Tuesday, May 22, 2007

Perjumpaan - Part 1

Pompuan bawa pasangan berjumpa ibu - tadak apa hal...just nak tunjuk yg dia rapat ngan lelaki itu

Pompuan bawa pasangan berjumpa bapa - berjaga jaga lah lelaki itu, jgn dok buat tak tentu hala ngan anak dara dia..itu tanda hubungan tu serius...

Pompuan membawa pasangan berjumpa adik, abang atau kakak - nak tunjuk boyfriend dia la...

Pompuan membawa pasangan berjumpa datuk / nenek – kemungkinan cinta terlarang dan tak direstui mak bapak

Pompuan membawa pasangan berjumpa kawan lelakinya - menunjukkan boyfriend dia hensem dari kawan kawan dia

Pompuan membawa pasangan berjumpa kawan pompuannya - memang cari nahas pompuan tuh, silap silap boyfriend dia tersangkut ngan kawan kawannya...hahha...

118 comments:

Monster Mom said...

Kalu pompuan bawak bopren dia jumpak tok kadi amacam?

RaFFLeSiA MeRaH said...

kalo pompuan tu bwk boypren pi jumpa tok bomoh, camane lak? hehehe....

goboklama said...

yang last tu selalu terjadi, vice versa... 13may pun pernah buat juga?

Cik Kema said...

yer yer. betul la tu.

kesimpulannya bila nak belanja cik kema makan mee rebus, pasemboq, mee sultan, char kuer teow?

sekian :P

Aku Bukan Bidadari said...

hik hik.. hat ni 60% ada betui gak larr..

13may said...

monster mom: errr....boyfren dia tu laki org...hahha

RM: yang tuh mintak number ekoq...kalau kena ekoq, buleh kawin cepat cepat...hahha

goboklama: hehhe...tunggu part-2 punya entri...hahha

cikKema: kasi la number phone dulu...baru buleh set date & time dia...hehhe...*ayat ayat*

bidadari: hehhe...60% ajer...cokia karat betoi hang nih...hahha

tintaHati said...

hoih hoih kalo pompuan tak bawa jumpa sapa-sapa apa tandanya? haaa jawab!

Jie said...

erk..kalo pompuan tu ajak boipren dia g jumpa awak...hah...ape nk buat?

13may said...

tintahati: suruh pompuan tu kasik number phone dia kat aku...hehhe

jie: err...saya suruh boyfren dia pi beli ayaq ka...rokok ka...buleh saya adjust pompuan tuh...hahha

Darling said...

kalau pompuan tu bawak laki jumpa bf, camne lak? hehehehehe

Nel said...

Amboi2...

weAr said...

part 2 akan lg menarik?

13may said...

darling: tunggu part-2..hahha;)

nel: ku di halaman rindu....pheewiittt!!! jom makan laksa;)

wear: hahha...tunggu next week;)

eSampah said...

kah kah kah...
semua aku bangkang..
errr... kecuali yg last kot... :P

zwitterion said...

yg last..penah terbaca kes2 mcm tu..hehe

ILynn said...

pompuan bawa pasangan jumpa kesemua di atas - pompuan tu nak kawin dgn pasangan die tuh
yeahhhh!!!

MINAH CELOTEH said...

kalo pompuan tu ajak pasangan dia pegi kubur...apa ceriter lak?

Tok Mudin said...

ok..ok... soalan aku:

Kalau perempuan itu bawa pasangannya jumpa Tok Mudim? Haha

Jawapannya: pasangannya belum ...

Intan said...

yang last tu, nasihat yang sangat2 baik! nasihat kan?

13may said...

Esampah: bawa mai pasangan hang jumpa aku...hahha:P

zwit: hahha...apsal aku mcm terasa ajer...hohho:P

ilynn: hehhe...jgn lupa kad kawin oit!!! hahha

minah celoteh: errr...maknanya pompuan tu ajak laki tu telan racun cap tengkorak...hahha

tok mudin: hahha....hahha:P

intan: err...nasihat yg berunsur amaran..hahha:))

Masy said...

klu pompuan bwk pasangannya jumpe tok ketua?

mungkinkah itu maknanya pasangannye pencurik atau pengendap di kampungnye?

kakLuna said...

pompuan kalau bawak boyfriend jumpa 13May - bf dia nak pow rokok hang sebatang..ha ha

kingbinjai said...

wahahahha

Ayaq masak said...

Pompuan membawa pasangan berjumpa kawan pompuannya - memang cari nahas pompuan tuh, silap silap boyfriend dia tersangkut ngan kawan kawannya...hahha...

Haha yang ni betui!!

13may said...

masy: oh! itu anak tok ketua la....hahha

Luna: ceh! tarak tarak...rokok beli sendiri...hahha

king: hehhe...

ayaqmasak: bila hang nak bawa aku pi jumpa kawan kawan hang??? hahha...

kurekuredalamperahu said...

keheeeeheeeeheeee...btol la..jangan sekali2 bawak bf anda berjumpa kawan2 pompuan anda sekiranya anda ingin lama dengan bf anda tersebut..huhuhu...(exeption kepada yang nak pass bf kepada kawan sendirik..)

achik said...

byk tul pengalaman ko.. hahahahaha ;p

sya said...

kalau bawa jumpa somi???

tintaHati said...

nah ambik no die 019 8765432 ;D

Biskut Julies said...

hihihi.....camtu ek? tapi i slalu ckp kat my freinds kalau nak tacle bf aku yg aku bawak try la...boleh tgk gak dia layan ke idak dan tahap kegatalannya itue,....

akirasuri said...

dude..

sudah berapa banyak kali jatuh cinta dude? :)

Mimi Amilia said...

Pompuan membawa pasangan berjumpa kawan pompuannya - memang cari nahas pompuan tuh, silap silap boyfriend dia tersangkut ngan kawan kawannya...hahha...

ahahaha..kesimpulannya jgn la carik laki hensem sgt.So, kawan kita pon tak teringin ngan pakwe kita

~ mizzAmy ~ said...

~ kalo pompuan tuh bwk bf dier jumper bf yg lain camner plak?

hahahaha... baru la rawkk kan pompuan tuh. ahaks.. :P ~

13may said...

kurekure: nanti bawa kita pegi jumpa kawan2 awak yea...hahha

achik: bila hang nak jumpa aku nih??? hahha

kakSya: oh! nampaknya ada la org nak kena parang...hahha

tintahati: suruh dia tepon aku ajer la...hahha:P

julie: oh! anda amat berani amik risiko yea...takpe, apa2 hal contact 13may;)

akira: hahha...camna nak jawab hah...lenkali la aku bgtau hang..hehhe

mimi: ehem..ehem...tak hensem pun takleh percaya tau...hahha:P

13may said...

mizzamy: hehhe...berani ker wat camtu...takpun bf dia gay hapa...hahha:P

Futsalbabe said...

kalau bawak jumpa 13 may?? ehheheeh
hang mengarutla!

ruru said...

kalu pompuan tu bawak hang jumpa kawan2 dia..apa cerita?hahaha..

Mummy Rizq said...

kenapa pompuan jer yang bawak????

13may said...

futsalbabe: kalau bawa mai jumpa aku...aku pow rokok! hahha...

ruru: ehem ehem...kontrol kontrol...hahha:D

mummy: ini part-1...tunggu next week, ada part-2;)

jaja said...

pompuan bawak pasangan g stedium. bleh?

skidg8 said...

jumpe 13may aa:)

D said...

sangat pandai la ko ni. pompuan bawak pasangan jumpa barangan yang dia nak beli kat kedai amacam? tolong belikan ye..??!!

wan said...

oh.. camtu ke maksudnya bawak kawan jumpa mak abah?

Angel Eyes said...

kalau u bawak pompuan tu jumpa i camana?

Mek Maryam said...

Isk!

Pelajaran baru buat orang yang tak penah terjebak... ha ha ha!

13may said...

jaja: laki tu untuk jadik tukang beli tiket...hahha

skidg8: buleh...no problem;)

d: hehhe...tukang beli, tukang angkut...dan tukang bawa masuk umah..silap silap tukang pasang sekali...hahha

wan: hahha...sekrg dah tau kan?? hehhe..

angel: hehhe...tunggu next update...part-2;)

mek: hahha...nak jumpa 13may ker??? hohho...

Peej said...

kalau perempuan tuh bawak pergi tempat gelap mcm mana??

ween said...

kalau pompuan tu bawak lelaki tu pi hospital untuk check tahap kesihatan laki tu camana?

Mr PenyuBiru said...

kalu pompuan bawak balik boypren dia ke umah sewa?? - kena kenduri lah boypren dia tu.

cik pudica said...

no komen leh dak? hahahaha...

tapi..

kalo 13may bawak awek yg ramai2 komen kt entri dia ni pi dating??? camne ek?? seswai ke dak???

Kak Lady said...

Kalau pompuan tu membawa pasangan berjumpa suami dia...?

kak lady said...

Larrr....dah baca komen2 baru perasan...sama pulak komen mcm kak sya...camaner pulak kepala aku ngan dia boleh sama ni...isk isk isk!!

s * h * i * m * a * h * z said...

kalo pompuan bw lelaki pi makan sate camne lak? ape sbb nye? sbb nya nak mkn sate la.. haha.. aku pun da merapu cam ko la 13may.. huh, penyakit berjangkit!!

green apple said...

'Pompuan membawa pasangan berjumpa kawan pompuannya - memang cari nahas pompuan tuh, silap silap boyfriend dia tersangkut ngan kawan kawannya...hahha...'

takde de aku nak tersangkut.
aku wonder apesal laki sehensem ni bleh sangkut kat awek selenga macam tu?

huhuhuhu..keji sungguh aku hari ni.

bunga rampai said...

Saya tunggu Perjumpaan Part 2, barangkali lagi menarik :)

Salam.

Azer Mantessa said...

"Pompuan bawa pasangan berjumpa bapa - berjaga jaga lah lelaki itu, jgn dok buat tak tentu hala ngan anak dara dia..itu tanda hubungan tu serius..."

first time dulu dia bawak aku jumpa bapak dia, aku pangge bapak dia 'abang' ... tolol betui aku ni.

13may said...

peej: mesti pompuan tu saja nak buat depa kantoi ngan jab. agama...pastu buleh cepat2 kawin...hahha

ween: maknanya..laki tu baru balik dari Siam...hahha

penyu: silap silap laki tu lari malam...hahha

CikPudica: kalau semua pakat jumpa 13may...terpaksa la 13may wat system first come first serve basis...hahha

kakLady: ahha...nak kena tembak ler tuh...

kakLady lagi: hahha...satu kapal maa...takpa, saya paham:)

shimahz: hang ni memalu plak...cakap la terus terang...hang nak ajak aku pi makan satay...hehhe;)

greenApple: oit! hang tatau lagi....buleh sangkut tau...percaya la...ahaks!

BRampai: salam kembali...tunggu!

azer: ahahahahaha.....tapi tu salah satu taktik nak amik hati tuh...hahahahha:D

akubudaksetan said...

kaNtOi BeB

mazudi said...

Betul Ker?

sixtysixty said...

Pompuan membawa pasangan berjumpa kawan lelakinya - menunjukkan boyfriend dia hensem dari kawan kawan dia....
Sekarang baru aku tahu kenapa tak ada pompuan yang bawa pasangan dia jumpa aku.

So'od said...

kalau pasangan pompuan tu pompuan jugak??
adeh.. awat semua org tanya hang yg bukan2, 13may? hahahah..

13may said...

budaksetan: hahha...

mazudi: mcm betoi...hahha

sixtysixty: hahha...hang memang hensem...aku tau dari dulu lagi...huhhu:P

sood: haaa...yg tu kena bawa mai jumpa aku...hahha...err...ada soalan lagi...hahha:D

arianna adrizal said...

hahaha!! yg last tu tak jugak. kot2 nak tayang bf dia.. konon2 hensem la kot! ;p

Kaklong said...

salam,

hahah..buat akak tergelak tgh2 hari buta ni. ada aje idea awak tu.

eh..awak dah bersedia ke dibawa berjumpa ngan bapa makwe awak? hehe

orochi said...

kalau.. kalau.. kalau...
ermm..
ntah.. aku pun tak tau nak taip apa..

K i a H R o N g G e n G said...

tak pernah bwk skandal p jumpe sesipe pong...(skandal lah kate kann..abis madu serpah dibuang merata²)

Note: Bijak gak pala otak ko nie pikir bende² nie..

13may said...

anne: hensem yg bahaya tuh...hahha

kakLong: err...ehem ehem...tersedak plak...hahha. Salam kembali;)

orochi: hahha....tunggu minggu depan..ada part-2!

kiah: perghhhh...cik kiah ada skandal...aku join skandal tuh??? hahha

aria ayumi said...

huhu ade btlnye jgk tu... xpepasal sangkut plak boipren ngan membe pempuan... huiii kes naya tuh... simpang malaikat pat poloh pat! :D

Orang Biasa said...

kadang2 ade juge spesis mencari nahas dengan membawa pasangannya berjumpe dengan orang2 yg ko sebut tu, yg mana pasangannya itu adalah sejantina!

Sastri said...

:D yg no. 4 tu boleh diapplikasikan sebaliknya juga kan? LOL...

nUr@dDeEn said...

Okeylah kali nih dia tak bawak pasangannya jumpe sesapa. Tapi bagaimana pula kalau terjadinya, si bapa pompuan tadi bawak parangnya berjumpa dgn pasangan anak perempuannya...?

Er.. ko penah kene lagu tuh ke, dude..? ngeh,ngeh,ngeh.

13may said...

aria: hehhe...lenkali bawa ajer jumpa aku...aku ok punya...hahah

OB: hahha...geli geli...huhu

sastri: hahha...

Nordeen: hehhe...buat masa la...tak kena lagi...hahha..oit! jgn la dok gempaq camni...hahha

~ahni~ said...

Kalau pompuan bawa boifren jumpa, mak, bapak, datuk, nenek, kawan2, adik-beradik, musuh baru, musuh lama tu macam mana pulak?
Macam 13May.

khairyn said...

kalu pompuan bawak boiprens and girlprens ramai-ramai tu tandanya ada kenduri..

hahaha... cepat aaa may. Bila nak buat kenduri ni??

blackpurple said...

Kalau bawak jumpa penghulu.. ?

tyrexia said...

hakhakhak...

kalau pempuan bawak laki pi shopping?

baik kamu sediakan kad visa platinum 2 3 keping...

bang_gugar said...

salam,

tapi.. kalau prmpuan tu bawak may..
alamat kena hati2 lah, kemungkinan prmpuan lain plk bwak may esok lusa..

hehehehe

(",)

Kurma2Biji said...

satu lagi...
kalau pompuan tu bawa jumpa anak dia ... bermakna pompuan tu penah berkawin........ ehhehehehe

ad3ck said...

kalau pompuan bawak jumpa cikgu sekolah rendah?

sha said...

kalo camnih tamau la bawak bf jumpa kawan perempuan.

dan moral paling utama, jangan bawa kawan perempuan jumpa 13 may. mata keranjang!

hehe gurau je.

zabs said...

Belum nikah tak boleh bawa jumpa sesiapa pun. Kalau sudah nikah semua kena pi jumpa, nak bagitau dah kawin. Supaya nanti takda fitnah.

IndahSakura said...

ooh begitu alkisahnya...
saya tunggu sambungan selanjutnya :)

Sweet dream said...

HAI.. SY ORG BARU.. SJ NK SINGGAH...
SEMOGA MIMPI TERINDAH YA!

Ungku Nor said...

Kalo tak pikir pasal pompuan tak bleh ke ha??

Dah la memalam pakat sms orang, ayat macam bangkai lak tuh!

Hang ni bising la WOMEOOO!!!
Hahahaha.
*ayat cari gaduh*

ezu said...

kelaka la awak ney..
hehehe

Achik_Sufi said...

wah..best2la tips yang 13may sumbangkan nie, boleh dimanfaatkan...

aria ayumi said...

hikhik bawak boipren jompa 13may? haiyohhh nak watpe? nnt awk kaco kite date plak! hak3 :))

Noushy Syah said...

...the last one tuh...beranilah kalau nak kena circumcised sekali lagi...tehehhe..

13may said...

ahni: hehhe...camna buleh tau nih??? hahha...

khairynn: hehhe....kenduri sapa nih?? hahha...

BP: nak jadik menantu tok penghulu ler tuh...hahha

tyrexia: hehhe....teruk ler camtu...hahha

Bgugar: salam...hehhe...bijak bijak:D

kurma2bijik: hehhe...nak rekomen anak dia ler tuh...huhhu

ad3ck: ni mesti dulu ada kes tak bayaq yuran sekolah nih...hahha

sha: keh keh keh....13may tadak buat apa la...percayaaaaa laaaa...ngeh ngeh ngeh

zabs: betoi betoi:)

indahsakura: hehhe...tunggu tau;)

sweetdreams: oh hi! welcome welcome:)

akak: ceh! tak puas hati, nanti kita jumpa kat pokok asam...iyahhhh!!!!

ezu: hahha....

achikSufi: hehhe...kalau nak try, risiko tanggung sendiri yea...hahha

ariaAyumi: hahha...13may pow rokok ajer...takpun pinjam lighter..hehhe

NSyah: hehhe....

miss_tree said...

Banyak betol teori encik 13May ni..
Tah² semua yang tersebut personal experience ek?

Tp yg last tu agak meragukan..
Agaknya kalau perempuan bwk encik 13May jmp kwn perempuan die, ada ke yg nk rampas?
Hihihihiihi..

Pis!

CiK BaWaNg said...

haha nice nice..tak terpk plak ek teori ni..last week kate bz g prektik ek?

Izariza said...

May,
Saya suka penyataan kamu yang terakhir itu .. realitinya memang banyak terbukti hahahaha

Ely said...

maner dapat idea nih suma? kat dlm jamban kot?

azzam bellamy said...

ni nak lari dari tajuk..

tak nak baca pn tk pe..dah pernah baca pn tk pe..aku nak cerita jugak..hehe..

Aku prnah try jual minyak tp tk laku! Masa tu aku gi kat dpan stesen minyak kt sg buloh yg bawah bukit tu kan..aku tgu la sapa2 nk beli. Lpas tu dtg la Aji Metok..alaa yg tayar basikal dia tercabut masa nk gi tgok menyunat anak sedara dia tu. Kan tayar tu bergolek terus langgar pintu bilik air Aji Saim. Masa tu Kalsum tgh mandi. Habis pintu bilik air tu pecah. Tu yg Aji Metok kena tuduh kononnya dia nk 'anu'kan Kalsum. Nasib baik aku ada masa tu utk jadi saksi(mmg 'lawa' pn Kalsum masa mandi tu!). Kalau tk merengkok la dia kt kandang rumah Ketua Kampung. Err..jual minyak tadi..Aji Metok kata "Buat apa ko jual kat sini..bukan ada org nk beli pun.." so aku blah la gi tmpat lain.

Lepas tu..

Aku gi la Medan Selera kt jaln Wangsa Maju tu. Aku bertanya la dr kedai ke kedai samada kdai mkn tu nk beli minyak ke tak. Dah tu aku jumpa bininya Aji Metok - Mak Kebah..alaa yang selipar jepun dia trsangkut kt pagar dawai klinik kerajaan jln sg ruan tu. Masa tu kan Mak Kebah tgh sakit perut tgu doktor panggil. Lpas tu aku ada kt situ tgh usha misi yg duk kt rcption tu. Dah tu Mak Kebah marah aku dia kata "Oih..ko budak 10 tahun mana boleh ngurat anak dara 25 tahun tu..!" Aku pn jwb balik "Saya dah sunat Mak Kebah." Dia pn cakap pulak "Dah sunat ke kulop apa aku kira..kang kalau kena tangkap tk pasal2 misi tu kna tuduh mlakukn maksiat dgn budak bwh umur..ceh..ko yg sedap!" Aku jwb lagi "Mmg saya nak sedap pun..hehe" Mak Kebah terus bangun dan kejar aku. Aku lari bagai ribut terus panjat pagar dawai tu. Entah macamana Mak Kebah cuba pnjat tp selipar jepun dia terlekat kat pagar tu. Padan muka dia. Selipar jepun tu smpai skrang terlekat kt situ. Nnti aku nk buat tugu kt situ dan tulis 'SELIPAR MAK KEBAH YG KECUNDANG'. Heh! Hmm..minyak td..ha..dah tu Mak Kebah cakap kt aku "Ceh..minyak tu ko nak jual kt sini buat apa..bukan kitorang guna pun." Aku pn blah dr situ.

Aku cakap kat hati..'biar la aku pakai sendiri minyak rambut ni.'





salam...

amar said...

ishk, terase sungguh...gf aku..

Sunan_Jati said...

Wahahahaha...
hari ini hari jumaat...
jgn kerja sampai penat2x!

hari esok hari sabtu..
jgn pulak duk carik kutu...

hari lusa hari ahad
bleh pi pasar mlm ahad...

hari kelmarin hari rabu...
13may mmg suka merapu...

hahahah...
hihihiihihih....
huhuhuhuuhuh!!!

Sunan_Jati said...

oit.. hapdetla... rajinla sket....

Sunan_Jati said...

kalu pmpuan bawak jumpa anak sedara dia yang kecik lagi...
itu tanda nya dier suruh hang belanja anak sedara dia...

kalu pmpuan tuh bawak pi kubur...
maknanya dia kata hang mmg dah tua x sedar diri... (gatai lagi nk menikah dah tua kerepot...hehheh... mcm may!)

kalu pmpuan tu bawak hang pi tukang repair kasut... maksudnya hang mmg kedekut taik idung masin(ceh.. weh belila kat awek hang kasut tuhkejam sungguh...)

kalu pmpuan tuh bawak hang pi beli gula... maksudnya kalu kena coffe tu xyahla coffee o kaw! nya... (xbaik utk kesihatan)

kalu pmpuan tuh bawak hang pi jumpa doktor... maksudnya dier nk buat ujian Hiv kat hang (dier x konfident tu... tulla kaki pmpuan sgt)

kalu pmpuan tuh ajak hang pi naik jambatan penang ... nak terjun diri da!!! maksudnya pmpuan tuh dah x betui...terseksa jiwanya asyik mkn ati ja...

kalu pmpuan tuh ajak pi tgk cincin kat kedai emas... maksudnya alamat nanti kopakla duit hang...

kalu pmpuan tuh asyik skit2x! nk ajak kuar... maksudnya mampusla.. weh.. xleh nk buat apa dah la... ( baik carik yang lain jer... agak2x! la org pun ader kerja dan komitmen lain gak... syg bleh cuma berpada2x! jgn over... )


P/s: laki pun org jugak... bukan super hero... hahahah! Cuma 13may jer eksyen hero...! ngehehheehhe!

M.I.S.S.Y said...

kalau pempuan tunjuk bf dia kat suma ex dia pa cite...???

Sunan_Jati said...

sj jer nk ckp oh... hai...!

Sunan_Jati said...

Yeay !!!!
pengomen yang ke 100! WALLA weiII!!!!

phewitt...

hampa x bau nasi minyak ka WoooIIIIIIII!

kc said...

yg last tu bahyer sket. kut kena skodeng ngan kengkawan awek tu sendiri. ataupun baru si teruna tu perasan yg cinta sejatinya berada di sebelah girpren dia...huhuhu!

boleh buat citer sanggam. ko penah nengok ka citer hindustan lama2 nih 13may?

.:HalogAmora:. said...

ha ha... lepas ni wat N3 pasal lelaki plak...amacam ada brani?

Farah said...

setuju!!!!!!!!!!!!!

13may said...

missTree: errr....pompuan tu tak rampas kot...takut 13may yg terpikat...ahahahahah

cikBawang: hehhe...2 in 1 kot...hahha

izariza: hehhe...

ely: hahha...dok dlm jamban sambil isap rokok, memang best!

azzam: salam....meh aky try sikit minyak tuh...hahha

amar: hehhe...dulu gf hang bawa hang gi mana??? hahha...

sunan: ceh!

sunan: huh!

sunan: oit! pirrraaahhhh!!!!

missy: ex dia tak hensem la tuh...hahha

sunan: hoih hoih!!!

sunan: hehhe....mereng dah malaun nih:P

kc: sapa hero citer sanggam tuh??? hahha...

haloG: hehhe...tunggu next week!

farah tima kasih:)

Si B*ntang said...

kalau pompuan bawak g kedai mkn,tandenyer pompuan tuh lapar.

lau pompuan bwk g jamban,pompuan tuh nak g melunaskan ape2 yg patut.

lau pompuan bawak g shopping,pompuan tuh nak ngabeskan dwet lelaki tuh n mjadikan lelaki tu tukang angkut barang.

lau pompuan ajak g disco,jgn kawen dgn pompuan ni.

hakhak!

assalamualaikum,tuan umah.

mahu linkkan anda ya !

lindosh said...

bila nak bawak pompuan hang detink ngan aku?? haha

IzzSofeAd said...

Hello...salam perkenalan...saya ader satu soalan tuk 13May...
Pompuan Tak Bawa pasangan gi jumpa ibubapa pasangannya...camner? he..he..he

shahril aley said...

ko mangsa yg mcmnn plak? awek ko bawak ko jumpe dgn sape? tok kadi kot?

TedungS said...

aku yg tang last2 tu mmg aku suke tu haha, opss

MerapuMan said...

jgn bawak tempat merapu dah .. ok

13may said...

SiBintang: salam kembali...welcome welcome:)

Lindosh: hoih! pi mana nih??? Lari umah ker??? hahha

izzsofead: salam kembali...pasangan tu mungkin ada perancangan untuk kawin kat Siam...hahha

aley: hehhe...hang teka la...hahha

TedungS: hehhe...ada pengalaman nampak:P

M-man: ahha...ok bos:))

cikdinz said...

heheheeee... pompuan mmg senang kena racun. opss !!! sori yeik.

13may said...

cikDinz: kah kah kah

sixtysixty said...

Wei! cuti ka? mana entry baru?

13may said...

sixty60: tak sempat nak buat lagi...hari ni baru masuk keja...sibuk..hahha

nanies said...

bila nak wat part II...hehehhehe

13may said...

nanies: dlm proses penapisan lagi...hehhe

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may