Monday, August 11, 2008

146: WoW - Words of Wisdom


Maaf....Tengah busy...
Tima kasih :)

104 comments:

ku tak sempurna said...

Pada waktu bertunang, lelaki banyak berbicara dan perempuan mendengarkan. Pada saat perkahwinan, perempuan berbicara dan pengantin lelaki mendengarkan. Sesudah perkahwinan, suami dan isteri banyak berbicara dan para jiran tetangga mendengarkan.

hihihihi... whatever :D

ezu said...

betui ka bz ney?? hehe...
WoW - lau keje kte.. Ways Of Working :p tiap senin kene compile report :p hehehe

ixora said...

xde2..bagi aku ayt tuh terbalik...
ramai lelaki skrg yg lagi desperate nk kawen tau...

golongn2 ini la yg ske nyusahkan kaum hawa...plezzzzz la...

Flurrygent said...

ko bdk letrik ke??
cam tau je gune multimetr tuh..
haha

chii said...

waa..bulan kemerdekaan..bz eh incik may..pape pun..kesihatan kena jaga gak ..

erm..setuju ngan wow tu..tp x sumer arr gurl camtu.kan kan kan

FaNaQiLa said...

haa..btl kata2 tu. tiada yang benar melainkan yang benar2 belaka.

pendapat ku tak sempurna juga benar. hehe..

what ever things come to test us, we have to face it, rite?

life for peace!

elly said...

Fuh...sempat masuk update blog, komen blog, salam....

reeF said...

ceh.
haha
pandailah kamu berfalsafah
haha

a Q r a m said...

layaaaaaaaaaaaaan~~

shakirah said...

salam 13 may..tenang sket bace entry kali ni sbab kau bz..hehehe...kalau x pnuh dgn entry yg bias.hahahha

Neeza Shahril said...

ye ke?? hehehe.. memang iye pooonnnn...

by the way, tengah wat menda tu? menarik je tengok wire wire tu.. hehehe :P

Mr PenyuBiru said...

buat² bz la tu. hehe..

Princess Liyana said...

Simple,tapi sgt meaningful;)
Masing2 sama2 memerlukan.huhu

Sastri said...

then, after she gets a husband, she doesn't worry anymore meh? :p

pB said...

salam


tak kira falsampah apa pun yg digunakan ...


kawin itu adalah sunnah Rasulullah ..

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

ahahhahahaah
boleh pulak mcm tu

cemut said...

jom la kawen bro.
hahahaha..

Misha_mi said...

nak bizi sama bleh ke?

atty's said...

bz ker..update ler skit..

saad said...

haha.. tepat sekali.

Ada gak orang selalu kata "perempuan berharap lelaki akan berubah selepas kawin, lelaki berharap perempuan takkan berubah selepas kawin"

aku n dia.. said...

pompuan isau ek kalo x kawin..??

tp org lelaki ni.. kalo idup xde pompuan lg haru kn.. kn??
kekeke

kesimpulannyer.. kite mmg memerlukan d antara satu same lain ye dak??
pengalaman2.. hehhe

sya said...

BZ nampak...

~mawar~ said...

aku kena setuju ke ni may?

muadzlife said...

sukek sukek jer...

hehehheee

ke skrg dah terbalik..huhhu

Si Kachak Suparjo said...

Wo!

Ko nampak kachak la bang. Aku teruja.

ha ha.

KAKTINY said...

BETULLAH SANGAT tuh....

Shila said...

Entri ringkas yang banyak makna tersurat..
Berjaya buat saya berfikir sejenak..Huhuhu

intan zura said...

itu kamu ye
engineer letrik ye
eheh

bile lelaki dah jadi suami
rasenye perempuan tu lagi banyak perlu risau
emmm...

cikgooden said...

he..he..he..belum kawinn layan pala sendiri..dah kawin isteri kena layan pala kita!..
ha ha ha ha

qasih... said...

ye ke org laki pk camni ke...sedih plak...

meen said...

erk..no komen la..apapun kawin tetap kawin..hihi

"sishoney" said...

salam sibuk!!!itu bezanya women dan men kan...but both of them enjoy and happy when they see their baby :)

~Cinta Milo Ais~ said...

buzy??...ha buat prsiapan kawen eh cuti skolah ni ahahaha

zizie ali said...

wow..dalam..dalam

tahniah, kerana konsisten mengekalkan konsep.

ellyn said...

salam...

ye ke cam tu?..

mmm mungkin kot.

ad3ck said...

oi hang tgh pasang bom ka tuh? ;p.

inna hayati said...

tertarik ngan multimeter itu...

Masy said...

cayalah!

K i a H R o N g G e n G said...

ada kebenaranye..tapi tidak le worries cuma sticma masyarakat tu yg memberi tekanan.ape2 pong kawen tu fitrah manusia.

shafarina said...

Alasan diterima. :)

biskutrajin said...

eheh...menusuk jantung statement itu..heheh

nellyberry said...

oh.multimeter.rindunya.

Ungku Nor said...

hellehhh..
bizi2 pun sempat jek mengSPAM kat blog orang!

nyampah ;p

puterikurekure said...

betul tuuu!!!!!!!!!!
:)

aim-a said...

en.13 may....saje2 buat bz laa tuh...aku stuju ngan mr.penyubiru :P

uwah..en.13may begitu segak laaa :P

diya said...

dalam maksud tu, huhu.

selamat bizi encik maymay :)

bozzobattousai said...

yes, saya setuju 100%

Eida said...

salam..

weh bz betul nooo
entah... mungkin ada betul nyer..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

btol tuh....huhuhuhuhu...same2 bz laa kiterr..

Azer Mantessa said...

hehehe

*aku tak kata apa2 ek ... aku sengeh2 saja*

hehehe

:: Wiween laoshi :: said...

errk..sy stuju 45juta%! agagagaga ;p

Kirana said...

uuuu... words of wisdom untuk arini..
tapi kn kurang stuju lar..
banyak jer pmpuan yg lambat kawen.. xkesah pn...
kan3... gurlzzz?

myfisol said...

hehe..proven ke teori tu..atau kena check pakai multimeter dulu..

butaseni said...

yang tak pernah pikir pasal future adalah yang 2 alam tu.ntah apa nak jadi :D

Bunga Rampai said...

Sibuknya! Macam mana nak tengok olimpik dengan saya ni?

Salam 13may :)

zubeid said...

words of wisdom...
sumtime i thk its the other way rnd..

JM said...

ahahaha..siot sungguh hang nih...
ape2 pon terpakse setujuk gak kekadang stement tu...walaupon separuh rela setujuk.. heeee

TedungS said...

haha....

ish ko ni, tk berapa betul tu bro..

haslina said...

kerja lebih utama...selamat bekerja..dan siapkan kerja...

love-n-hate said...

macam betul je... :) winkwink

DeeN said...

Aisey
Hang nih sibuk sungguh la MaY!
Takpa, takpa.
Nanti lain hari aku citer kat hang.
Haha.

Maya said...

wow..what's that..baiki mesin basuh ka?

sultan said...

patut la pompuan nk kawen cpt je... :P

zonaku said...

women never stop worrying la...
huhuhuhuhu... nk blk penang

Kudu said...

sila claim award anda di blog saya... Tahniah!!!

naz ilyn said...

Salam...
Banyaknyer dpt award...niker yg dinamakan blogger kelas ll..? Ape2 pun tahniah..

Faisal Admar said...

agree with your new post le.
memang betul... perempuan selalu nak cari yang kaya dan lelaki pula sibuk nak jadi kaya.
ok le tuh ;)

Princess Liyana said...

:)

pearlEJ said...

bz sokmo laaa may nihhh....

Titicaca said...

worry betul aku bila man worry bila baru dapat wifey bila dia worry bila bakal hubby dia worry bila dia worry...tah hape hape laaaaaaaaaa..

ayumkay said...

n3 yang ringkas lagi padat tapi belum tentu tepat :P

Mak Su said...

mmg nmpk bizi.

shahril aley said...

suka words of wisdom ko tu
hehehehe...
masa bujang laki senang hati je
bila kawin banyak benda nak dipikirkan

.:HalogAmora:. said...

weh...hang letak ayat terbalik tu weh....

Kekanak Tokyo said...

tul tul...terbalik ayat hang tu~ ngahaha

cybernetics mind said...
This comment has been removed by the author.
cybernetics mind said...

hahahahah....minggu bz sedunia. aku balik jer kat M'sia ni terus je bz memanjang...aduihhhhh

bagus sungguh hang punya word of wisdom tu....tepat sama sekali.

kalau hang nk taw may, setiap org yg nk tamatkan zaman bujang aku pasti akan bagi ucapan ni - "welcome to the confusing world"

p/s: may...gambaq2 yg hang nk tengok tuh, dah ada skit yg aku taruh kt blog aku

b u n g a h a t i said...

mcm tebalik je en.may..
hurm..

Soot Spirit said...

gmba itu kacak
malu saya tengok :">
hikhikhik

Kucing Kekenyangan said...

alo may pe habaq..hahaha update lekaih skit.aku da gian hahaha

nanies said...

salam kemerdekaan bro..wakakka bnayk gadis puji hang nie..baru nengok tang sisi..lom face to face ..mau ada tangkap cintan..wakakakka..salammmm

d'frinksh said...

hahaha...mcm btol jekkkk

farah aminuddin said...

haha.. x aci =(

fiza said...

busy ke... erm erm... selamat meeruskan semuanya oke

Cik Mira said...

bz bz bz
assgment
report
report
presentation
test
test
test
aaaaa
lagi?
oh buley gile kepale

kawaii_desu said...

after rasanya pompuan pun kena worryafter married... huhu

lelaki lah katakan...

kawaii_desu said...

by the way, amboi, side burn...

erme harlini said...

xyah kawen la kak mei..

manje said...

salam

heh selagi hidup kan... tetap kene pk dan risau byk benda...

Buwau98 said...

Wow
Just a matter of perception and presentation

Man without woman is savage

I guess

pHat sUe said...

andainyerr...saya stujuk!

beh nye coti...orang tu keje kan :P

*dengki*

nanonano said...

encit may kah itu??

sickchild said...

hehehe.
aku nak kawen aku nak kawennnn!

QasiehFirdaus said...

tak setuju!!! haha

fiezafadilla said...

ala may... problem tak problem, semua org nk kawen beb. kawen joommm

13may said...

13may to semua: tima kasih atas komen komen anda semua...jenuh nak jawab satu satu :D

lindosh said...

wehh.. kawin la cepattt.. aku nak makan nasik minyak nehhh huhu

iNi DunIakU said...

hmmm.. well said n well pronounce...

n it's true...

the absolute sarah said...

haha.yeah,
tepat sekali.
den desperate na
kawen. agggaga ;))

© EM Muhammad said...

Says who?

...cewek brad pitt said...

kuangkuangkuang...hihihi

hUmmY said...

lelaki mmg tole harap!

;p

_ciK ja_ said...

perempuan dah tak pikr mase depan selepas dapt suami sbb.. dia tau suami dia akan pikirkan mase depan untuk dia plak.. kekekekek...buat pe sama2 nak pikir nanti pikran lain2 dah nak bergaduh plak.. tak ke payah...ngeh2...

Jace said...

Good for people to know.

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may