entry tersebut telah menghilangkan diri. Dan kejadian ini amatlah MISTERI.
ps: ada sapa2 tau cara nak retrieve semula entry yg hilang????

7 comments:

Bunga Rampai said...

Salam 13may,

Aah, gambar nescafe tu paling menarik...

Retrieve, retrieve

13may said...

BR salam kembali...nampaknya tadak harapan nak retrieve entry tu semula....kena buat lain nampaknya...

lindosh said...

alaaa.. ekceliii.. hang pi tekan delete kottttttttt kan kannn.. tapi blogspot mmg mengong bapa arineh.. sakit jiwakk aku!

13may said...

lindosh: ntah la...abih punah gambaq hensem aku....hahha:D

nUr@dDeEn said...

Adehhh.. aku baru puji topi RN ngan ko ada persamaan, terus ilang plak n3 tuh. tp xper patah tumbuh, hilang tak yah nak ganti. :D

Ungku Nor said...

Eh darling, hang try la search kat 'manage post' tu.
Akak dulu pun penah terkena gak mcm ni.

Hang search ikut tajuk entri hang yg ilang tu ye, jangan pi search guna tajuk entri akak pulaaakk..

pakteh said...

Macam ini punya kes pun ada juga ya... heran heran

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may