Friday, March 30, 2007

Super Senior Super Duper Technical Specialist








Banyak kan kerja aku..
Memang layak aku promote diri aku jadik Super Senior Super Duper Technical Specialist!!!

oh ya! amoi itu adalah apprentice aku:)

64 comments:

ween said...

first yeay...

tahniah tahniah. bila nak blanja ni??

Darling said...

gambar terakhir tu kira ala2 pekerja yang terlampau le ek.. hehehehe...

huru-hara le KL dibuat dek 13may ni nanti...

Cik Kema said...

bagus! sila hapdet lagi.

tutup2 muka bagai. cantik cincin bang... hahaha. jgn marah haaa. nanti kena jual :p

akirasuri said...

nape tutup muka. model iklan cincin ke? ha ha ha.

bro! bila mahu belanja?lalalalala~

Inqilaab said...

banyaknya kerja dia..

banyaknya cincin dia...

sorang je ke apprentice nya?

:D

debikdebuk said...

tutup muka macam baru keluar dari Mahkamah Syariah!!!! hahhahahahahahahahah....empssss...(tarik napas)...hahahahahhahhahaha...(sambung balik)

~ahni~ said...

Kira macam 'all rounder' lah gitu, super duper tu macam 'terrorist' ke?

Har har memang kelakar - layannnnn

kingbinjai said...

wei wei kau memang tak layak tapi kau layak jadi managor! apsal kau suh ami tu tutup muka? kau sowang je yg tutup muka sudah lah! ha ha ha

Anak Mami said...

segak jugak hang ni kan may?

auroralina said...

aiseh, ni tup muka ni musti kontrol macho ni wakakaka...

Mr penyubiru said...

apsal ko tutup muka hah? ko ade buat salah ke? xde kan. aaa..mesti masa ko buat keje tu,ko ade tersalah potong wayar,tu pasal la ko tutup muka.

~inilah saya~ said...

Gambar first tu. Apa yang sedang cuba ko lakukan tu.

Amoi tu cun tak?

Akeekekekk

Ayaq masak said...

Mentor borek apprentice rintik. Cheh.

Hang ingat ni iklan cincin batu hekmat geliga ka.

bang_gugar : said...

salam..
apa buat itu bilakang mesin, culi tido ka.. ayya.. supar tido juga ini helo.

(",)

kemat said...

seronoknya kalau aku ader apperantice amoi gak..

Pa'chik said...

tak naik pangkat takpe, asal gaji naik, kerja kurang.

Pa'chik said...

ko ajar budak tu kerja ke, ajar budak tu main amek-amek gambar kat opis ni?

wan said...

sampai dekat dah meniarap buat keje.. ishk..

huhu

Sastri said...

err... dah berjangkit penyakit Blackie ke? posing tutup2 muka...LOL...

kel@mbu said...

mcm kritikal bahaya je..
hehe..

D said...

yang terponggeng, tertonggeng... LOL!

13may said...

ween: hehhe....esok kita jumpa??? hahha...

darling: terlampau dlm terang, takpa...hahha

cikKema: hehhe...nak ker??? byk lagi kat umah:D

akira: jom! aku tunggu hang kat CS sabtu nih...hahha

inqilaab: hehhe...byk byk karang tak jadik keja...hahha

debik: biasa la...cover cover sikit...hahha

ahni: kira paling otai...hahha..layannnnn

King: hehhe...mana buleh tayang muka dia...nanti korang adjust dia plak...hahha...

anakmami: hahha...aku dah perasan:D

Lina: hehhe...kontrol la akak...hahha...

penyu: hehhe...kena cover sikit...hahha...

iniLahSaya: gambar 1st itu gambar saya sedang melakukan keja saya la...hahha...

ayaqmasak: weiii...mana number tepon hang?? aku nak ajak hang turun KL ngan aku....

bang Gugar: penat la bang...hahha

Kemat: best tau encik kemat...best membuli...hahha

pa'chik: hehhe...keja tambah, gaji naik sikit...pangkat naik sendiri:D

pa'chik lagi: takleh pressure dia sgt pa'chik...nanti lari la apprentice aku tuh...hahha

wan: hehhe...kalau buleh masuk dlm mesin...dah lama aku masuk...hahha

sastri: hahha...belajar dari dia la...hehhe...

kelambu: memang pun...asid, alkali, high voltage semua sangkut...hehhe...

d: nasib badan...hahha...

lindosh said...

ya amponn.. itu ka 13may? isk isk.. tak penah kulihat dia.. baru pestaim neh.. isk isk lagik laa.. ngeh ngeh ngehh

hoikk dah la tinggai aku.. hampeh! pehtu la neh hang kat melaka dok watpa oih? pi lepak tanjong bidara ka pengkalan balak? lepak laut weh beshh.. alang2 pi la jumpa si masy tuuu.. dia kat sana hohoho

ILynn said...

ihiks...amoi tu bace blog ko tak???

MerapuMan said...

jgn jadi super space cop gaban sudah. hari tu kat prai, aku singgah makan kat satu gerai. kilang depan tu namanya 'gaban spice' aku gelak sorang2 kat kedai makan tu, semua orang tengok. tapi aku gelak jugak

oh my oh my said...

oh ada apprentice...bole kata YOu're fired pas nih...hoho

sha said...

wah cincin sampai tiga empat.. kalah perempuan. hehehe.. technical specialist hebat nih.. wa tabik.

cop, amoi tu pegang apa kat tangan kanan dia? nak kata pedang samurai takkan lah kot. heheh.. apa tu yek?

13may said...

lindosh: hang la lambat reply mesej aku....kalau tak mesti aku dah usung hang dah...next time saja la...hahha

ilynn: hehhe...dia tak baca tapi dia tau kewujudan blog aku nih...hehhe

M-man: hahha...kilang rempah ka??? hahha...lawak betoi...hahha

oh my: hehhe....

sha: hehhe...itu sebahagian drpd equipment tuh...

green apple said...

saper la geng hang yang tergamak merakamkan aksi gembar ke-enam tu?
aksi mengundang kontroversi.

Kak Lady said...

Aikk!! Dah jadi 'Super Senior Super Duper Technical Specialist' pun masih malu2 lagik ke...?? Hehehe....malu2 kucin kot...

ween said...

esok?? oh tidakkkkkkkkk!!!

ah ah lah.. gambo akhir tu macam ala pramugara terlampau!!

bang_gugar : said...

salam,
berapa ko bayar upah itu amoi kasi tutup muka..

Noushy Syah said...

amboiii..gelak2 campai tup muka tuh, keje ke main nih??..dgn amoi plak tuh ..tehehhehehe...

RaFFLeSiA MeRaH said...

haaaa...wat ape tuuuu..

Masy said...

isk.. keje ape ni? jap kang mcm tukang masak, pastu cam doktel, cam saintis, cam mengulau pon ade, tetibe cam pesalah syariah, eh... ape ertinye sume ni?!

eSampah said...

tutup2 muka pulak.. pemalu sungguh.. anak sapa la ni?

pB said...

mcm muka member yg kejer satu kilang dulu ...

asbulloh namernyer...

kamu kah itu....

Azer Mantessa said...

laaaaaaaa amoi tutup muka

:-(

jaja said...

ah lapo..

Titicaca said...

amoi tu pon ko suruh tutup muka ye...ko kena tutup aurat cam pompuan ye kat tempat keje (rujuk gambar 1-4)

Helena said...

macam misai Dato K jer.....

akuokay said...

whoa.. cam enjoy jer kija ko...
ada kija 0? ngehengege

zwitterion said...

wah2..hebatnya..;)

achik said...

huhuh mula2 tgk ingatkan gambar tgh dlm ER ke apa... mcm angkasawan pun ada... hahaha ;p

kakLuna said...

baju tu dpt satu sorang ke kongsi2?klu dpt satu sorg, mesti byk baju angkasawan hang kan. buleh pinjam nak amik gambaq.haha.

Mummy Rizq said...

haa.. haa.. ko kena sergah ngan pegawai khalwat ker sampai tutup tutup muka tu???

sya said...

wah gambar akhir ngan amoi tu bagai pinang dibelah dua

tedungS said...

wa.. sibuk kau ni ek. kim salam kat amoi cun tu ;p

.:HalogAmora:. said...

lu ajak apprentice bersubahat skali masuk blog ek. haha

goboklama said...

eh,bole amik gambar ke dlm.kawasan tu? mentang2le super senior super duper technical specialist!!

kc said...

disebabkan boss ko tak bagi appreciation kat ko so aku nak bagilah satu kat ko:-

...employee of the month and for the next 11 months is 13may. thank you for your excellent service. a very diligent and hardworking employee. a rather shy guy (judging from the pics) but not shy to help around especially with the lady apprentice...hahahaha!

Azer Mantessa said...

super senior
super duper
sporting giler

:-)

ad3ck said...

ko lah harapan malaysia haha. kemsalam kat amoi tuh. ;p

Angel Eyes said...

bukan amoi tu marka you ker?

jgn bohong! nanti kena tangkap dgn polis!

WickedWitch said...

hellowww yuhuuuuu!!!

yus said...

waah banyak betul kerja dia yer. Jangan2 itu gambar untuk seminggu punya kerja, satu hari sebenarnya satu kerja jer tak..hehe

kyora kejora said...

kebuk wasap! fume hood! setiap kali guna benda ni mesti aku rasa cam org penting je..

Monster Mom said...

kok yer pun... jangan ler sampai nak terbelit leher tuh...
amaran kerajaan - bermain ngan wayar tuh membahyakan kesihatan! leh jadi wayar putuih.. tu pun kalau nasib baik!

azzam bellamy said...

aku tersinggah ni pasal dapur mak aku hilang. eh..aku tk tuduh ko..pasal ko hensem, beb! aku cuma tertengok gambar tu je!

eh..ko bukan anak sedara makcik besah yang langsir rumah ropol2 cop bunga matahari tu ke? bukan? oo..ok! tumpang lalu..

aku dah lama tau..ko mmg hensem, beb!

Sunan_Jati said...

wahahahha... oit kecoh..

blackpurple said...

NI betul-betul ke berlakon ni..? ha ha ha..

eSampah said...

pemalas.. hapdet la..

famia said...

ui..
masuk cleanroom yah.
bestnye pakai dressrobe camtu.
sungguh begaye. putih pulak tu.
pakai plastik kat kasut tak?
pakai tak? hehe.. nak masok cleanroom selalu kene sembor ngn asap buat pencegah kuman.

hehe. sungguh best.

13may said...

green apple: hahha...layan layan:D

kakLady: biasa la akak...kontrol kontrol...hahha...

ween: teringin nak pi makan nasik kat umah hang...hahha

bang gugar: salam kembali...hehhe...teringin bergambaq ngan dia ker??? aku buleh buat kira kira...hahha

NSyah: romeo...hahha

RM: hahha...biasa biasa ajer...hahha

masy: itulah namanya Super Senior Super Duper Technical Specialist:D

Esampah: hahha...malu ada makna tuh hang tau...kah kah kah

pB: oh! Tidak sama sekali:)

azer: hehhe..

jaja: bila nak belanja aku makan nih?? hahha...

titi: hehhe...untuk jaga penglihatan:D

helena: keh keh keh:))

akuOK: dah grad...kontek aku:)

zwit: *kenyit mata*

achik: hehhe...mintak number tepon...;)

Luna: hahha...meh la keja sini...hahha...

mummy: hahha...terkejut ngan flash kamera:P

sya: hahha...errr...betoi ker??? hahha...

TedungS: buleh buleh...no problem;)

HaloG: hahha...dia kena patuh pada arahan..kalau tak, nanti dapat markah kurang...hahah

goboklama: hehhe...tau takpe:)

KC: thank u thank...hahha...:))

azer: hahha...layan layan:D

ad3ck: hehhe...wokeh:P

angel: oh! masih lagi dlm proses meng'adjust'...hahha

wickedwitch: helo helo;)

yus: hehhe...lebih kurang camtu la...hahha...

kyora: kenapa ngan blog awak??? saya takleh nak masuk la...heran heran...

monstermom: keh keh keh...la ni pun dah dekat nak putuih dah...hahha

azzam: hehhe...jom aku belanja makan:D

sunan: pirraahhhh!!!!!

BP: hehhe...candid camera:D

eSampah: coming coming:D

famia: hehhe...sempoi kan?? hahha...

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may