Wednesday, October 04, 2006

Puasa & Hari Raya - Lelongan Baju Raya

Salam semua...
Sempena musim perayaan, tentu semua sibuk menyiapkan persiapan raya. Antaranya ialah baju raya. Mesti semua kalau boleh nak beli baju untuk menyambut hari raya nanti. Kalau boleh mesti nak yang berkualiti dan murah. Maklum la...ekonomi sekarang tak berapa memberangsangkan. Lagipun raya plak time tadak gaji lagi. Tentu semua pening memikirkan bajet nak sambut raya.
So, dengan tidak membuang masa...berita baik untuk semua.
Saya telah mendapat satu bisnes - baju untuk dilelong. Baju ini amat sesuai dipakai oleh semua golongan masyarakat dan amat berseri jika diperagakan pada hari raya nanti. Baju ini semestinya AMAT ORIGINAL dan kualitinya terjamin. Tentang harga plak....anda tentunya akan berpuashati:)

Informasi product:

Jenama: PUMA
Market Price: RM113.oo nett

Harga LELONG: ikut budi bicara memasing....

SAMPLE BAJU

Berminat???? Sila hubungi saya dengan segera...Cepat sebelum terlambat. Promosi hanya sah sehingga pagi raya.

SELAMAT MEMAKAI BAJU PUMA DI HARI RAYA!!!!

34 comments:

Orang Biasa said...

muaahaha.. takmolah, tapi kalu baju melayu puma aku beli.

Orochi said...

huh.. sungguh original puma tu.. aku nak.. aku nak..

Angel Eyes said...

Fuyooooo.. menarik tu!

Hamka said...

nak beli, tapi tak boleh bawak gi terawikh kot..osk..cancel!

Sunan_Jati said...

Huhuuhuhuhu!
hampeh... patutla kucing itam kat umah aku ilang ... ko curi rupanyer... bak la balik! huhuhu!

Ayaq masak said...

Adakah "puma" itu disertakan sekali? Saya nak! Hehe.

amanitium said...

selamat tak masuk dalam washing machine ni? haha.

shahril aley said...

wei gambar tu tak silap aku org dah pakai mase world cup la. nak jual biar ikhlas...takkan stock world cup ko nak jual time raya ni.ishish....
takkan tak daq design baru punye

Wong Ah Beng said...

hahaha..
macam sial laa..

JalakLenteng said...

fuh..creative lah ko 13May..
nanti kita letak muka wongahbeng plak kt baju tuh...

MerapuMan said...

bukan ke tu saudara ahbeng. tak marah pun dia

Aku Bukan Bidadari said...

wahh henssem hensem sungguh kucing tu muekekekeee

13may said...

OrgBiasa: rugi kalau tak beli...

Orochi: nak berapa helai? Cash only yer....

Angel: tangkap la satu...hehehe...

hamka: pikir masak2...kat tempat dah tadak jual tau....

sunan: woi! aku pinjam sat laa...kerek betoi!

ayaqmasak: semua disertakan sekali...termasuk la makanan PUMA tu sekali....

aman: fyi...baju ni cuma sesuai untuk cucian tgn ajer yer...

aley: ni dah cukup ikhlas la nih...sebab tu harga dia ikut budi bicara pembeli....

AhBeng: nanti aku taruk muka kau pulak....hahaha....

Jalak: wokey...kita bubuh muka WAB untuk stok raya haji nanti...

Merapu: hmmm...rasanya ada kaitan ngan WAB gak nih...meow meow!

Bidadari: kalau pakai baju tu time raya, lagi hensem dan kiut....hehehe....

MerapuMan said...

aku nak beli satu, nanti kau email kan ye
:)

bunga rampai said...

Mak oooiii!!!
ntah hapa hapa ntah????
hahahaha ...
Tabek 13may kerana buat saya ketawa!!

Salam.

kingbinjai said...

wa ha ha ha

tu baju tu, kalau pakai kompem ke kucing tu melekat?

Azer Mantessa said...

err ... tak ada ka label:

no animal is harm during the making of this baju raya?

zwitterion said...

haha..original punya puma!

MerapuMan said...

dont kill the animal or the animal will kill you!

akimanikki said...

kreatif!
hehehe

13may said...

merapu: bolehhhh...nak bayar CASH or Credit card?

bungarampai: hehhe...pasti semua org akan teruja bila anda pakai baju ni di pagi raya nanti:)

king: ntah la..tapi bau kucing konfem akan melekat kat baju tuh...hehhe..

azer: kabel byk...berminat nak jadi agent saya ka??? hahha..

zwit: sesungguhnya baju ini AMATLAH ORIGINAL:D

merapu: itu lumrah kehidupan antara manusia ngan haiwan....bunuh membunuh...hehhe...

aki: suka2 layan kepala...hahha..

blue_cherry said...

Tumpang layan gak erk..

Jenama lain tak ker? Camel ker?
huahahha

Lan Rambai said...

ko tangkap gambar tu sendiri ke weii.. dasat tol boleh kasi puma tu posing camtu haha

superdzu said...

saya nak order 15 juta.

bila boleh dapat?
buat delivery tak?

esampah said...

adeh... x tahan gelak...

Sleepless in Gelugoq said...

letak pulak gamba wongahbeng pas nih.. pastu lelong hancur. setiap seposen sedekah kat tabung dia buat beli friskies utk dimakan di pagi rayer..
hihihi..

suzequatro said...

aah cute :)

CiCiKang said...

huhuhu... ni bkn puma... tp kuma...

Sikenit Comel-AminBakish said...

haha..:D

laddyberd said...

wah.. sungguh bernilai puma itu.. puma jerrr.. bukan bajunya...

**
1st tgk, terpikat terus sebab ingatkan betul2 gambar bj macm kucing.. tapi rerupenye....

13may said...

BlueCherry: Welcome to LayanKepala...Jenama lain kena tunggu raya haji nanti:)

Lan: member aku kasik la...mana dia dapat tatau:)

Dzu: 15juta??? nak bagi org kampung pakai ka?? hahha...

esampah: hehhe..

suze: hehhe...nak order berapa helai??

SiKenit: huhhu...beli la satu kasi si kenit:)

sleepless: hmm...good idea! nanti mesti laku punya laa...hahha..

Cicikang:hahaha...kuma hitam!

laddyberd: Welkam to LayanKepala:)...iyaa..sememangnya bernilai dan berkualiti!

najmy said...

kewll giler ko 13..huhu

13may said...

najmy: hehhe...

ikaring_fried said...

kesian kucing tu di persendakan org.. "Aku x salah.." kucing said.

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may