Sunday, February 22, 2009

171: Bila rindu ku sebut namamu...

Tatkala pompuan merindui lelaki
Tido tak lena gelisah di hati
Golek golek kanan dan kiri
Sedar sedar tak lena sampai ke pagi

Lain pulak dengan lelaki
Rindu kat pompuan pun tak henti henti
Tido malam pusing kanan dan kiri
Sedar sedar bukak mata dah tengahari

Apabila rindu menguasai diri
Pompuan asyik terkenang si lelaki
Leka mengelamun sampai tak mandi mandi
Makan minum pun kadang kadang dah tak peduli

Begitu juga dengan si lelaki
Rindu kat pompuan sampai tak sedar diri
Terbayang wajah hingga tido termimpi mimpi
Silap silap kena mandi wajib bila bangun pagi nanti

Jika rindu sudah bersarang di hati
Kejap kejap pompuan telefon lelaki
Tanya khabar itu dan ini
Walaupun soalan yang sama berkali kali

Lelaki pun juga sama macam tu
Tepon pompuan berkali kali bila dah rindu
Asyik dok cakap i miss you, i love you
Entah betul entah entah dok menipu

Tapi semua ni tak kisah la kan
Baik lelaki atau pun pompuan
Bila rindu, tadak benda lain dalam fikiran
Asyik teringat masing masing punya teman
Kalau boleh nak segera jumpa berdua duaan
Tapi cuma satu saja penulis nak pesan
Bila jumpa tu jangan buat benda bukan bukan
Ingat sama kat Tuhan, jangan jadi syaitannnnnn....


139 comments:

.fatin nabila. said...

yeay, rasmi, 1st.!
smpai xmndi tu, parah benor.. :p

13may said...

fatin nabila: mandi tak basah...tido ternganga nganga :D

Farah Aminuddin said...

omg. mimpi apa sampai kene mandi wajib tu? haha

SyazReA said...

uit.. "Terbayang wajah hingga tido termimpi mimpi
Silap silap kena mandi wajib bila bangun pagi nanti"
wahaha..kenapa kna mandi wajib plak eh?? wat2 x phm plakz..haha

lelaki lg dahsyat dr pompuan eh klu dah rindu tu...
klu da ckup syarat, erm ape lg masuk minang jer la pompuan tu..kn..huhu

13may said...

farah aminuddin: tu mimpi org yang baligh...hehhe hehhe hehhe

syazrea: ehem ehem...penah mimpi tak??? wahahahahaha :P

Farah Aminuddin said...

takpernah mimpi so taktau. hahaha

shafarina said...

iyelah


so, bila nak datang sini lagi?

ijam said...

Salam..ayat 14May mmg power..nk menuntut ilmu bleh x??

Lea Dzahir said...

lelaki rindu sampai kene mandi wajib.. ppuan lek jer. hehe.. :D

adatlah merindu.. huuu.. walaupun baru jumpa.. balik umah jer rindu dtg lagi.. hihih~

Ayaq masak said...

hehe aku suka ayat2 last. :D

ainzoo said...

encek may pun sama ke?eheheh...

dah resmi org dilamun cintan cintun..semenya indah2 belaka...fitrah manusia kan..tapi, jgn smpi hanyut dengan bisikan setan durjana udah le..nnt buruk padahnye..nyesal tak sudah..kan?

Good entry ar..I Loik Kit ;-)

taichee~@! said...

Kira ko dah ok ke nih?
:)

Water Lily said...

Lelaki pun juga sama macam tu
Tepon pompuan berkali kali bila dah rindu
Asyik dok cakap i miss you, i love you
Entah betul entah entah dok menipu

OK...BILA DAH KAWIN JD LAIN PULAK.
:D

berrykisses said...

penulis mesti dah mengalaminya kan ? :P

oh Ynn said...

kalo pompuan bangun2 kene mandi wajib tapi x mimpi cmne plk?

wahaha :P

Qaseh Qasturi said...

Lancang Kuning mudik ke kuala
Datang mencari gadis jelita
Bila rindu bertemu muka
Lidah kelu tiada terkata...

LifeSaver said...

tipu la..aku rindu..tp tdo malam lagi lena..makan kenyang sekenyang2nya..mandi basah je..hahaha

perokoksoleh said...

wakaka....
lawak tahap belalang goreng...
suspect2...
aku nak tambah ckett...haha

kalau perempuan clash dengan laki,
prmpn duduk nangis dan meniarap dalam tangki
taktala lelaki clash dgn sang wanita,
lelaki hnya duduk relax melayan dunhill...
wakaaka...

ok3???

wakakaa...best la main bendalah nie

mebby a.k.a ezza said...

wakakakakaa..bila rindu ku sebut namamu..erkk tp bila bneci ku maki hamun mu..ye ker....hikhikhik

adnel says said...

em... pe susah kawin je da... lepastu boleh hari2 mandi wajib. wakaka...

iNsaN BiaSa said...

hohoho...parah2...sampai mandi wajib tu lg la parah...huhuu

TeacherNunu said...

ngeh ngeh...... sy mandi basah lagi :p

iMa said...

Ending yg best...

Jangan jadi setannnn

Ngeh3x

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hehehe...

bila rindu je la..

kalau single..

rindu sapa ya?

hehehe~

S h i n o said...

"Terbayang wajah hingga tido termimpi mimpi,
Silap silap kena mandi wajib bila bangun pagi nanti"

hahahha mimpi ape weyy??
akhir baligh kah? :D hahaha

Ryehanna said...

Eii.. melampau jugak ek kalau org lelaki rindu... hahahaha

azie said...

ha ha ha.

dari kacamata seorang lelaki eh?ahahah

13may said...

farah aminuddin: hehhe hehhe...berminat nak mimpi ker??? wahahahaha :P

shafarina: hehhe hehe...modal tak berapa jenuh nih...hehhe

ijam: salam...tima kasih kerana singgah :)

Lea Dzahir: waaa....tgh merindu ker nih? hehhe hehhe

ayaq masak: bila hang nak suka kat aku plak nih...hehhe ;)

ainzoo: hehhe hehhe...tima kasih :)

taichee: aku....ok kot...ntah laa...aku cuma ketagih nak menulis ajer..btw, thanks :)

water lily: errr...jadi camna akak??? hhehe hehhe

berrykisses: maksud kamu...mimpi ker??? wahahahahaha :P

oh Ynn: hehhe hehhe...itu di luar penelitian saya :P

qaseh qasturi: lancang kuning labuh di kuala, datang mencari gadis jelita, bila bertemu kelu tak terkata, sebab nak lepas dendam dendam di dada...ngeh ngeh ngeh >:)

lifesaver: ko mental terapi tuh :P

perokoksoleh: sempoi kan? hehhe hehhe

mebby aka ezza: hehhe hehhe...maki tu kejap ajer...hehhe hehhe

adnel: hahha hahha hahha....no komen...hahha haha hahha

insan biasa: chik selalu ke mandi wajib...hahha hahha hahha :P

teacherNunu: waaa....steady steady :D

iMa: ingat pesan tuh...hehhe hehhe

zara: waaa....susah susah bleh rindu aku :D

shino: hehhe hehhe...bro, selalu ke mimpi? hehhe hehhe hehhe

ryehanna: nak buat camna...rindu katakan...hehhe hehhe

azie: hehe hehhe...kisah sepi seorang perindu :D

intan.dayana said...

bgus pesanan yg last skali tuh...
hihi~

LiLoHoNeY said...

ni la yg aku suke bebeno singgah sini ;p

13may said...

intan.dayana: hehhe hehhe...jgn lupa pesan tu tau :D

LiloHoney: err...kat penulis dia tanak suka ker??? ngeh ngeh ngeh >:)

A t i Q a h said...

Yang akhir tu penting. Penting!

- Noha - said...

bila dh xde br nk rindu2.:p
ms ada dpn mata,xde pulk nk rndu.ish3

muadzlife said...

alaaa..kita rindu anak kita ngan suami kita jer...

Mas Mohd Yunus said...

abang ah mei, sihat ke?

chii said...

ayat yg last skali tu sgt setuju..eheh

ajakrebyz said...

entry ni Aja bg 10/10.
mmg peka alam la En.May ni..

ya btol.. jgn buat benda bukan2.. x baik :P

Witty Angel said...

oh ni buat snediri ke..hehehe..besttt

Izzah said...

rindu saya tak??? hahahaha :D

nadiah a.manaf said...

ahaks.
power seh ayat penulis.
smpai gelak gile gile.
tp ni tuk kapel yg da smpai tahap gaban r ni kan.

Shumierain said...

kalu dah parah nar memasing 2 kawennn jer la..toll x ckp aku ni May..

kang tetiap ari lak kena mandi wajib kang..

nadia-ady said...

Silap silap kena mandi wajib bila bangun pagi nanti


OMG , dalam banyak2 ayat, ayat ni yang paling tak boleh blah sekali.hahahah

^ez^ said...

mandi...jgn tak mandi.hahahaa..
parah penyakit rindu ni..

aim-a said...

abg!!! hehehehe...jom dating .. rindu ni...hahahahaha :p

best arrrrrr entry ni...sengih manjang aku bace :D

errr...errr...errr...bile rindu ko sebut nama sape ek? tajuk tu tergantung arrrr...hehehehehe :p

13may said...

atiqah: ingat pesan tuh :D

noha: bila depan mata...jadi geram >:)

muadzlife: bagus la camtu :D

Mas Mohd Yunus: sihat alhamdulillah...tima kasih :)

chii: senang senang...mimpi la aku yea :D

ajakrebyz: waa....full mark :D

witty angel: hehhe heheh...tima kasih :D

izzah: boleh ker nak rindu nih??? hehhe hehhe

nadiah a.manaf: gaban pun takde mimpi mimpi tau :P

shumierain: hari hari mau :D

nadia-ady: rileks rileks...nanti mimpi kita ok :D

ez: jom mandi :D

aim-a: dating??? ko tak takut aku buat bukan bukan ker??? ngeh ngeh ngeh >:)

shasha said...

hehheh..bro..kita rindu2 jumpa berdua-duaan pun takpe...sudah sah maaa...kui kui kui...*baru saja melepaskan rindu nih..ahakss..tapi sekarang dah rindu semula..bagaimanakah??

Izzah said...

x salah pun rindu. haha :D

diHa said...

13 may.. hikhik.. anda membuatkan sy tergelak seorg diri.. tapi jgn ingat sy gila pula.. hehehe.. truskan coretan anda yg mencuit hati =)

@t00neY r00neY® said...

entry yg mrnginsafkn

DeeN said...

betul, betul, betul. Er..maksud aku utk yg perenggan last tuh. Hehehehe..!

Hang pun rendu kat sape neh? Hehe.. ekhem, ekhem. Aku terbau gulai ngan nasik minyak neh. Lapaq la plak. Huhuk.

CAHAYA said...

huhu. best la. ape ni? pantun ke seloka? ape2 pun, tetap best. :)

nordee said...

sampai mandi wajib ek...hehe

Nana Neriza said...

alhamdulillah..segalanya berjalan lancar..esok2 mungkin leh jumpa bro plaks..mana tau kan..:D

LiLoHoNeY said...

meowww~~~~




*sengal* ;p

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

hahaha..btol2. isk2 laki2... tapi kekurangan nye laki kne mandi wajib. pompuan tak yah.Tapi tu untuk pompuan kes rindu gile2, if tak kite relax je.hhaaha..

Helena said...

waah dasyat gak pantun 13 may yer.... hehe

hopefully yr problem dah settle...

myheart said...

hencek 13 may ne perli saye ke...hohoho..apo nak buek..tp ade betolnye disitu...hahaha...

myheart said...

eh lupe nak ckp..part pompuan je eh..part lelaki tu..gue enggak tau..sile tanye org lelaki...hohohoh

cikanoy™ said...

hehe!

pandai hang perli no,
tp gua tdo da tentu la lena haha
like baby poko gitu kekeke

aku hanya orang kecik, dari sel yang paling kecik dalam badan lelaki... said...

salam ziarah dari cerita mungkar

Masy said...

pergghhh rindu smpi kene mandi wajib! dasat betoi laaa ko ni may2 hahahahahhhahhahah!!!!

sue said...

mmg sampai tmimpi2.. encik may ni..sure dh bnyk kali sgt mimpi..wakakak...

::DNaZ:: said...

aiseh may, sakan aih kemaruk..hehe

Qaseh Qasturi said...

elehh...lelaki memang cm tu...

hey...ini aku said...

kehadapan may,kenapa kau ni.. sekejap nak off, sekejap on balik. atau kau sekarang ni tengah angau dgn sape2.. bila nak bagitau? kau nak aku tolong? hehehe.. aku melawak jer..
yg betul aku mcam dpt rasa jer kau tengah angau. nk cerita kat aku e-mail aku skarang @ dinieloveandhate@gmail.com tak pun kau ON CINTA dan hantar ke 32999..skarang! hahahaha!

ellyWong said...

good nasihat! :)

NJ@goboklama said...

eyyyy,bole caya ke 13may tak tirrrrgoda dgn rayuan syaitan??? hmmmm.... :p

PanAdoL7e said...

hmm... ku still d bawah umur... tak pahamm.... :p

missy suzi said...

ouh.most welcome~

cik angah lee yg baik hati said...

huuu...
gila dahsat penangan rinduss ni!kan?
sampi x mandi bagai...mmg tahap gaban parah ni!
heheehhehe....

sukahati said...

ader tak bulu mata ko jatuh lekat kt pipi?? kalo ader maknanyer aku tgh rindu ko la tuh...haha

manje said...

simpan rindu tu dalam ati aje...
biar Tuhan aje yang tau... :)

puterikurekure said...

hehehe.
rinduuu...rindu serindu rindunyaaaaaaa...........

Cikpid said...

Begitu juga dengan si lelaki
Rindu kat pompuan sampai tak sedar diri
Terbayang wajah hingga tido termimpi mimpi
Silap silap kena mandi wajib bila bangun pagi nanti..

hahahha..lawak sungguh..

.::WaNiE::. said...

hahaha sangat benarnya..kuikuikui..

tapi may dah kawen aku xtau nak rindu kat sapa..hikhiks

p0tpet p0tpet said...

yup!!
amat s0kong!
haa..inilah satu2nye bl0g k0 yg aku amat stuju..
heeee...
=)

Azer Mantessa said...

baru hari ni aku dapat access!!!

tak adil sungguh!

sifu, yang mengelamun sampai tak maindi2 tu sebab nak tunggu period kering dulu ker sifu?
*jangan jawab ... malu*

Mak Su said...

tak, tak jadi syaitan... hik hik

.::annemishi::. said...

bila aku rindu, aku buat bodoh ja..
ahahahah... penat nk layan..

Signorina Syima said...

"silap2 kena mandi wajib"

huhuhuhuh

statement macam dah biasa je 13may??

ixora said...

ermmm...samat kembali..sy suka..

=P

berfikir d luar kotak..huhu...

sutera putih said...

Huhuhuhu,,,
baru nak jd setan,,,
wawawawawa,,,
insaf laa gini,,,
en.may dah pesan ni,,,
wawawawa,,,,
saya yang menurut perintah,,,

13may said...

shasha: dah mandi ker belum??? ngeh ngeh :P

izzah: vavavava...ni yg suka nih ;)

diHa: tima kasih :)

atooney rooney: ingat pesanan tuh :D

deen: eh! hang kan tgh diet ka? hehhe

cahaya: tima kasih :)

nordee: rindu punya pasai :D

nana neriza: bagus la camtu :)

LiloHoney: mauuuu :P

ashikyn: hehhe hehe...takpe, mandi segar sikit badan :D

Helena: thanks :)

myheart: dah makan ker belum nih? hehhe :P

myheart: takpe...buat tatau ajer bab lelaki tuh :D

cikanoy: waaa...ni mesti kuat tido nih :P

org kecik: salam...tima kasih kerana singgah :)

masy: rindu dendam maa :P

sue: errr...errr...:P

dnaz: :P

qaseh Qasturi: hehhe hehhe...:P

hey...ini aku: nanti nanti arr aku contact ko...ada benda gak nak tanya ko nih :)

ellyWong: thanks :)

goboklama: errr...boleh (kot)? ngeh ngeh ngeh >:)

panadol7e: mimpi dah berapa kali??? huahuahua :P

missy suzi: line clear :)

cik angah lee: jiwa tak tenang :D

sukahati: jatuh 2 lai...hehhe hehhe

manje: ecececece....sedih ajer bunyi :)

puterikurekure: jumpa tetiap hari pun rindu lagi? hehhe hehhe :P

cikpid: hehhe hehhe hehhe :P

wanie: tak rindu pun takpa...yg penting jgn lupa mandi :P

potpet potpet: waaa...tima kasih :)

azer mantessa: salam bos...lama tak jenguk bos :D

maksu: hehhe hehhe...

annemishi: takpe...ko bleh layan aku...sure tak penat :D

syima: errr...err...ini contoh saja :P

ixora: hehhe hehhe hehhe...ketagih nak menulis :D

sutera putih: control control :P

nur'ain said...

uik.. ini tazkirah. bguih noo... :D

ezu said...

hahaha...
saba je

13may said...

nur'ain: ni puji ka perli? hehhe hehe :P

ezu: ko ada mimpi aku dak malam tadi? :P

Monster Mom said...

patutnya karangan ini disiarkan sebelum 14feb... tapi takpa bagus nasihat en 13M ni... teruskan no...

lama tak jengok sini... salam!

© Opah De said...

May... ko rindu kat opah ke? Hik hik hik...

kel@mbu said...

bila tak dapat tido malam bukannya rindu.. itu burung hantu..

13may said...

monster mom: hehhe hehhe...line clear :)

Opah: takpe ker kalau saya rindu? hehhe hehhe

kelambu: kupu kupu malam :D

inna hayati said...

waaahhhh.....rindu kat sape ni en.may?

mylife said...

idea ni rupanyer yg di carik sampai rancangan tergendala...

pada firasat hambalah, rasanya, 13may nih dah jatuh dlm kategori

"bila lelaki rindukan pompuan, blog jadik rancangan tergendala, tapi pabila sudah ketemuan,
maka 13may jadik ketagih semula.."

sekian... hehehehhe

Maya said...

brilliant la awak ni..siap ade pesanan moral :)

kuIna Jentayutiara said...

errrkk akak rindu sama kamu la may..

munirah said...

rindu..uuu..
rindu..serindu-rindunya...

hahaha..

13may said...

inna hayati: kat kamu laa..ngeh ngeh ngeh >:)

mylife: bijak bijak :P

Maya: hehhe hehe...ingat pesanan tuh :P

Jentayutiara: uhuks uhuks...patut la tersedak sedak :P

munirah: vavavavava :P

Hey..ini aku: ok thanks...comment deleted :)

Bunga Rampai said...

Kalau rindu buat pa susah-susah sebut nama. Tengok puas-puas gambar si dia kan lagi bagus. Pastu bubuh gambar bawah bantal...malam-malam bleh mimpi... :D

Salam 13may, moga masalah dah selesai :)

hey...ini aku said...

:)

~mardihah~ said...

lama tak menjengah...salam 13may...semg sentiasa gembira2 selalu

aim-a said...

saje nak cukupkan 100 komen :D

ku tak sempurna said...

kenapa aku rasa entry ni ditujukan khas utk ko?

kenapa eh... :P

Neeza Shahril said...

neeza tak pernah percaya kalau lelaki cakap I love you.. tipu aje semua tu.. agaknya sebab tu lah pompuan dok tanya berkali2 kot hahaha!!!

kasut-gombak said...

ko tipu x?

wani said...

time becinta bukan main rindu merindu...ada lak tu yang kentut pun leh kata wangi....tapi bila kawin rasanya dah tak macam tu....

apa pun ayat last tu memang kena ingat slalu.....

LiLoHoNeY said...

keh3..

bila nak ada yg baru pulak ni??

farazdaq said...

...
kalau perempuan clash dengan laki,
prmpn duduk nangis dan meniarap dalam tangki
taktala lelaki clash dgn sang wanita,
lelaki hnya duduk relax melayan dunhill...
wakaaka...'
....
kawan aku nangis tertonggeng -tonggeng clash ngan awek die...dan beliau lelaki..Ahaks!

Jard The Great said...

as always..

aku baca.. dan aku komen..

hehehe..

enuf said..

nur nabil said...

kreatifnye
camne la leh terpikir nak create entry cam gini
hoho
cikgu BM msti kagum
;p

sultan said...

ai... tido tak lena, makan tak lalu, mandi tak basah, berak tak baso. haha...

~Cinta Cukulet~ said...

kalau rindu kusebut namamu hahahaha

fiza said...

alhamdulillah... :) rindu payah nk describe dengan tulisan atau kata2 gituuuu...

Deqna said...

mimpi basah lah tu sampai kena mandi wajib... isy ada jer idea dia nie

farah liyana said...

rindu saya pada kekasih tidak sebegitu.

haha.

nie dah kira parah nie.

xD

MarlissaMusa said...

hayo hayo..dasyatnye rindu rinduan ni..hehe

sutera putih said...

baik lah en.may,,,
saya kontrol,,,
huahuahua,,,

Yunus Badawi said...

Ko citer pengalaman sendiri ke ni?

Genie said...

tapi bila dah jumpa tu selalunya dunia kita yg punyak la. bukan ALLAH yang punyak dah hai..

jemarisepi said...

hai 13may...

hamboiiii...caya lah...jemari sker baca entry2 13may tau..buat jemari gelok sesorang..
dalam kelako tu ader nasihat dan keperlian..(perkataan apa tuh)hihihi...

e-leeyana said...

wahhhh pesanan akhir tu penting..simpan simpan

imm said...

salam 4 may, kekasih lamaku.

jengjeng!

elly said...

bila dtg menjenguk je ada2 aje tulisan yg mencuit jiwa...

Saya said...

yg akhir tu mmg kene hingat smpi mati..

13may said...

BRampai: hehhe hehhe...nak power, kasi jampi sikit sama dia...hehhe...salam kembali, tima kasih :)

hey...ini aku: :)

mardihah: tima kasih :)

aim-a: :P

ku tak sempurna: err..errr...ini contoh saja :P

neeza shahril: hehhe hehhe...no komen :P

kasut gombak: errr...tak kot.. :P

wani: hehhe hehhe...no komen :D

LiloHoney: hehhe hehhe...nanti nanti la...bila free kita updet :)

farazdaq: sadis sungguh...hehhe hehhe

jard: hehhe hehhe...ko bila nak jumpa aku nih?

nurnabil: cikgu BM selalu kata penulis saya meleset dari tajuk asal :D

sultan: ishh ishhh...anak sapa la nih :P

cinta cukulet: uhuks uhuks ;)

fiza: ececececece...ko rindu sapa nih? hehhe hehhe

deqna: hahha hahha hahha

farah liyana: ni rindu dendam :D

marlisaMusa: hehhe hehhe...memang berbaloi :D

sutera putih: hehhe hehhe hehhe

Yunus Badawi: errr...ni contoh saja abg :D

genie: hehhe hehhe...lupa diri :D

jemarisepi: hehhe hehhe...tima kasih kerana singgah :)

e-leeyana: ingat pesan tuh...ingatlah 13may :D

imm: hai kawan...berkurun lamanya hilang...apa cerita? hehehe :P

elly: cuit jiwa takpe...jgn jiwa kacau dah ler...hehhehehhe

saya: hehhe hehhe... :)

fiezafadilla said...

ahahhaa...siot la ko may.
ko pernah termimpi sampai kena mandi wajib ke?

Miss Hazzy said...

bahahaha...

kita tgk spa yang kena...

tintaHati said...

ku sebut2 nama May...haha...rupa2nya bln May dah xlama...pantas sgguh masa berlalu!

rena said...

hmm..

saya pun rindu *wink

imm said...

eleh may. pandai2 je blakon mcm kenal aku. nyampah2.

jap2 nk tenung2 gambo rosyam nor. lalala.

kikiEy said...

haha.

kelakar tul=)

tasikmerah said...

aku rindu ayam kt kampung...

;)

dakgilachoc a.k.a nani said...

OOoOOOo camtu ke?
nak rindu kat omak jelah...:p

Nadd said...

layan siottt heheh :)

Gee said...

ko ne... rindu tahap gaban la pula skarang kan....ehehe

errrrr...kalu gitu...rajin2 mandi ye...hikhikhik

hikayat aku dan mereka said...

wah.. kemain lg.. ahahha.. mesti gh bercinta ni.. hehe...

hUmmY said...

rindu aku eh?

*kuis2 kapet*

ParTy PrinCesS said...

encik may mmg sempoi laaaa...
kite dok sengeh memanjang bila baca blog ni...
jgn la off dr dunia blog ni tau...
nanti ramai yg rinduuuu :)

13may said...

fiezafadilla: errr...kan dah bagitau...ni contoh saja :D

miss hazzy: hehhe :P

tintaHati: dah bulan Mac :D

rena: kamu ada mimpi mimpi tak? hehhe hehhe

imm: hehhe hehhe....ko dah tukar number phone ker? hehhe hehhe

kikiey: layankepala :D

tasikmerah: byk ker ayam ko? hehhe hehhe

dakgilachoc aka nani: Haaa...yg tu lagi afdhal :D

nadd: tima kasih :)

Gee: hehhe hehhe...kalau mimpi, kena la mandi :D

hikayat aku dan mereka: tengah rindu laa...hehhe hehhe

Hummy: ko laa...dah sombong ngan aku :P

party princess: rindu??? hehhe hehe

aslina said...

hehe...i`m back untuk kasik komen2 bernas...ekeke...

hmm...memang pelik2 cara lelaki rindu kat pompuan ni eh...tapi cam sume parah jek...huhu...scary tu!

minimainimira said...

hahahahahaha
jgn jadi syaitann noh..
baik cik penulis!

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may