Friday, September 15, 2006

Aku...

Aku dan aku...
Mengapa aku jadi begitu...
Aku dan aku...
Entah mengapa aku begitu...
Hidup aku dan aku...
Macam aku dengan aku..
Aku hanya diri aku...
Hanya aku yang tahu...

I love the way u love....but I hate the way I'm supposed to love u back....

ps: Hehhe....setelah keja non - stop 3 minggu lebih...finally, aku dapat gak berehat...start besok, 4 hari rileks kat umah..best best...boleh LayanKepala:)

22 comments:

gerberra said...

seronok ye cuti lama2.well aku nak g layan telur pindang,Nyum!

Lan Rambai said...

Layan kepala sejuk ek? haha

Ayaq masak said...

Ee banyaknya cincin. Luku pala orang sedap nieh. Hehehehe.

p/s: dlm byk2 tu salah satu tu cincin kawen ke hehehhehee.

Sunan_Jati said...

biar aku teka.. semua tuh awek bagi kan... mereka... 2x wakakak atau pun buat pelaris nk jual belacan .. awkakakaka... lompat katak!

Sunan_Jati said...

Dragon dan aku...
Aku dan dragon/...
stayback dan aku
Aku dan stayback...
13may dan aku...
Belacan dan 13 may ...
hehehhehe!...
lari....

shears said...

huhu karett

Taiko said...

mak aiii.. lawa cincin hang. kena penumbuk hang ni mau pecah pipi

MerapuMan said...

Tu baru cincin, tak nampak gelang ngan rantai nya lagi.

amanitium said...

dude, kau pukul punchbag tu bersama cincin tu ditangan ke? patut a berbekas punchbag tu. haa.

Sleepless in Gelugoq said...

kau patut buat entri "saya letak gambar tangan saya kerana.."
1) nak tayang cincin, lepas keje nak melaram
2) lepas keje tangan digantung rehat, dah penat
3) tangan saya nampak macho dgn rantai silver.

hehe.

zwitterion said...

wah banyaknya aksesori...hehe

shahril aley said...

wah mentang2 ko dah settle keja kat ofis siap tulis sajak jiewang lg.ishish...tak sangka ko ni mamat jiwang beb..

selamat berehat kat umahku syurgaku....tido la sepuas2nye sebelum anda dipuas2kan...hehe...

bunga rampai said...

Wah, jiwang gitu ...
Selamat berihat.
Mungkin juga menggilap aksesori? :)
Salam.

Sunan_Jati said...

Weh! bestnyer sajak
P/S: Hanya aku dan tuhan sj yang tahu!

Hamka said...

walau di manapun mayat aku di tanam..

aku adalah aku!

orochi said...

huiyoo.. cincin mahal tu.. ok. selamat berehat.

blackpurple said...

Aku punya pasal la... hehehe

ontahsapo said...

batu cincin tu mana dapat...?

13may said...

gerberra - jgn makan telur byk sgt..kentut busuk nanti...hahaha..

Lan - kepala sejuk? Dlm makna dia nih:D

ayaq masak - salah satu hobi saya..luku pala org...huhuhu...

sunan - aku mcm nak sepak saja hang nih!

shear - sekali sekala kena layan karet juga brader:)

taiko - ish! takat pecah pipi, tak ganas la...ni kalau kena boleh putus telinga nih..

merapu - aku malu nak tunjuk rantai..sebab cuma ada rantai basikal aje..

aman - punching bag tu berbekas sebab aku hentuk kepala aku kat situ...nak bagi keras kepala..

sleepless - ish! cover cover ler sikit komen tuh...nanti saya jadi riak plak:)

zwit - sapa kawin ngan saya, aksesori ni semua saya kasi free:)

aley - jiwang? hehhe...rock kapak ler brader!

bunga - iya...rehat keja kat opis, penat wat keja kat umah...

hamka - kubur aku adalah kubur aku..

orochi - cincin tak mahal...jari yang memakainya, itu yang mahal...hahaha...

BP - punya pasal aku laa...hahaha...

OS - semua hadiah dari org:)

shahril aley said...

rock kapak ape brader.siap tulis 'I love the way u love....but I hate the way I'm supposed to love u back....'

kalau tahap ni aku klasifikasikan sebagai mamat jiwang di taman bunge ;)

Aku Bukan Bidadari said...

satu jer nk komen..

banyak nyer cincin..
heheh batu apa tu ek?

13may said...

aley - hehhe...aku adalah budak rock yang berjiwa romantis (uwek uwek...)

bidadari - batu kaler merah, batu kaler putih & batu kaler hijau...hehehe...semua datang dari Batu 3 shah alam:)

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may