Saturday, June 23, 2007

Jauh di sudut hati...

1) Laki tak suka pasangannya pakai seksi seksi bila keluar dating. Ini kerana, jika seksi maka banyak laki lain akan memandang serta mengorat dan laki tersebut akan jeles. Tapi jauh di sudut hati, dia memang suka pasangannya pakai seksi seksi. Best wooo!!!!

2) Pompuan kadang kadang tak suka dipuji lebih lebih. Ini kerana mungkin akan menimbulkan riak ataupun dia akan malu. Tapi jauh di sudut hati, dia amat suka dan gembira bila dipuji. Rasa saham tinggi ajer. Best wooo!!!

3) Laki tak suka tengok pompuan tergedik gedik dan terhegeh hegeh di khalayak ramai. Rasa macam nak termuntah. Tapi jauh di sudut hati, laki tu akan rasa macam nak ngorat ajer pompuan tu tadi. Habuan time sesak sesak. Best gak wooo!!!!

4) Pompuan tak suka jika ada laki asyik dok kacau. Rasa macam rimas ajer. Tapi jauh di sudut hati, dia rasa seronok sangat kerana sedikit sebanyak ada jugak lelaki yang bagi perhatian kat dia. Best gak wooo!!!!

5) Laki tak suka pasangannya keluar bersosial atau berpeleseran sana sini. Tak manis di pandang orang. Tapi jauh di sudut hati, laki tersebut sebenarnya risau teramat amat risau kiranya terkantoi dengan pasangannya sendiri semasa laki tadi keluar berpoya poya tak ingat dunia. Tak best wooo!!!!

115 comments:

chii said...

yeszaa..1st komen..hahaha..saje je nyibuk sini

tintaHati said...

Hip hip..horayyy may dah update!!

tintaHati said...

Apa yg hang tulis tu semua betoi la. Aku bersetuju.. terutama yang no 4 tuh! HAHAHA ;D

Tapi jauh di sudut hati aku sebenarnya...ermm sebenarnya...
xpalah!

;P

iEn said...

pompuan tak suka bile lelaki terpandang gadis2 seksi di sinnun.. ada yg nak kene cubit tu hahaah!

13may said...

chi: hahha...jom kita dating;)

tintahati: horrayyyy!!!!

tintahati: takpa takpa...aku paham...hahha

ien: bila terpandang, itu rezeki namanya...hahha

LaDySLeepLeSS said...

Yer ehhhh camtuh... ?

lindosh said...

ahaha sumpahh laki!!

ain said...

salam. hi.. sy org baru.. sila beri tunjuk ajar..ehehe.

fiezafadilla said...

laki buat2 tak pandang pempuan lain bila jalan dgn gf dia. tp jauh di sudut anak mata dia terjeling2 makwe lain yg cun + seksi...

blackpurple said...

Entah! hati ada sudut-sudut ke?

nUr@dDeEn said...

Hang dapat idea nih selepas mengalami insiden hak no. 5 tu ker? hak hak hak .. best gak wooo!!

May, jom...pekena char koew teow!! la la la la la

ruru said...

isk..isk..asek2 kisah laki pompuan..
pe nih. :P
no woman man cry..:)

NAzzXXra said...

jauh di sudut hati..

ade 45 degree..

90 degree..

180 degree..

dan xde degree..

hehe!

13may said...

ladySleepLess: ntah...hahha

Lindosh: weh! bila nak makan char kue teow lagi nih??? hahha

ain: salam kembali...errrr...nak belajar ilmu apa nih??? hahha

fiezaFadilla: hahha...dasar boya betoi laki tuh...hahha

BP: hahha...errr...hati rupa dia camna hah??? hahha

NorDeen: aku line clear kalau nak layan char kue teow...tapi camna aku nak contact hang??? meh la number phone mai sini...ngeh ngeh ngeh;)

ruru: hahha hahha...jom kita makan bihun sup ;)

13may said...

NazXXra: hehhe...kita buleh ukur guna jangkasudut...hahha

Kak Lady said...

Pastinya yang last itu adalah 13may....hahahaha

::QasiehFirdaus:: said...

ahahha..

n0 1 : lelaki memang camtu..

n0 2 : mane ade!!! tak setuju!! hehe

n0 3 : lelaki memang cenggitu.. hehe

n0 4 : mane ade lah!! memandai je!!

n0 5 : lelaki sememangnye camtu!! huahuhauhau

13may said...

kakLady: errr....yang tu contoh ajer kakLady...hahha hahha

qasieh: ceh! tapi bukan semua laki camtu...dan aku pun 'tak penah' wat camtu...tu just contoh saja...hahha

Ayaq masak said...

Yang nombor 2 ngan 4 tuh mmmm no komen. Ahahahahah. Tapi aku mmg tak suka kena kacau pun. Ngeh3.

~~~***aZaHygCoMeL***~~~ said...

haah la....

So'od said...

aku xsuka pompuan pakai sexy..
aku xsuka puji pompuan lebih2..
aku xsuka pompuan gedik2..
aku xsuka kacau pompuan..
aku xsuka berpoya2..

ape lagi? serbulah blog aku!!

wakakakak.. sori may.. iklan sat!

*larikkkkkkk

Sikenit Comel-AminBakish said...

yang last tu, jujurnya.. kau sama gak ye.. ? hehe :D

suzequatro said...

no 5 is so true!

©Opah De said...

Dah agak dah mesti ada n3 baru. Kalau tidak, tahun depan baru gi lawat blog Opah De!!! Tapi... iyolah, apa yang 13May cakap tu betoi semuanya... huhu. Sihat?

MINAH CELOTEH said...

sokong opah de....

13may letak komen sana sini....jauh di sudut hati dia nak kasi tau dia dah update blog dia. hahaha

Tapi entry dia kekadang 'dekat di hati' laki2 dan pompuan2....ada yg betul mengena :)

kingbinjai said...

ha ha

kakLuna said...

jauh di sudut hati aku....ada pankreas aku..hehe

aria ayumi said...

hihi awk ni may... mmg ade bakat ah jadik pakar motivasi ganti dr. fazley... hak3 :))

jauh di sudut hatiku... *xyah jauh2.. dekat2 udah* :p

khairyn said...

hang kantoi lagi ka May? ish ish ish hahaha

chii said...

erk...ade plak camtu
jom =p

Lesbian Penguin said...

hahaha betul tu aku sokong no 5 hahaha :D

ezu said...

jaoh disudut ati saye. saye xske laki.. heehehehe :p

D said...

tak la jauh sangat...LOL

Leeds Al-Malique said...

jauh di sudut hati tuuuu.....

:D

tyrexia said...

Hahaha...

Ini contoh laki dan pompuan cakap tak serupa bikin nih...

ytxis said...

untuk perhatian kau, aku kadang2 sangat suka kepada gadis2 yang tergedik gedik itu.

Ely said...

pompuan yang suka tergedik2 dan hegeh2 tuh mcm nak kena lastik kat buntut jer hehehe...

Peej said...

1)tepat sekali..
2)this is so meee...segan tapi sukeeerr..
3)ye ke??kureng ajar namenyer tuh..
4)hehehhe..jauh disudut hati berkate??'laku jugak ye'..heheh..
5)ye ke??x pernah lak terpikir mcm tuh..tp if betul..mmg la harus disunat sekali lagi lelaki itu..kejiii..

~ahni~ said...

Ni mesti 13May kantoi lagi, best woo!!!

zabs said...

May: Sudut kiri ke kanan? Depan ke belakang? Tiap sudut ada fungsi sendiri.. Betul ke?

CiK BaWaNg said...

aiiii...faham bebenor ngn ati orang 13May nih..pakai ilmu ape? ...tapi no 5 tuh bes.. kehkehkeh

akirasuri said...

maymay rajin blog hopping kerana jauh di sudut hatinya. di mahu ramai yang mengunjungi blog beliau. betal tak woo!!!

ha ha ha.

eSampah said...

akakaka....
no 5 tu dah sah2 hang...

ADIEJIN said...

wa pun tak suka kalau nengok pompuan pakai lipstick tetebal nih..macam mulut khinzir hutan..tapi lak, dalam hati wa dk imagine macam macam mulut tu boleh buat..ahakss..

Yours Truly ... XOXO said...

Hooo cam tu rupenyer..tapi isk bile pompuan kate tak suke tuh maknenyer tak suke la... isk.. tak paham ke? ehehehe emo lebey plak kan? ;P

13may said...

ayaqmasak: hehhe....bila nak kasi number phone nih??? hahha

azah: iye..iyee...hahha

sood: hahha....dalam hati sapa yang tau kan??? hahha hahha

sikenit: errr....hmmm...err...no komen lah! hahha :p

suze: hahha...next time if ur bf cakap camtu...u belasah ajer dia...hahha

OD: hehhe...sihat:)

MinahCeloteh: hahha...korang semua memang dekat di hati 13may pun..ahaks!

king: hehhe...

Luna: pankreas tu hapa??? Aku fail sains:D

aria: errr...nak dekat2, mula mula kena kasi number phone...hahha

khairynn: errr...err...tadak lah...hahha

chii: hehhe...tunggu!

lesbian: hehhe...selalu buat camtu ker??? hahha

ezu: hehhe...tak caya tak caya!! hahha

d: hahha hahha

leeds: wahahahaha...lain mcm ajer bunyik komen hang tuh...hahha

tyrexia: hehhe...cik lawyer kita memang bijak! hahha...

ytxis: iya! aku pun suka gak! hahha

ely: keh keh keh...siap nak lastik lagi...hahha..lawak lawak

peej: hehhe...takyah la nak sunat lagi sekali...kesian kat diri sendiri...hahha

ahni: hahha...hampir hampir ajer...hahha hahha

zabs: hahha...nak kena measure ngan jangka sudut nih...hahha

CikBawang: hahha hahha...pakai ilmu hisab...bukan hisap tau! hahha

akira: hahha...aku kan suka merayap...hahha :p

Esampah: hahha...camna hang tau nih??? musykil sungguh!

adieJin: hahha...memang dasar lelaki betoi la hang nih...hahha hahha

YoursTruly: pompuan bila emo ajer dia akan kata tak suka yang bermaksud tak suka...hahha hahha

zwitterion said...

lama tak makan hati..haha, hati ayam

kurekuredalamperahu said...

oooo...kite memang sepadan 13may..entri berkenaan hati..ooohhh..

orochi said...

Ya, aku setuju dengan semua pernyataan di atas. Jauh di sudut hati pun aku setuju... hahaha....

Mak Su said...

eh.. how u know aa?

Peej said...

ye ke..lepas sunat tuh..saya carik la yg dah sunat jugak tp xde perubahan mcm sebelum sunat..ok ke xpe????

Babe said...

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


bzbzzbzbzbzbzbzbzbzbbzbz

Jauh di sudut hati aku,

erkk

zzzzzzzzzz

TIPU LA

nUr@dDeEn said...

nombor tepon?
...ngeh ..ngeh..ngeh.. :p

RaFFLeSiA MeRaH said...

bukan lelaki jer x suka, aku pun x suka...bukan pompuan jer x suka, aku pun x suker...wekekeke...

Angel Eyes said...

eleh, laki dan pompuan sama jer laa.. takde beza jauhu sgt berdasarkan pemerhatian anda itu!

Cik Kema said...

jauh disudut hati yer... sukatilah labu ;)

aria ayumi said...

hak3.. may nak nombot ke.. bleh2.. salin ni ye.. kosong satu empat... kosong satu empat.. tekan tekan tak dapat... hihihi

Nel said...

oklah pendapat tu..lepas ni i nak menyeksa nyeksi pula la..best woo

Yours Truly ... XOXO said...

bile emo je baru tak suke ke? maknenyer pompuan nih selalunyer emo ke? jeng jeng jeng... ;P

Eida said...

hak no. 5...tau pun takut...

lindosh said...

pedulik hape aku kalo lelaki tak suka.. apa yg depa tak suka lagik suka aku buatt! bleh gituk? hahaha

sYaFa~ said...

laki bukan suke ckp lain ati lain ke?ego jek lebih..yoo yoo ooo jek :p

Mr PenyuBiru said...

best wooo!

13may said...

zwit: jgn makan hati ayam...nanti batuk jadi makin teruk...hahha

kurekure: err...padan camna tuh??? hahha

orochi: hehhe...hang memang berhati hati...hahha

maksu: err..ntah la maksu..hahha

peej: hahha...kejam sungguhhhh!!! hahha hahha

Babe: err...ada hati ngan aku??? hahha hahha

NorDeen: sampai hati hang...hahha

RMerah: hahha...hahha...

angel: hahha..hahha....hepi holidays:)

cikKema: tima kasih...hahha

aria: hahha...pat pat siku lipat...hahha:p

nel: oh! agak2 'ehem2' u kasi tak??? hahha..:p

yoursTruly: errr...camna nak jawab hah??? hahha....hahhaha

eida: hahha...bukan takut...cuma langkah2 keselamatan...hahha

Lindosh: hehhe...hang memang kejam! hahha

syafa: itu perkara biasa la...namapun lelaki...hahha

13may said...

penyu: Uiiii...balik kampung tetiba ajer jadik best nih...musykil sungguh! hahha

izinni said...

apa-apa pun aku kesian ya amat pada lelaki-lelaki dan perempuan-perempuan yang ko senaraikan tu. amat-amat kesian.

iEn said...

weh kaalu laki tergedik2 lak camne haa?? ekekekekeke

arianna adrizal said...

yg first tu da muak dgr.. nk tak nk, terima jela

DiaHarris said...

kesimpulannya : lelaki is lelaki.. memang dasar lelaki..

superdzu said...

yeah semua di atas adalah betul!

ween said...

eh ye ke???

13may said...

izinni: iya la...kesian kat depa kan...nak tegur pun kena pikir 2-3 kali...hmmm...

iEn: laki tergedik gedik camna hah??? hahha

anne: hahha...kalau dah sayang, terima la seadanya...hahha

diaHarris: err...dasar pompuan takde??? hahha

superDzu: oh hi! 13may kim salam;)

ween: ntah! hahha...

maggit! said...

Orang tua cakap...

"Rambut sama hitam, hati lain-lain"

kan?

Iman Mawaddah said...

May mengata diri sendiri ya :D

Diyanazman said...

aku ni berada kat blog 13may ke kat majalah ujang ni...konfius.. pape pon haku mmg pasti suma lelaki mmg suka pompuan gedik... itu pasal aku yg sopan ni takleh carik makan... hehe

ad3ck said...

hang neh memang pakar!

bang_gugar said...

salam,

jauh disudut hati aku..

aku suka baca entri ni..

best wooo!...

(",)

Lil' Miss Easydent said...

kesimpulannya manusia ni hipokrit. logik tak?

aria ayumi said...

"Pompuan kadang kadang tak suka dipuji lebih lebih. Ini kerana mungkin akan menimbulkan riak ataupun dia akan malu. Tapi jauh di sudut hati, dia amat suka dan gembira bila dipuji. Rasa saham tinggi ajer. Best wooo!!!"

well... sape tak suke dipuji... :p tp, yelah kan... dh org nak puji... kene cover ayu sket... :D

sha said...

hahahaha.
laki suma memang gatai.

aniwrad said...

aku tak balik kot. awat? hang nak bentang karpet merah kat aku ka?? wauuuuu ok, ok aku balik skang jugak! wahahaahahahaha

13may said...

maggit: la ni rambut dah mcm mcm kaler dah...hahha

Iman: err...err...hahha

diyanazman: hehhe...hang sihat ker???

ad3ck: hahha...mcmana dgn mangsa banjir??? hahha

bangGugar: salam kembali...berhati hati yea...hahha

mis easydent: hmmm...logik logik:)

aria: ish ish...anak sapa la nih...hahha

sha: hahha....bila nak makan satay sesama nih??? hahha

aniwrad: mai la...aku tunggu..kita pi tengok FA Cup...Kedah vs. Perlis...hahha

iEn said...

ahaaa.. dia jalan cam ketwok gark.. tp dia londeh2 skit baju dia.. tunggu nak salin pakai kain pelikat kot kohkhokho!!

.:HalogAmora:. said...

cis!! mmg dah agak dah y no.5 tu... lelaki memang....memang :P

goboklama said...

wow 13may,ur comment box can reach 100s comments easily. Apa rahsianya ye?

si sepi said...

laki suka bla pompuan ikut ja smua ckp laki..

haha

azzam bellamy said...

ow? hi may!

bola jom..ke ko nk gi tmn bunga..hahaha!

Ungku Nor said...

Nyampah kat hang tak abeh lagi nih!
;p

M.I.S.S.Y said...

mmm cam tak bersetuju terhadap sumer fakta di atas aje rasanye...!!!

confirm!

K i a H R o N g G e n G said...

Setuju 200% ngan kata² mu ini..Best gakkk woooooo

ILynn said...

lelakimmg suke pasangan die pki seksi2. tapi DEPAN die je.

s * h * i * m * a * h * z said...

Tapi jauh di sudut hati, laki tu akan rasa macam nak ngorat ajer pompuan tu tadi. Habuan time sesak sesak. Best gak wooo!!!! <<-- HABUAN TIME SESAK? dalammmm maknenye tu

Noushy Syah said...

Emmmm..cantekkkkk!! May it's so very true....dasyat, dasyat..mmg pakar sociology nih, hiksss..

p/s Cam bab2 kena puji tu, alahai dlm hati mmg suka sgt2...

Achik_Sufi said...

hua..hua...13 may memang pandai mengenakan baik lelaki atau perempuan, masing2 sorok muka pasal kene kat diri sendiri.

bunga rampai said...

Salam 13May,

Setakat ni, minggu ni best?

Jauh di sudut hati ... ada sisa kenangan bubur asyura yang tertinggal ;)

13may said...

iEn: itu macam bapok saja...hahha hahha

HaloG: hehhe...memang apa nih??? Cakap kasi habis arrr...hahha :p

gobokLama: err...ntah...hahha

sepi: hahha...lu memang betoi la dude!!! hahha

azzam: lepas game, baru gi lepak tmn bunga maa...hahha

akak: hahha...pulun kedah pulun!!! hahha :p

missy: hehhe...hehhe...

kiah: dah sihat ker???

ilynn: hehhe...tepat sekali! hahha

shimahz: err...bila nak kasi number phone hang kat aku??? hahha...

NSyah: hehhe...syok kan kena puji puji...:)

achikSufi: hahha...achik terkena gak ker??? hahha hahha...so, how's ur exam???

BRampai: salam kembali...semlm ada problem sikit...tension betoi...tapi bila teringat kenangan bubur asyura...rasa tenang ajer...hahha ;)

Mummy Rizq said...

pompuan tergedik gedik tak aper.. kalo lelaki tergedik gedik lagi hampeh!

Titicaca said...

ko ni tak habis2 dgn kajian ko..ko patut dapat title prof,. dah skrg ni..muahahha..

shazanateh said...

patot ah bf aku tak suka aku pakai seksi-seksi... dia kata yang ditayang tu hanya untuk dia... kirenye macam mana ek ayat dia..

"exclusice for one person only"

tp komen aku;

lelaki tetap lah lelaki.... fitrahnya memang suka gatal-gatal...

Babe said...

yeay aku jadi komentar yg ke 100

WOOT!

ILA said...

FUHHYOOOO!!!!DAH SELATUS OLANG GOYANG KPALA KAT SINI LERRRRR

MEH SYA PUN NAK TMBAH JADI 101 OLANG LAKKK...
tpi kali nie sya hanya nak angguk2an kpala t'hadap entry anda:D

achik said...

pengomen ke-102.. hehe

Izariza said...

Saya yang bersendiri di k.trg ini menjadi terhibur dgn entri ini hahaha

Salam

sYaFa~ said...

ye nama pun lelaki sbb tuh sy kate yoo yooo ooo poyo jek :p

Sarah Mohd Shukor said...

amboi may, yg seksi aje sukenye. skali dpt yg x berapa nk seksi, jgn nangis sudah. huhu~

ezu said...

hahaha...
tanak caya sudah!!...
tp bile nak banje ney??
*me nunggu laksa. eehehe

tp btui r..
lantak p la laki pun..
depa takske..
janji kite ske da laa..
hahaha

Sastri said...

adeh deh deh... mcm ni ka?

Sweet dream said...

Penganalisis x bertauliah hehehehe....

drNO said...

org yg ke-109 layan kepala....
betoi ke? hmmm betoi kot...
mungkin betoi...
rasanya betoi...
betoi je la.

Biskut Julies said...

yg last tu betul...!!!!!!!!!

sya said...

eh camana leh tau kalau jaug di sudut hati ni???

M.I.S.S.Y said...

tu dia..!!!!

dia punya peminat la punya laaaa ramaiiiii...

thanks bro..!

13may said...

mummy: hahha...tapi tergedik gedik pun, sayang gak kan??

titi: hehhe...aku hanya insan biasa:)

shazanateh: hahha...gatai sungguh bf hang kan...hahha :p

babe: wow wow!!!

ila: hahha...hait hait!!!

achik: hehhe...number tepon mana???

iza: salam kembali...bila nak habih keja kat sana???

syafa: hahha...err...poyo tu hapa??? hahha

sarah: hehhe...jawabnya seksa la...hahha

ezu: kasi arr number phone dulu...baru bleh makan laksa...hahha

sastri: iya...dlm hati sapa yang tahu...huhhu

sweetDream: hahha...jgn lawan sifu, okeh :p

drNo: hi doc...sihat??? hahha

biskutjulies: sumpit aku mana woitt???

KakSya: hehhe...buleh X-Ray maa...hahha

missy: my pleasure :)....u dah ok kan???

s * h * i * m * a * h * z said...

wah.. kalo kasi kat cni abes sume tau.. malu la wei.. huh

13may said...

shimahz: hahha...nanti aku mintak kat CP...amacam???

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may