Thursday, August 31, 2006

Dragon Star War III

Dragon Star War III - nama projek yang diberikan oleh Jeneral aku...
satu project yang mengacau bilau kan aku....
salah satu misi mustahil yang terpaksa aku selesaikan...
komitmen sentiasa bertukar...
cakap memang senang...
Minta itu minta ini
cuba buat sendiri tengok????
Mau terkeluar bijik mata tuh...
Semua berada dalam keadaan tertekan...
Tembak sana tembak sini
Lari sana lari sini
Bom di sana bom di sini
Jerangkap samar...toksah cakap la...
Silap sikit kena ngap!

projek yang memaksa aku terpaksa keja sampai lewat mlm...
bukan mlm, keja sampai pagi...
yang memaksa aku takleh amik cuti...
yang memaksa aku cancel cuti...
walaupun begitu..
terima kasih pada komando komando yang turut serta menjayakan misi ini...


Tensen & penat.....
Balik umah...main punching bag...


punching bag kat umah 13may

21 comments:

Ayaq masak said...

Amek lightsaber tu hayun kat bos ko. Heh heh heh. LARIIIIIIII.

Sunan_Jati said...

Ooo starwar # yer.. pastu saper skywalker dlm episod ko nie.... hehehhehe!!!

shahril aley said...

aku tak faham la keja ko...
ko sebenarnye keja sebagai ape yap
sofware engineer ke programmer???
konfius..konfius.....
klu selalu balik tumbuk punching bag kira boleh ganti muhammad ali la...
kira amatur ke boxer

Sunan_Jati said...

Erm.. tah aperla asyik tumbuk jer.... tapi ok jugak... hhhehehe bila boring kalu slalu sgt x sakit ker tgn...

esis said...

ayyooo ganazzzz nih

13may said...

ayaqmasak - dah hayun dah...tapi takleh makan...dia hayun aku balik..hampeh!

sunan - buat2 tanya plak...nak kena tomoi ngan aku kot...hehehehe...

aley - aku sendiri pun tak paham ngan keja aku...kejap aku jadi tokey, kejap jadi kuli batak, kejap jadi tukang bedah, kejap jadi tukang kayu, kejap jadi ofisboy, kejap jadi tukang sapu, kejap jadi jaga...pendek kata mcm2 ada:)

esis - tau takpa...huarghhhhh!!!

Sunan_Jati said...

Oit... tolong....

amanitium said...

main punching bag? heh. pergh, nampak kesan kena tumbuk oleh kau kat punching bag tu. kuat sey.

shears said...

giler tensen kije camtuh

zwitterion said...

teruskan membelasah punching bag,nanti lagi 24 bulan updatekan gambar punching bag tu..

JalakLenteng said...

kepada tuan hamba,
mungkin ilmu persilatan tuan hamba sudah semakin hebat dengan sentiasa menumbuk punching bag itu..

Taiko said...

Lebih baik tikam saja punching beg itu. Lepas itu suruh kawan hang beli baru.

Lan Rambai said...

Semoga aku tak terserempak ngan ko di kala ko baru balik dari ot... takut akuuu hahaha

Sunan_Jati said...

Amin.... aku pun... seramsejuk semacam jer masa taip nie... oo patutla... air cond kuat plak...hehehhe!
Gambaten!

ontahsapo said...

lama dah aku nak beli punching bag mcm kau ni, tapi aku tak tau nak gantung kat mana.....

Sleepless in Gelugoq said...

bagus bagus..boleh bina muscle. tapi tumbuk punching beg aje tau, jangan tumbuk orang plak.

Sleepless: teringin nak blaja kickboxing

Sunan_Jati said...

erm.. nkl blaja aku ader sifu bleh ajar hang... erm takper aku perkenal kan saiko... miste 13may... muay thai master.. have practice for 11 years already... wakakakak!

Sleepless in Gelugoq said...

ye ke sunan..?
kontek number please.. heheh

13may said...

amanitium - tau takpa...hehehehe...

shears - bukan tahap gila dah...ni dah sewel dah...huarghhh!!!!

zwit - saya takmau update punching bag..saya nak update penumbuk / muscle saya..hehehehe....

jalak - even hamba bermain punching bag, hamba masih lagi kalah ngan mentara guru hamba...sedihnya hamba:(

taiko - itu yang paling baru ler tuh...yang lama aku dah tikam...

lan rambai - akibat tensen balik buat OT, aku sanggup makan org...huarghhh!!!!

ontahsapo - buang kipas siling...gantung kat situ...(takkan nak gantung kat leher plak:P)

sleepless - nanti datang jumpa saya..

sunan - hang memang nak kena taboh ngan aku nih!

blackpurple said...

Punching bag bagus utk release tension....

Kau reti capiora...?

13may said...

BP - yaa..salah satu aku punya "anger management" program.

hmmm...capiora tu yang silat orang brazil dok main tu ka?

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may