Tuesday, February 13, 2007

Huarghhh!!!

Yesterday’s meeting outcome:

- Changed organization
- Changed new boss (no more sexy boss…isk..isk…)
- Need to settle last year 32 pending cases + 12 super urgent issue by end of this month (mampuih!!!)
- New colleague just came in, I become her trainer…oit! aku keja byk la. Mana ada masa nak ajar orang!!!
- All annual leave was freeze during CNY ( Urusan Seri Paduka Baginda cancelled!!)
- I just got promotion to Super Senior Technical Super Duper Specialist (self promotion!!!)

Kepada semua,
Aku sibuk sikit sekarang nih. Mungkin tak dapat updet & layan blog untuk jangkamasa yang belum diketahui lagi. Lagipun aku kena ajar sorang budak pompuan.…baru masuk keja. Temporary dia guna PC aku dulu…so, payah la sikit nak layan kepala.

Have a nice day!

55 comments:

RaFFLeSiA MeRaH said...

1st...hikhikhik...kalo x dpt nak layan kepala, ape kata ko layan kelapa, minum ayaq dia...best best...

13may said...

RM: hahha...errr...layan ayaqmasak la;P

eSAmpah said...

huish.. sibuk hang... kesian...

Cik Lari said...

13 may, tahniah tahniah kerana telah diberi promosi.
semoga dapat melalui zaman buzy dengan jayanya

Darling said...

macam bunyi sabun super busa lak kan hehehe..

stat bz dah ye maka takleh le temankan aku cuti2 malaysia. so sapa nak jadi bodyguard aku nanti? opss!

Kak Lady said...

heheheh....13may..TAHNIAH dari kak lady ke atas 'self promotion' sebagai 'Super Senior Technical Super Duper Specialist'

Hahahaha....

Takpe ...keje kene buat...tapi sesekali jgn lupa layankepala kat blog...

nis said...

13May, hang ajaq budak pompuan tu betoi2 tau.....hang jgn dok ajaq dia buat Urusan Seri Paduka Baginda dah la noooo....hahaha.

zwitterion said...

ehem..ada pemangkin la..ada budak pompuan..hehe

nUr@dDeEn said...

hehe..semoga budak pompuan tu selamat dan dapat habiskan training dgn jayanya. Jgn hang ajaq dia layan kepala yg len udah le [aku bersangka baik nih] hahaha.. jgn lama2 sgt busy tuh coz aku pun busy gak [eh, apa neh?]

kingbinjai said...

cun tak?

Ungku Nor said...

Alaa..
hang nak buat hape cuti CNY?
hang mukan orang Cina..

Sebok je nak cuti-cuti.
lalalala.

cik pudica said...

ala.. ko nih mst sebok layan kepala ngan staff baru tuh... ekekeke

Juen said...

Hehehehe....Selamat menyelamatkan segala-galanyer dan untuk aku...SELAMAT BERCUTI, Muahahahaah.... (Seronot nie dapat balik ke Wilayah Asal, dah lama sangat tak balik kampung dah ler Raya Adilfitri tak dapat balik ari tu sebab keje) ...Hohoho...Balik Kampung...Hoohoho...Balik Kampung...hati girang)

wan said...

Selamat hendaknya semuanya :)

orang biasa said...

weh..ko bubuhla gambaq trainee ko tuh. bukan ape, saje nak kenen2. seelok-eloknya ko ajar dia blogging dulu, baru ajar yang lelain...hohoho..

Leeds Al-Malique said...

yeahuuuuuuuu aku nak balik kampung raye cina..hang ajaq that girl baik2 naaaaaaaa...jangan ajaq ajaran terpesong dah lerrr..eheheheiiii

selamat berbusy :) senyum selalu

che'fara said...

eh kalau bz camna nak gie makan cendoll??

Anonymous said...

uiyo training aweks, huhuuu

jaja jamal

Ayaq masak said...

Aku rasa mesti pompuan tu tak cun...kalau tak takkan 13may bisin2 banyak keja...kan kan kan...

Angel Eyes said...

berapa byk super duper daa.. mcm nama beras jer! hehe

~larii~

Orochi said...

ko ajar la budak baru tu blogging.. haha..

Azer Mantessa said...

no more sexy boss?
no more sexy boss?
no more sexy boss?

apa ounya nasib :-(

achik said...

ayaq masak, hahaha pandai2 je ko ni... tp btul gak kan ;p

Irene Irina said...

13may hehehehehe naik pangkat pun komen..dapat awek pun komen..kalau tak dapat dua2 macamana..

Pa'chik said...

perempuan lagi? hai hai hai...
tambah lagi mesalah ko ni may...

may...ko.. pandai... hahaha...

.:HalogAmora:. said...

dpt assistant pompuan? ha ha

areyoung said...

Huaa.. tahniah la.

Psstt! Budak pompuan tu cun ke boleh tahan? Hahah.

wan said...

tahniah! orang kerja kuat, dapat naik pangkat, gaji naik tak?..ade assistant lagi, tu pun tak suka... tak pernah dengar la post yg sedemikian..:))

sya said...

Tak kisah lah self promotion.. CONGRATULATIONS

cikdinz said...

layan lain kali lah...

lindosh said...

wo0o pompuan masuk noh.. ayat weh jgn tak ayat :P

akirasuri said...

wah bz nya ;)

chayo bro!!

famia said...

hah hah hah.
gadis sehhhhhhh.
ko jaga leklok anak dara orang tu.
baru berkat.
tahniah beb dah naik pangkat.

belanja la ABC..!
mestii lagi murah rezeki ko.
haha.

JalakLenteng said...

wei..bro..
dah lama hamba tak layan kepala ngn tuan hamba..

hehehehe

Diana said...

aku tak kira, ko kena hapdet gak blog ko ni.

khairyn said...

layan kepala dengan menjadi trainer kepada seorang "budak pompuan.…baru masuk keja".

Hmm... Senyumlah :)

13may said...

Esampah: kesian kan....sib baik ada marka...hahha..

CikLari: hahha....naik pangkat sendiri:D

darling: errr...hujung minggu buleh teman;)

kakLady: hahha...layan tetap layan...cuma terbatas sikit:)

nis: hahha....kita tengok keadaan camna dulu:D

zwit: walaupun tension, tetap bersemangat:))

NorDeen: hehhe...aku tok guru yang baik...baik ada makna...hahha..

king: buleh la tahan....hahha

akak: ingat nak cuti la...kan ada Urusan Seri Paduka Baginda;P

pudica: hehhe....layan layan

juen: wah! hepinya dia nak balik kampung...kirim barang buleh???

wan: selamat selamat:)

OB: hahha....nanti aku taruh gambaq dia:)

leeds: senyum senyum...jaga diri bebaik kat kampung:)

che'fara: eh..malam pun buleh makan cendol kan:)

jaja: hahha...

ayaqmasak: mesti la cun...sebab tu aku asyik nak berkepit ngan dia saja...apa la hang nih:P

angel: nasib baik tak taruh super wangi...hahha:D

orochi: oh! itu ilmu yang last sekali...hahha...

azer: iya la bro...hilang semangat kejap:(

achik: apa yang betul ni hah??? hahha:P

irene: tak dapat dua dua...kita dapat awak;)

pa'chik: hahha....pa'chik memang memahami la:D

haloG: hahha...lembut dan ayu:)

areyoung: buleh la tahan...tapi manis gak....chewah!

wan: post tu just untuk otai mcm saya:D

kak Sya: hahha...thanks:)

cikdinz: selamat selamat:)

lindosh: okeh...aku akan cuba untuk asingkan kerja dgn sosial...tapi susah la...hahha...

akira: jom makan bihun sup!

famia: jom! bila bila???

jalak: weiii pendekar...baru balik bertapa ka??? hahha...

diana: okeh okeh...coming coming

khairynn: *kenyit mata*

Juen said...

13may: Kirim barang ? bleh...bleh...no hal nyer, kirim org pun boleh.... rase nak bawa jer best pren kiter balik kampung sekali....Tapi sayer rase nak bagi 13may pedang samurailah(one of the famous local hand made), bleh cantas sunan sekali...heheheheheh....

cikdinz said...

engko jgn layan beno budak baru tuh. biar dia belajor sendiri...

goboklama said...

she trainee? takkan la tak suka kan 13may? Bagi ajaran, jgn.bagi harapan udahle..

Inilah Saya said...

Dude. budak tu single lagi tak. bagitahu dia yang aku kim salam.

ha! ha! ha!

bANgsaL buROk said...

super duper specialist?? tahniah la.. ini maknanya juga keje yg bakal menanti pon super duper jugak la...hehehehe...

kapalayar said...

Biar ikhklas mengajar, senang kemudian hari.

akirasuri said...

nak skodeng orang tgh bz tu..

"oit!!bz mengorat ke?"

ha ha ha

akumasihdisini said...

klau tak dapat layan kepala dan kelapa...ko layan jer awek yang ko kena train tue...jgn sampai kena langgar ngan train=keretapi dah...!

blackpurple said...

Kau ajar la dia macamana nak blogging sekali...ha ha ha...

tedungS said...

huh? no more sexy boss? tp intern ko tu cun tak? kim salam aku kat die ek heheh

Darling said...

aler 13may mesti ko bz gak taim wiken kan kan kan.. sebab nak layan & "ajar" budak baru tu.. hehehe

kakLuna said...

aku dok imagine muka trainee tu mesti mcm Betty Ugly tu..ha ha ha

Bunga Rampai said...

Salam 13may,

Datang seketika untuk layan kepala yang tengah pusing ni...huarghhh!!!

Selamat mengajar cikgu ;)

You too, have a nice day :)

che'fara said...

bila nak update neh???

13may said...

juen: pedang samurai??? best best!

cikdinz: hehhe...dia yang melayan saya..ngeh ngeh ngeh

goboklama: ajaran bukan harapan...hahha...

inilahSaya: no problem...hehhe..

bangsalBurok: hehhe...self promotion...next year tatau nak promote jadik apa plak:))

kapalayar: betoi betoi...

akira: oit! bila nak lepak central square nih??? hahha...

AMDS: hahhaa...layan lebih2, nanti tak jadik keja plak cikgu:D

BP: oh! itu ilmu last sekali...hahha

tedungS: ahha...bos sexy dha kena transfer...sib baik ada teman sekarang nih...hahha...

darling: dont worry....aku buleh bahagi bahagikan masa...hahha...so, bila kita nak dating dua orang nih??? hahha:P

kakLuna: hahha.....

BRampai: salam kembali, terima kasih...selamat mangajar & melayan:)

che'fara: adik manis....bila nak datang penang nih...kita layan cendol dua orang ok:)

Anak Mami said...

boleh makan cendol ngan aku? aku kat penang nih!!

13may said...

anakMami: aiseh...lambat bgtau....aku keja la...lain kali yea;)

Diana said...

blog baru aku, saje letak url panjang2

http://www.comatosewithbraindamage.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may