Monday, May 28, 2007

Positif & Negatif

1) Benda positif apabila berdating adalah kita rasa happy sangat. Tetapi, untuk menikmati keadaan happy tersebut..kita terpaksa menghabiskan duit yang banyak..ini negatif.

2) Antara benda positif mempunyai banyak teman istimewa adalah anda sentiasa mempunyai aktiviti hampir setiap masa dan hari. Tetapi, kerana hendak memenuhi aktiviti itu, anda terpaksa korbankan masa rehat anda. Penat siotttt!!!! Ini negatif!

3) Dari segi positif apabila anda merajuk dengan pasangan adalah anda selalunya akan di pujuk dan anda akan rasa di hargai. Tetapi apabila anda merajuk, anda akan cepat tua. Ini negatif!

4) Benda positif apabila anda merupakan satu satunya wanita / lelaki dlm satu kumpulan yang berlawanan jantina, adalah anda akan sentiasa mendapat tumpuan. Tetapi pada masa yang sama, anda akan kerap di buli dan anda akan rasa rimas. Ini negatif.

5) Sudut positif apabila anda sentiasa bertukar pasangan adalah anda mungkin seorang yang pandai memikat. Tetapi, dari sudut negatif, anda memang gatai!!!
Positif + Negatif = Neutral.
Aku adalah insan biasa:))

114 comments:

Sunan_Jati said...

benda positif bila may rajin sgt lawat blog2x! baru... tapi benda yang negatif.. tuan empunya blog tuh akan diayat kan oleh si may nie.. ngehehehhe!

benda postifi bila simay may buka citer rahsia pasai laki.. okla tapi yang xbest nya bila semua rahisa tuh diketahui oleh wanita sma... abisla...

p/s: Yeay!!!!! 1st komentaro...

13may said...

ceh!!!

pagi pagi dah buat onar!!!!

Sunan_Jati said...

may bukan insan biasa....

tapi lebih tepat kepada ulat bulu yang biasa... sementara nk tukar jadi rerama... hehhehe...


p/s: oit jadila rerama.. nampak indah dipandang sedap dilihat..
bukan mcm ulat bulu.. bebulu weh....!

Sunan_Jati said...

whaahhahahah... akan ku amuk slagi darah masih mengalir...


oit amuk ada buat konsert... Jom...!

Cik Kema said...

may! sunan! ha! pagi2 dah gaduh! keja-keja! kang makcik piat telinga korang kang.

13may said...

ceh! sunan...

pap pap pap.....
pirraaahhhh mabookkkkk!!!!

13may said...

cik kema: hehhe..ulat bulu tadak telinga...boya ada telinga...so, piat ajer Sunan sorang...tak cukup, meh aku tambah...hahahahha

Cik Kema said...

mengaku sungguh dia ulat bulu... hahaha.

sorang boya... sorang ulut bulu... padan la tuh! huhu.

13may said...

cikKema: errr....bila masa ada org mengaku??? cik Kema ni tak sihat ker??? ahahahahaha:PP

Cik Kema said...

oowhh... hang kata aku tak sihat yer... nanti hang... ada ubi ada batas...

13may said...

cikKema: :P

Azer Mantessa said...

positif + negatif = melekat

positif + negatif = 0

No. 2 tuuu ... wah ... mang 13may sifu akuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Sebuah lagu dan grafik matematik ditujukan untuk 13may dan blog layan kepala sempena menyambut ulangtahun blog.

chk it out:

www.diary.cadenza.org/azer-mantessa/layan-kepala.htm

rock brader rock!

tintaHati said...

Ulat bulu dan buaya mungkin lebih arif. Aku bab2 gini tak da ilmu.. ;D

eSampah said...

Benda positif apabila berdating adalah kita rasa happy sangat. Tetapi, untuk menikmati keadaan happy tersebut..kita terpaksa menghabiskan duit yang banyak..ini negatif.

tipu... aku dating kt putrajaya main dam ja. tak habih banyak duit pn bleh happy la... :P

kurekuredalamperahu said...

kehkehkeh..

nak ada teman istimewa bukannya senang..banyak kena korban woo.

aku penah keje sorang je pompuan, lagi 30 orang tu lelaki..dah la keje kilang ayam, store dept., sejuk woo..apa lagi, aku slalu la jadik bahan gurauan seks melampau tahap xxxxxxxx. tau2 je la kan, kalo sejuk, orang lelaki ni jadik apa..tapi nasib baik aku ni kuat jerit, so diorang tak la berani sangat nak sakat lebih2.

Nel said...

hahahaha yang no 5 memang mcm 13may pun..sesuaiiii sgt dengan orangnya...

13may said...

azer: wah! brader...tima kasih tima kasih:)

tintahati: err...aku kena buat buat tak paham komen hang...hahha:P

Esampah: ceh! aku tau hang asyik menang sebab bf saja nak kasi hang menang...sebab tu hang hepi main dam...ahahahahha:P

kurekure: errr...kalau sejuk, org laki jadik hapa hah??? iceman??? kah kah kah:P

nel: uhuks uhuks!! tersedak plak;)

~ahni~ said...

13May gatal 13May gatal 13May gatal

Bukan aku yang kata, hang yang mengaku, tu no. 5 tu...

13May gatal 13May gatal 13May gatal

akubudaksetan said...

aBiS tU caMnEr... IsH lAyAnDiRi MeNtAl SiOt.. CaRi AwEk KaYa BlEh PoSiTiF tAk?

flush said...

setuju sgt2.. dating2 ni mmg byk pakai duit.. mkn + minyakkete + wayang (incase) = byk beb..
kalo kawin kan best.. mana nk cekau duit niii..

blue_cherry said...

ha ha..

pB said...

kah kah kah kah

azzam bellamy said...

POSITIF DAN NEGATIF

positif? negatif? tif apa? tifa..fa apa? fara..ra apa? rashida..da apa? dalia..lia apa? liana..na apa? nazira..ra apa? rabia..bia apa? biazana..na apa? natika..ka apa? kamaria..ria apa? riaha..ha apa? hamida..da apa? dayunisa..sa apa? sakina..na apa? nareeyafatuni..ni apa? nija..ja apa? jamila..la apa? lahayatulmiza..za apa? zaharo..ro apa? rokia..kia apa? kiara..ra apa? rahiza..za apa? zalifa..fa apa? fahana..na apa? nareyhan..han apa? hanifatul ayza..za apa? zahariya..ya apa? yaziqah..qah apa? qahwiaza..za apa? zafeera..ra apa? radiana..na apa? nabeeha..ha apa? hafifa..fa apa? fatin..tin apa? tin biskut hup seng yang sedap bila di patahkan dan direndam di dalam kopi yang kemudiannya kenyang di dalam perut sambil menghisap rokok tiga lima di atas pondok di tengah bendang di samping melihat pemandangan yang luas di waktu hujan gerimis pagi semasa emak sedang menggoreng pisang bersama tepung yang telah naik harga hari tu yang semalamnya emak marah tokey kedai pasal naikkn harga ikut suka tapi nak buat macamana kalau tk naik harga lori tak nak hantar dan emak terus bagi duo posen kat tokey tu suruh beli biskut hup seng yang dalam tin..tin apa? tina..na apa? nana..nani..nanu..na na na na na..ngganu kite..!








aduih..sengal badan aku nih! ada sapa2 nk tolong ngurut?

nUr@dDeEn said...

May + pompuan = positif
May + Sunan = MaNan ha ha ha ha ha ha ha h ahahahahahahaaha
hahahahahahahahahahaha.

kali ni apa crita plak? dah pi jumpa bakal bapak mentua ke :P

achik said...

oit2.. mananya perjumpaan part II???

ps: wah2 bro azam, koleksi nama aweks-aweks ka??? ;p

CiK BaWaNg said...

-->kate 13may

Dari segi positif apabila anda merajuk dengan pasangan adalah anda selalunya akan di pujuk dan anda akan rasa di hargai. Tetapi apabila anda merajuk, anda akan cepat tua. Ini negatif!


-->kate orang pompuan

Dari segi positif apabila anda merajuk dengan pasangan adalah anda selalunya akan di pujuk dan anda akan rasa di hargai. Dan apabila anda merajuk, anda boleh mintak gelang 3 4 utas, rantai emas takpon cincin daripada pasangan anda dan anda juga akan rasa gembire. Ini sangaaaaatttt positif!

hehehehehe

13may said...

ahni: hoih hoih!!! tu contoh ajer la..hahha;P

budakSetan: errr...kaya??? adjust kat aku ajer la...hahha

flush: hehhe..betoi kan...

Ceri: hahha

pB keh keh keh

azzam: dude, are u ok??? nak rokok sebatang...hahha

NorDeen: MaNan??? hahha...13may + NorDeen = MaDeen...err..adakah positif atau negatif??? hahha

achik: errr...sedang di tapis...hahha

cikBawang: dua dua positif...tak buleh tak buleh...hahha

So'od said...

benda positif apabila aku masuk blog sengal ni adalah aku bole gelak x hingat dunia. tetapi lepas gelak tu, perut ngan pipi aku cramp. itu negatif!

adeh!

kingbinjai said...

jgn hiv positif udah ler ha ha ha

Masy said...

nk dating x kuar duit pon bole pe. soh awek masak siap2 kat umah. makan kat laman je.

*klu awek tau masak ler. klu tak, si pakwe leh jugek bawak megi in my mug, rendam kat umah awek.

JamOren said...

positif kalo mempunyai banyak teman istimewa (bagi lelaki)
negatif kalo dapat lelaki cam 13mei (bagi perempuan)

khairyn said...

hang ni may....

hahaha

bila nak jadi macam enchet kemat? tak bising2 macam hang tapi kompem dah nak kawin ni hahahaha

aria ayumi said...

muehehe... mcm de pengalaman je incek may nih...

klw diya, bese kene yg nombot satu, tp laen sket... mmg btl dh yg happy semendang... tp lagik happy bile xyah nak kuar duit pun... sungguh gumbira bile ade yg nak tlg bayo... btl2 saving! :D

errr.. rsnya yg kene ngan incek may.. nombot last tu kot... "anda memang gatal!!".. *hak3, cabotttttt!!*

aria ayumi said...

klw dlm istilah math

positif plus positif equal to positif
positif plus negatif equal to negatif
negatif plus positif equal to negatif
negatif plus negatif equal to positif

tp, klw dlm intilah incek may

positif plus negatif equal to neutral

pandaiiiiiiiiiii :D

Intan said...

in conclusion, you have to get married fast, then all that negativity will lessen(hilang terus tak lah, tapi kurang) and you'll carry on looking young!!!

13may said...

sood: oh! neutral la tuh...hahha:P

king: hehhe...mintak simpang jauh jauh:D

masy: err..hang nak masak untuk aku ker....hahha;P

JamOren: adehhhh....meh kita kuar dua org;)

khairynn: errr...apa nih?? tak paham ler...hahha:P

ariaAyumi: errr...sapa gatal nih??? hahha...

ariaAyumi lagi: hehhe...tima kasih..jom gi minum;)

intan: hahha...kurang sikit ajer...hahha...

tyrexia said...

may + blog anak dara org lain.

positif dpt merapatkan silaturrahim.
negatif sebab may gatai.

wan said...

Positif bila sakan bercinta tapi negatif timbul bila gaduh. Susah lak nak pujuk. Baik takyah ada marka.

ad3ck said...

positif 5 dengan negatif 5.
+5-5=0
neutral2. ;p.

K i a H R o N g G e n G said...

sape insan biase nie?...ko may insan biase?chhooiiii tuai lah padi antara masak esok jangan layu..layuannn..intai kasih antara nampakk...esok jangan rayu-rayaun..clap..clap Sekian Terima Kaseh.

Note: ada meroyan kah dek noonn?

Diyanazman said...

akuu jua insan biasa....

ILynn said...

no 4
tak betul!
ade yang tak rs cmtu
heheh

Ely said...

gatai tuh memang lah negative tapi kalau gatal nak DIGARU, itu dah jadi masaalah beb!!! itu dah jadi miang hahahaha.

Peej said...

1.kalau lelaki pernah ade gf ramai..org x kecoh sangat..jadi positif..
tapi kalau pompuan pernah ade bf ramai..org kecoh..jadi negetif..
kenapa???

2.positif kalau dapat hisap rokok lepas makan..nikmat je rase..
tapi bile may paw rokok terus jadi negetif..la la la..

Achik_Sufi said...

banyak perkara yang mempunyai positif dan negatif, pilihlah mana yang banyaknya positif daripada negatif.

aku adalah insan biasa

layan tulla ayat nie...

D said...

layan, jangan tak layannnnnn...

MINAH CELOTEH said...

Yg positive tentang entri ni...Minah sokong sebab ada betulnya *lagi2 yg no.2, sebab Minah dulu camtu hakhakhak*
Yg negative tentang entri ni...ia menunjukkan betapa pompuan ataupun lelaki mmg gatal bila dah bertemu...malu ah hehehe

Mr penyubiru said...

apabila anda berjumpa *lelaki/pompuan yg kadang2 mejadikan anda positif dan kadang2 menjadikan anda negatif,itulah teman hidup anda.terimalah seadanya.takde manusia didunianya yg perfect,kecuali junjungan kita Nabi Muhammad s.a.w.


* potong mana yg berkenaan

Angel Eyes said...

Ulat bulu dah naik daun! Lariiiiii!

Mummy Rizq said...

Adalah positif kalau isteri pandai masak.. tapi kalau suka sangat makan anda akan menjadi gemuk, ini negatif!

kc said...

aku tak suke subjek matematik mase kat skolah ok. tu ajer aku nak kabor kat hang. lain tak dak. hehehe

zwitterion said...

hehe..

13may said...

tyrexia: bukan gatai la...nak beramah mesra ajer;)

wan: hehhe...tu la kena carik marka bebyk...hahha

ad3ck: bijak bijak...hahha

kiah: keh keh keh...la ni musim ujan..takleh nak tuai padi...huhu

diyanazman: setuju setuju...hahha

ilynn: hehhe...

ely: kah kah kah...

peej: ceh! takkan ngan member2 pun nak berkira rokok tuh...hahha

achik sufi: hehhe...kita hanya insan biasa:)

d: hehhe...

minah: hahha...banyak pengalaman nih...hahha

penyu: betoi betoi:)

angel: ulat bulu??? mana mana??? hahha...

mummy: hehhe..jgn masak yg sedap sedap la kalau gitu...hahha

kc: hahha...anda memang positif...hahha

zwit: hehhe...jom!

orochi said...

13may adalah seorang yang neutral apabila jumpa pompuan. Ini adalah fakta. Hahaha...

kakLuna said...

benda positif kalau 13May tak merokok - pencemaran kurang

tapi kalau tak merokok satgi dia mai kacau anak dara orang pulak. Ini negatif!

~ mizzAmy ~ said...

~ yg last tuh mmg sesuai utk hang 13may.hahahaha... :P ~

M.I.S.S.Y said...

asik cite pasal org bercinta aja ni..bosanlah!!!

tak rock la brader...

cuba cite pasal bola ke, soccer ke, bola lagi ke...

zabs said...

Positive dan negative attracts, tapi ada juga positive dan positive attracts dan negative dan negative attracts. Ngapa May?

ngeengee said...

if negative charge is more than positive charge, you are the negative person
so, do you have more positive or negative value in your innerself?

jaja said...

yeahh aku sokong m.i.s.s.y =)

.:HalogAmora:. said...

kesimpulannya... lu mmg tgh kemaruk bercinta...MENGAKU JE LA!!! KAN KAN KAN KAN KAN

nUr@dDeEn said...

hak hak hak MaDeen? ha ha ha ha ha
Macam nama iron maiden saja. takder cas hak, hak, hak ....!

13may said...

orochi: hehhe..bijak bijak...tapi kengkadang aku jadik paranormal bila jumpa pompuan:)

Luna: hahha...tu ubat tuh..tadak, jadik gelisah...hahha

mizzamy: err...sesuai ker??? hahha...

missy: okeh okeh...tapi sekrg tgh layan lagi nih...hahha...peace!

zabs: huh....hubungan terlarang tuh...bahaya bahaya!!! hahha...

ngeengee: errr...neutral! hahha...

jaja: iya la iya la...weh! nanti kita pi bukit jalil...tengok Kedah final Malaysian Cup...hahha

HaloG: tadak tadak....aku cuma rindu seseorang:)

NorDeen: tapi positive maa...hahha

Mek said...

positif bila di darab dengan negatif... memanjang lah negatif nya

amar said...

Positifnya menjadi lelaki apabila dibandingkan dengan perempuan. Negatifnya bila... xde idea plak. adeh...

s * h * i * m * a * h * z said...

ko luar biasa la 13may

futsalbabe said...

oooooo...........

Noushy Syah said...

hehheheh,,suke suke.....

eh majuk majuk mmg best dipujuk2, manade negatif, yg kata kalau majuk cepat tua tu dusta semata2..so majuk lagi tambah syg, tapi kalau terlampau majuk negatifnya kau ditendang boleh melayang....jaga2 May jgn majuk selalu2..

2/dating aje dengan berbekalkan biscuit kering dan sky juice, xperlu kuar duit ngeh ngeh..

bang_gugar said...

salam,

aku juga...

lelaki biasa

(",)

azzam bellamy said...

positif - heh.. negatif - huh..

Taiko said...

Ada benda positif yang negatif. Dan ada benda negatif yang positif. Contohnya ujian dadah, ujian HIV etc.

kalau ujian tu positif, kan ke negatif tu?

13may said...

mek: hahha...pakat matematik nih:D

amar: negatif bila pompuan dibandingkan sesama pompuan..hahha

shimahz: hahha....err...pelik ker aku nih??? hahha

futsalbabe: iya iya...hahha

NSyah: hahha....majuk tanda sayang kan...errr..buleh ker camtu??? hahha

bangGugar: salam...betoi betoi:D

azzam: postif + negatif = hahha!!

taiko: hahha....hahha...

cikdinz said...

ish..ish.ishh.ishhh...negatif sungguh lah kesah ni.

Angel Eyes said...

You la ulat bulunye!

ruru said...

positif, negatif..
entah..aku xtau..
xsuka math..
huhuhu

Darling said...

1. tak semesti dating akan rasa happy sebab ada gak dating yang dipenuhi dengan pertengkaran

2. er ni kisah ank ek? hehehe

3. kalau ada yang rajin pujuk. kalau tak, pepandai le pujuk sendiri. me menten :P

4. setakat sorang je gal rasa ok lagi sebab selalunya aku yang buli orang.. best best!

5. yeah may memang seorang yang gatal!! setuju setuju


hahahahahaha

Ordinary Superhero said...

jangan lupa, positif + negatif = tangkap lentokkk.

13may said...

cikDinz: cik dinz...think positif okeh...hahha

angel: hahha...tapi nanti bila jadik rama rama, cantik tau;)

ruru: hahha...cikgu math aku lawa!!!

darling: ceh!! ceh!!!

OSuperhero: keh keh keh...meleleh....hahha

petiais said...

gitu?..mmg ye pun

Sastri said...

1. kalau tak sempat berdating, tapi keluar dgn kengkawan pun happy gak pe... :p

2. walau ramai teman istimewa, kena pandai2 gak cari masa utk diri sendiri weh... time management kena tere laa... :p

3. jarang merajuk, penat laaa... LOL...

4. walau selalu menjadi minoriti, tapi tak penah lagi dibuli setakat ni... malah kalau p shopping, senang sekali sbb tak perlu bawak satu hapa brg pun, depa tolong bawakkan... :p

5. nasib baik laa jarang bertukar pasangan, jadi takde laa gatal... :p

Pa'chik said...

macam perempuan yang menutup kepalanya melindungi rambutnya dari pandangan lelaki yang ajnabi.. itu positif..

tetapi melondehkan seluarnya hingga menampakkan seluar keciknya kalau pun tidak slot duit syiling... itu negatif...

err mereka ni dah macam bateri pulak. kepala positif, punggung negatif.

Ayaq masak said...

Aku tau hang mesti nombor 5.

Lama aku tak cakap benda ni...

LARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.

Ungku Nor said...

13MAY, kaco org tido dgn sms merapu pun satu sikap yang negatif jugak woo..;p

ayu_mkay said...

banyaknya komen ntuk n3 ni.. ermmmm positif sungguh sambutannya :D

13may said...

petiais: hehhe...apa yang ye tuh??? hahha

sastri: jarang??? meaning penah gak ler tukar tukar pasangan nih??? hahha:P

pakcik: hahha...bateri...hahha

ayaqmasak: coihhh!!! Lama aku tak cakap benda ni...LIGANNNNNN!!!!! hahha

akak: errr...akak cakap apa nih...saya tak paham ler...hehhe:p

ayuMkay: hehhe...sentiasalah anda bersikap positif..okeh:)

blackpurple said...

Fikirkanlah yang +ve.

sixtysixty said...

aku nak dikirakan tak lah gatai sangat tapi selalu takde masa dan letih kenapa ek?

Sarah Mohd Shukor said...

sy x tergolong dlm mana2 kategori kt atas tuh. so sy pun isytihar diri sy neutral jgk la.

-kunjungan balas dgn senyuman lepas baca entry nih. klu mcm tu ramai sgguh org yg asyik duk buat benda2 +ve -ve ni kt luar nun cuma depa x sedar je.hhuhu-

Kak Lady said...

13may....dari apa yang kak lady baca...kesimpulannya akak nak tanya sikit...anda gatai ka? hehehehe....

IndahSakura said...

oo begitu ceritanya..saya telah
belajar sesuatu hari ini :)

Kurma2Biji said...

ooooo....
wei may pasai paaa positif + negatif = neutral...?

Kak Jie said...

erk...positif tu arah mana ye?

nuraarin said...

Saya pening..negative + positif
Negatif ker positif??

green apple said...

(-) + (+) = sila jawab soklan matematik saya.

aria ayumi said...

hehe sape gatal? tepuk dada, tanya diri sndiri.. hak3..

huhu lame dh tngu may dtg jemput diya pi minum... plus banje minum skali... :p

cik pudica said...

hg ghase aku gatai x? ekekeke... haku dh hapdet.. TQ n sorry bout smlm..

TedungS said...

pergh.. tahap ko ni mmg advance ni

zizie ali said...

letak kertas atas magnet. tabur serbuk besi. jentik-jentik kertas. wow, medan magnet.

akirasuri said...

oh oh!

hang memang. erk? memang apa ek? nantilah saya fikirkan dulu. nak pii tidoq dulu. esok kita cakap balik na. ha ha ha.

noheartfilin said...

aku datang lagi..dan jadi yg ke seratus...haha...kagum2

lindosh said...

hakhakhakahak

Leeds Al-Malique said...

kawen laaa..

takder ape yg negatif bila dah tawen..

yeahuuuu aku dah tawenn!!

:D

Izariza said...

hahaha May,
tiada makna hidup ini kalau asyik positif selalu, kerana yang negatif itu kan pelengkapnya :)

Jauhi perkara negatif, positifkan fikiran kita.

Jemput minum kopi!

~inilah saya~ said...

salam dude...

Ko memang kelakar....

Si B*ntang said...

si bintang tiba menghulurkan bintang

:: lau cekgu math dl ajar,negatif lau jumpe dgn positif,jwpn mesti lam bentuk negatif.

:: sesungguhnya,beta tidak tgolong dlm sume2 aspek negatip dan positip ini.hakhak!

azzam bellamy said...

sensitif..lagi lagi sensitif..yeah..sensetif..lagi lagi sensitif..ouw!

rahim maarof - sensitif...

sensitif..lagi lagi sensitif..yeah..sensetif..lagi lagi sensitif..ouw!

Sweet dream said...

setuju...setuju...hehe....

bang_gugar said...

salam,

may!..




takdak apa2

(",)

sha said...

13 may tak hapdet hapdet lagik, negatif nih. busy ek?

bunga rampai said...

Salam 13may,

Saya juga insan biasa - ada positif dan negatif :)

Jambul said...

Salam... sj menjengah kemari...

fiezafadilla said...

terkejut aku tgk komen entry smp 111. glamer nya blog nih...

nanies said...

yg no 5 tu sama dgn hang ke may...kekekek..tul ke neutral nie..leh caya ke...leh ke...kekekek

13may said...

BP: iya..betoi betoi!!!

6060: hahha...aku paham aku paham...hahha

sarah: iya betoi...kita cuma insan biasa:D

kakLady: err...no komen..hahha

indahsakura: hehhe...moga moga bermanfaat...hahha

kurma2bijik: hmmm..ntah...aku belasah saja...hahha

kakJie: positif tu tanda '+'...hahha

nuraarin: oh! jgn bimbang...anda neutral...hahha

greenApple: errr...kejap..aku nak amik kalkulator...hahha

aria: lorrr...nak gi minum ker??? bak mai number phone;)

CP: hehhe...hang jiwa kacau!!!

tedungS: hahha....

zizieAli: hehhe...sempoi kan:D

akira: weh! apa nih?? citer la kasi habih...hahha

noheartfilin: hahha...

lindosh: ngeh ngeh ngeh...hang dah ok ka??? jom kueteow kerang???

Leeds: ehem ehem...selamat pengantin baru:)

izariza: hahha...serius ker nak minum kopi nih??? meh la number phone;)

inilahSaya: salam kembali...dan selamat kembali:)

siBintang: oh! bodo mathematics rupanya aku nih...hahha

azzam: hehhe...bila nak buat unplugged lagi??? hahha...

sweetDream: hehhe...jom minum kopi ngan aku??? hahha

BangGugar: salam kembali...hahha

sha: hahha...

BRampai: salam kembali....hehhe...lumrah manusia yang biasa biasa:)

jambul: salam salam:)

fiezafadilla: hehhe...selamat datang:)

nanies: errr...ada kot...tapi sikit sikit ajer la...hahha

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may