Thursday, January 11, 2007

???

Malas...lemah badan..ngantuk...tak bermaya...lembik lutut...

Ini mungkin semua gara2 pindah umah baru...perjalanan yang agak jauh. Tiap2 hari lebih kurang 130km aku naik motor pegi balik...tido pukul 11 lebih....kul 5.30am dah bangun....

Perubahan angin:))
Leaving...i hate to see u cry...
Grieving....i hate to say goodbye....

37 comments:

13may said...

1st komen!

woi! balik umah tidoq la!!!

Sunan_Jati said...

aik.. kecoh.. entry dier komen dulu.. xbestla hang nie...koman spana tulk...

13may said...

hang nak spana nombot berapa???
tengalung baru tau...hish!@!

Ungku Nor said...

weih..weihh..May!!
hang nye gitaq tu same kaler dgn akak punye daa!!!

Hehehe.hang nye brand hape aa?
dulu akak ada FairLady tapi dah rosak.Orang pinjam pehtu depa pi letak kat dlm ujan..ampehh!
Yang baru ni, maleh la nak bitau hang!

lalalala.

Ungku Nor said...

eh,tak kisah la brand apa pon ye tak?

janji bila 'grenggg',
dia punya bunyik..pergghhh..
marbelesss!!!

lindosh said...

i hate you all the time..
ngeh ngeh ngeh

haih! perubahan angin itu perlu.
angin kuskus angin kuntut atau apa jua jenis angin supaya idop kita lebih berangin2. takdak angin nanti panaih lak. eheks
*kunyah gitar 13 may*

-aku yg dah biol

Pa'chik said...

dude, aku nampak ada orang kat belakang ko tadi, lepas tu hilang....
dia tu ikut ko ke? hikhik


malam ni malam apa ya? (ulang balik soalan kau kat kingbinjai)

ILynn said...

jiwang lak ayat last tuh

ad3ck said...

hehe hang tgh mamai eh mase tulih n3 neh?

err, umah baru tak der si dia ker? ;p

tedungS said...

ko pindah mana tu? koqdiang ka

Junita said...

kalu ikutkan makcik ni ghasanya dah dekat 10 kali dah pindah umah... fobia plak dengaq pindah pindah ni. ujung taun ni pindah lagik.....

Azer Mantessa said...

takpa … kita terima kita enjoy traveling :-)

13may said...

akak: wah! akak buleh main gitar gak ker??? ini yg buat saya makin teruja ngan akak nih!

lindosh: huiii...sampai hati nak kunyah gitar aku...

pa'chik: hahha...tadak tadak..semua misteri dah tadak:))

ilynn: hehhe....

ad3ck: tengah penat....

tedungs: area tanah besaq:))

kak ju: huh! pindah umah memang teruk kak ju..makan modai dan penat...hmmm..

azer: lama2 boring gak brader...

Angel Eyes said...

Why do you hate to see her cry?

Masy said...

lenkali pi penang leh aa singgah, carik 13may paw dia kuat² :D

achik said...

"i hate to say goodbye...."

x nak say goodbye kat bos seksi tu ka??? hahahaha

Luna said...

eh..waktu tido dan bangun hang la ni dh sama la dgn Am ye..

bagus...boleh slimkan badan seperti gitar hang tu...

akuokay said...

Voices, a thousand, thousand voices
Whispering, the time has passed for choices
Golden days are passing over, yeah

I cant seem to see you baby
Although my eyes are open wide
But I know Ill see you once more
When I see you, Ill see you on the other side
Yes, Ill see you, Ill see you on the other side

Leaving, I hate to see you cry
Grieving, I hate to say goodbye
Dust and ash forever, yeah

Though I know we mus be parted
As sure as stars are in the sky
Im gonna see when it comes to glory
And Ill see you, Ill see you on the other side
Yes Ill see you, Ill see you on the other side

Never thought Id feel like this
Strange to be alone, yeah
But well be together
Carved in stone, carved in stone, carved in stone

Hold me, hold me thight, Im falling
Far away. distant voices calling
Im so cold. I need you darling, yeah

I was down, but now Im flying
Straight across the great divide
I know youre crying, but Ill stop you crying
When I see you, I see you on the other side
Yes. Ill see you. see you on the othe side
Im gonna see you. see you on the other side
God knows Ill see you, see you on the other side, yeah

Ill see you. see you on the othe side
Im gonna see you. see you on the other side
God knows Ill see you, see you on the other side, yeah
I wanna see you, yeah, yeah, yeah, see you on the other side
God knows Ill see you, see you on the other side, yeah
Im gonna see you. see you on the other side

See You On The Other Side
Ozzy Osbourne?

pehhh...

Sikenit Comel-AminBakish said...

130... jauhnya.. dok tang mana??? orang muda kena kuat... hehehe :D

mamarisyia said...

dah lama aku tak dengan perkataan tengalung...hang reti ka main gitar tu?

13may said...

angel: tak syok la tengok dia sedih sedih...

masy: boleh...13may no problem...nak pau apa?? pau daging sedap woooo:p

achik: weh..tu bukan untuk bos seksi tu la:)

luna: tapi kadang2 terlajak gak...

akuOK: Ozzy...yeahhh!!!

sikenit: 65 pi, 65 balik...power root satu!

MR: biasa kena tengalung ka?? hahha...

Bunga Rampai said...

Ada bayu menyampaikan, jejaka yang sedang memetik gitar itu pandai menyanyi. Maka itu saya pun mengharapkan dia akan mendendangkan sebuah lagu untuk saya yang juga sedang malas kala ini. Rasa Sayang Eh pun tak apa ;)

Salam.

Anonymous said...

ceh! tak adil betui.

pa'chik said...

may, line last sekali tu, ko tujukan utk 'dia' tu ke? Rindu ye dah takde 'teman tido' sekarang ni?

Ungku Nor said...

haa..buleh la sesikit nak layan lagu yg kod dia sempoi..hehe.

la ni dah lama tak pegang..asek dok layan haaannnggg jer sekarang!

hang la ni, rimau punye budak!
lalalala ;p

nUr@dDeEn said...

hehe..ko pandai men gitar ka hullahop!! Nanti kita leh goring sesama. Ko jadik gitarist aku jadik back up singer muahahahahahaha......

*kalo ko malas nak naik moto, ko leh pinjam aku nyer chopper :D

13may said...

BRampai: salam BR...kalau saya nyanyi, bayu akan bertukar jadi ribut taufan..habih musnah semua:D

anon: sapa nih??? Sori la kalau tersinggung....nanti datang layan kepala lagi yea:)

pakcik: aku cuba hendak melupakan dia la...

akak: ngaum ngaum...biskut tiger takde ker???

nurAddeen: sure! no problem...bila bila??? habaq saja:)

Ayaq masak said...

Lalalala. Aku nak gitar tuh. Tak kira nak jugakk!!!

ween said...

tu dok main lagu apa tu? tak dengaq punnnnnnnnnn...

awat tak duduq jauh lagi....
buleh bangun pukul 3 pagi...
sembahyang tahajjud skali...
lepas tu buleh pekena kopi..

muehehhehehh

13may said...

ayaqmasak: tukaq ngan salah satu bf hang, kira jadik:D

ween: tak dengaq??? pi korek taik telinga sikit..tersumbat kot:p

kemat said...

kul 5.30 pagi..awal dude..mesti hang jadi bilal kat tpt hang tinggal nie..baguih..

Kak Lady said...

130km naik motor tiap hari?...jauh tu...lama kat atas motor boleh buat seluruh badan rasa kebas sekejap...kak lady pernah naik scrambler (jadi pembonceng je) pegi keje 7 km aje tapi turun aje motor seluruh badan macam bergetar...hahahaha....

Mimi Amilia said...

uik.130km.jauhnya...

famia said...

130km bole sampai mane eh?
melaka? ke johor?
hah hah hah..
gile la.
baru la slim kaki..

~berusahalah..

p/s: setahun bape kali la ko pindah umah ni. ade 'benda' bekenan ngn ko ke. hah hah hah..

kingbinjai said...

130 km.... jauh lagi aku haaaa

Pa'chik said...

sori dude, ngusik-ngusik kamu.

Takyah risau la. Takkan dia ngikut kamu pun.





Tp ada sorang member aku,tak larat pindah, ngikut saja ke mana. hikhik

AAAaaauuuuuUUUUU

13may said...

kemat: encik kemat dah balik KL ker???

kaklady: wah! naik scrambler...teringat Roy Gila Gila remaja plak:)

mimi: buleh la tahan...

famia: hehhe...lepas ni taktau nak pindah mana plak...

king: ha ha ha!!!

pakcik: hehhe...dia tak ikut, tapi aku bawa dia...hahahaha (cakap besaqnya aku)

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may