Wednesday, February 18, 2009

170: Rancangan tergendala

Aku rasa aku ada masalah laa...
So better aku off kejap dari dunia blog nih...

Jumpa lagi!

52 comments:

^ez^ said...

ala..nape tergendala nih?masalah?erm..hope everything's okay..

take care ye..(^-^)

Farah Aminuddin said...

apekah??

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

weii...

hehehe...

kena betulkan siaran tak?

mesti kembali tau?

@LiYaNNuaR said...

aisehhh... ape kes pulak nih... apa masalahhh bro... sharing is caring apeeeer... jgn lupa... pulang ke pangkal jalan yek... huhuhu..

aya_id said...

masalah chentakah? *berteka-tekok*

ZH - Ena said...

alaaaaa yea ker..harap prob cpt diselesaikan..

orensangkuit said...

eleh selalu nyer lu ade masalah
masalah mau kawen kah ceq?

farazdaq said...

...zzzzZZ...hibernate..
jangan lupa charging semula..

SyazReA said...

alahai...jgn lama2 plak..hihi
c ya...

LifeSaver said...

mslh ape?negara?

LiLoHoNeY said...

kenapekah???

@t00neY r00neY® said...

kenapa kalau ade masalah blog yg jadi mangsa?

aslina said...

hurmm...
i will be missing u...
pherghhh...
keh3x!!

oh my oh my said...

come back soon ;)

CAHAYA said...

selesaikan cepat sket. ok? :)

risanur said...

take care..take ur rest and solve ur problem..

Rya said...

sekali pun belum jumpa, camna nak jumpa lagi ni? : p

Cik AnGaH said...

huuuu...
en 13may,
apakah masalahnya?
mahu get readykan hal kawen kah? ngeh..ngeh...(aku berteka tekuk!)
jika ya, sila jemput utk makan nasik minyak! hehehe..
jika tidak, sila cepatkan penyelesaian masalah itu..
sekian..
semoga siaran tak tergendala lagik!
daaa~

dianahamasuba said...

Bila lelaki mengatakan dia ada masalah, hanya terdapat dua bende yang dia fikirkan iaitu PEREMPUAN atau WANG. Kalo bukan PEREMPUAN, mesti DUIT. Kalo bukan DUIT mesti PEREMPUAN. So, anda tergolong dalam kategori apekah? :D

cikanoy™ said...

sorry to hear:(

neway, take care ek?

dakgilachoc a.k.a nani said...

take ur time...!!

adnel says said...

em... er...ek... baru nak panas enjin?... em.... x nk share?

jiji najiy said...

u take care k

pegi jgn xkembali.. x )

addyaholix said...

dah terbang jauh, jangan lupa kembali ke bumi!

selamat buat kamu!

shasha said...

hoh?? mau pegi mana bro??

zwitterion said...

jgn berehat lama2..:)

bozzobattousai said...

orait...jumpa lagi bro...

ciPuding_7 yang baik said...

tak bayaq bil astro tuh..
tak pon tgh ribut..
mmg la siaran tergendala..

tips: kalau hang peluk tv tu, mungkin siaran tu ada balik..

ajakrebyz said...

wherever u go i follow.. i follow.. huuhu

Irene said...

Mengade betul la..

aim-a said...

hang pi settle masalah...pastu hang mai smula..hehehehe :D be strong dear :D

mylife said...

uiks, apakah... setelah sekian lama aku tak jenguk sini, hari nih mefreekan diri utk jenguk, ko plak nak "rancangan tergendala"???? entry dolu2 pon tak ada... cheh....


p/s tunggu penuh harapan je lah

TeacherNunu said...

ISHH slalu mcm ni tauuu huhu

~Cinta Cukulet~ said...

tetiba je rasa sayu..selamat berjuang wahai pahlawan may..hehehe

Shumierain said...

KENAPA??????????????????

cik cahaya said...

nak kemana?

p0tpet p0tpet said...

ala..sian die..
xpe..setiap pr0b insya Allah ade jalan selesai die..
h0pe sume akan okay kembali..
=)

Bunga Rampai said...

Masalah apa lagi ni?
Moga dipermudahkanNya menyelesaikan masalah tu.

Jaga diri.

Salam 13may :)

hey...ini aku said...

sukati engkau may.yang penting kau tau mana nak cari kawan kau ni.okey?

ain fadzal said...

kuci.. kuci..

(ko merajuk ke?)

redSeptember said...

may i offer a helping hand?

fiezafadilla said...

awat hang?...
sat ok, sat tak ok?
hang pasaipa...

sutera putih said...

HuHUHu,,,
Asal???
K bro,,,
Take care,,,
Layannn,,,
Zassss,,,

ixora said...

jgn lupa jln pulang...

gonna miss ur poem n U too..huhu..

=P

DeeN said...

Er.. kali ni apa plak masalah hang? Tak nak kasi tau aku ka, MaY? Sharing is caring kan, kan, kan ... ;)

Haha.. harap hang okay noo!!

taichee~@! said...

Aku kalau ada masalah, lagi suka blog. Anger MAnagement by blogging.

Tapi kalau dah terlalu peribadi dan sedih, xtau jalan mana nak pilih and nak buat, kau mengadulah kat ALlah. Diakan yg Maha Mendengar lagi Maha Mengetahui?

Tp tu semua terpulang pada diri. Aku sendiri pun baru lepas hadapi satu krisis jiwa. Hmm..

sabar jelah, apesal budak Taurus ni peel sama je ek? Hahaha

.fatin nabila. said...

blog ini rmai followers..
sbb tu?
anda ilang privacy ?

sayang said...

huhuhu.. br nak follow... take care..

Permaisuri said...

see you soon.

=)

13may said...

Dear all:

Tima kasih atas sokongan anda semua. Amat menghargainya...

ps: Aku ketagih nak menulis semula :D

nur nabil said...

benar tu...
pengikut blog anda ramai
hehe
gaya penulisan yg bersahaja
peace ~~ ;)

IEYNA said...

heheehe....cik yumici insan paling lambat bagi komen...xkisahlah ek...


rancangan dh tak tergendala... :)

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may