Thursday, October 08, 2009

191: Gigi hitam gigi kuning, ketiak masam lelaki pening

Pompuan amat mementingkan keterampilan diri
Supaya lelaki yang melihat mudah jatuh hati
Tapi lelaki yang kadang kadang buta tuli
Ntah ntah pompuan tu selalu missed mandi pagi

Tapi biar pun selalu missed mandi pagi
Pompuan tetap ada rahsia dan cara tersendiri
Basuh muka, sikat rambut spray mintak wangi
Nampak berseri dan lelaki tetap mudah jatuh hati

Minyak wangi baunya bukan kemain lagi
Menusuk hidung sampai lelaki boleh naik berahi
Mula lelaki berebut nak menghampiri
Pompuan senyum bangga dengan diri sendiri

Pompuan mula pikir seorang diri
Bukan susah nak buat lelaki jatuh hati
Walau tak mandi, lelaki tetap cari
Mula la riak saham masih tinggi

Tapi memang la dah nasib lelaki
Selalu mudah tertipu dengan benda benda gini
Janji muka cantik dan berkenan di hati
Tak mandi pun, lelaki dok cari cari

Tapi pompuan kena ingat satu benda ni
Lelaki tak kisah walaupun selalu missed mandi pagi
Sebab boleh cover dengan bau minyak wangi
Tapi tolong la jangan missed gosok gigi
Bila bercakap bau longkang dan air liur basi
Huiii...muntah hijau tau berhari hari

55 comments:

13may said...

13may: Maaf kerana jarang dan tidak berpeluang melawat anda semua buat masa sekarang kerana agak sibuk dan terikat dengan tugas. InsyaALLAH, bila free saya akan melawat anda semua.Btw, Terima kasih atas kunjungan ada semua.

shasha said...

eiiuwwwww!! ada ke pompuan yg camtu? tak penah jumpa laaa...

farah said...

mana ada perempuan camtu,
tak mandi pagi?

isk.

Masy said...

ahahahahah. tak mandi pon berlengas, inikan pulak x gosok gigi. pergghhhhhh~

farah aminuddin said...

hahaha. sure ke tak kisah kalau x mandi pagi? hacummmm

*~ aRaBeLLa ~* said...

uisssh mane ade sampai camtu..gosok gigi siap kumur listerine lagik..huhu

MarlissaMusa said...

hampa soka kutuk pompuan!:(
nak kena ni..hehe

Mr PenyuBiru said...

oklah aku pi mandi dulu.haha

Ili Saharudin said...

chop~sy pernah jumpa perempuan x mandi pagi..yang pelik still ramai laki suke..urm...geli la..buwek

aslina said...

aku hari2 mandi pagi.
aku hari2 gosok gigi.
aku tak brapa suka pakai minyak wangi.

ok. aku bukan pompuan yang ko describe dalam tu.

nuyuljana said...

hahahahahahaha.

gosok gigi itu wajib kot!

=))

FaNaQiLa said...

ooo..penah jumpa ek pompuan cenggini?

cam xde je pompuan cenggitu yg xmandi pagi, xgosok gigi tp nak org laki ngorat.

kalo ada pun diorg xharap laki ngorat rasanya.

Nurul said...

elelele....

ppuan sumer cantik2 comel2 taw. lelaki yg slalu tiak masyam :)

pB said...

dosa tau pakai minyak wangi

Noha said...

kalau miss gsk gigi,sila gunakan doublemint utk legakan nafas yg berbau.haha

Miko Yamaguchi said...

xpayah berus gigi. spray sj minyak wangi dalam mulut. kekekekk.

zh-ena said...

woooooo ena tak la mcm tu erk..

Yunus Badawi said...

Selalu ke ko jumpa pompuan mcm ni?

balqissy said...

ko ngorat salah orang tu ^.^

p/s: thanks utk kad raya. tapi, xtau nk balas cmner... nnt qissy bg bday card lah, ye =)

rya said...

yela yela ayang pegi mandi & gosok gigi skarang gak.. : p

rena said...

may,
selamat ari raya!!

Suka Bebel said...

hahaha...tapi kan, lawa macamana pun itu perempuan, dia berak tetap busuk.hehe

Happy.Bear.Wardrobe said...

hye abang 13may, tapi saya tak payah spray pon mmg dah wangi.. saya pon mandi pagi jugak.. blekkssss

@--- Sueanne ----@ said...

ambo xsetuju dengan kenyataan ni..
hehehe..

Alice said...

Kalau duduk Msia mengada tak nak mandi pagi tu memang dasar pemalas je. hahaha dah lah malaysia tu panas.
and euuuuwww!!! tak gosok gigi? Ya Ampunnnnn. memang kes pemalas. :P

Ryehanna said...

HAHAHAHAHAMPEHHHH!

intan izani said...

org laki je yg selalu tak mandi...
hehe

Iris said...

haha!! lawak2..

♣haNie♣ said...

kl ade lelaki yg pemalas mcm cipan x mandi pagi..
sure pompuan pn ade..
kdg2 rupe jek lawa..
tp sbnrnye..pemalas + pengotor..
hahahaha~~

ZARA 札拉 said...

hahaha~
ketawa juga~
tidak pernah ketemu gerangan demikian~

Iliana said...

keh keh keh...
haduiii....x gosok gg pn...kumur dgn listerine jek ;p

a Q r a m said...

Yeahhhhhhhhhhh!!! ABG 13May kembali..!!

Kasi kaw2 kali ni...

LiLohOnEy said...

eeiii..

geli la bro,,

paragraph yg alhir tu..

haha

inna hayati said...

selamat pagi en.may..
dah mandi?
dah gosok gigi?
:D

bozzobattousai said...

betultuh...bozzo sokong...klu muka lawa dressing seksi tapi mulut bau longkang takde maknanya...

Mak Su said...

eh, mana yu tahu ai jarang mandi pagi.. oops!

13may said...

shasha: ada...macam macam ada :D

farah: bersepah...hehhe hehhe

masy: hehhe heheh...

farah aminuddin: takpa...janji comei...hehhe hehhe

arabella: bagus bagus :D

marlissaMusa: hehhe...kita cuma cerita :P

Mr Penyubiru: jgn lupa gosok gigi :D

Ili Saharudin: comei...nak wat camna...hehhe hehhe

aslina: meh nak amik bau sikit...hehhe hehhe

nuyuljana: tau takpe...hehhe hehhe

fanaQila: tak mandi rasanya lelaki ngorat lagi kot...hehhe hehhe

nurul: masam pun org berkenan...huhhu :P

pB: kita pakai minyak senyonyong :D

noha: anda memang bijak :D

miko yamaguchi: ko lagi la briliant :D

zh-ena: bagus bagus :D

yunus badawi: yg tak sempat mandi, agak byk laa...hehhe hehhe

balqissy: ok, line clear :D

rya: kasi wangi wangi tau ;)

rena: kueh raya ada lagi tak?

suka bebel: hehhe hehhe...

happy wardrobe: waaa....meh nak amik bau sikit meh...

sueanne: mana alasan anda? hehhe hehhe

alice: kat sana ko mandi ker tak mandi? hehhe hehhe

ryehanna: :P

intan izani: errr...tu normal...hehhe hehhe

Iris: :D

hanie: waaa...mcm berpengalaman ajer...hehhe hehhe :P

zara: haaa...belum rezeki anda untuk bertemu org camtu lagi...hehhe hehhe

Iliana: ok gak kan? hehhe hehhe

aQram: hai brader...apa kabar? hehhe hehhe

Lilo Honey: jgn muntah depan komputer plak...hehhe hehhe

inna hayati: jap lagi...isap rokok dulu...huhhu :P

bozzo: kannn??? hehhe hehhe

maksu: tak mandi pun wangi :D

noor afzan said...

isk2..
mana ada x mandi pagi ler..
tipu2.

kalau nak dating,
mandi laagi lama~
mau laaagi bersih..
ahaks~

kekcoklat said...

salam 13 may...sebaek sy bertudung...so sy terselamat dr condition yg dimaksudkan... hahahahah :))

pearl'E.J said...

tergelak cheq dok baca... :D

DeeN said...

No komen!
Tp aku tetap tak penah miss mandi pagi. Sangat busuk ohkeh kalo tak mandi pagi (apatah lg petang). Agak2 la kalo tak gosok gigi kuar di khalayak ramei. Tebiat namanya. Kekekekeekekee!!

tehais said...

bg je hantaran ubat gigi dgn listerine kat pompuan tu..hehehe

husni said...

ish..ish..
tu la laki..pantang cantek jer.nk ngorat..

Tulip Chantek said...

May,
da lama tak bergelak tawa kat sini. haha.
kelaka gila ur ending.

eh tp kalo pompuan yang mandi pg camne? lg laa laki tergila2? haha

btw, i've change my link. jemput2 la ye ke tulipchantek.blogspot.com :)

have a nice day, may!

rindu nak ym kamu :D

Lifesaver said...

uik..aku mandi tau

blackwira said...

sapa makan cili dialah yg terasa pedasnyer...kan bro...hehehe

en_me said...

sibuknyerrr..

nasazfrog... said...

eee serabai seh!!!

13may said...

noor afzan: ada...bila lewat bgun nak pi keja :P

kekcoklat: waa...ni yang berkenan nih :D

pearl EJ: hehhe hehhe

deen: mai nak amik bau sikit >:D

tehais: ehem ehem...nak ker? *wink wink*

husni: ngeee... :D

tulip chantek: ok...nanti saya masuk blog kamu. La ni cek kalut...hehhe hehhe

lifesaver: sehari bape kali? hehhe hehhe

blackwira: jangan sampai cirit dah la bila akan cili tuh...hehhe hehhe

en me: nasib badan la encik me :D

nasazfrog: janji comei...hehhe hehhe

Lea Dzahir said...

ada jgak ppuan cmtu ker? hmm.. ingat laki ada la kot.. haha.. :P

tp mgkin ada jgak.. kalau xde x jd laa puisi nih. hehe..

Iznie said...

hahaha....lawak la part yg last... :D

Cik Qemm said...

eh ni terbalik ni..

armouris said...

info tentang gigi kuning kat sini - Gigi Kuning

hUmmY said...

jimat ubat gigi!

ko ni.. cube pk positif sket! :))

cujen said...

skip mandi pagi? wakakaka..mcam aku jek tu.,..opsss...terbocor rahsia pulak...

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may