Tuesday, May 13, 2008

135: 13may...

13th May 2008

Genap 2 tahun blog LayanKepala ini. Tima kasih atas sokongan anda semua. Tahun 2008 ni menyaksikan aku amat sibuk dengan tugasan. Dan ini secara tak langsung membuatkan penampilan aku di arena blogging amat terbatas. Atas dasar kesuntukan masa, aku memohon ampun dan maaf banyak banyak kerana amat jarang mengemaskini serta melawat blog anda semua. Walau bagaimanapun, jutaan terima kasih di ucapkan kerana masih sudi meluangkan masa mengunjungi blog LayanKepala ini.

oh ya! 13may jugak adalah ulangtahun kelahiran aku :)

93 comments:

pandagumuk said...

aaaa.selmat hari jadi untuk kamu dan blog (:

nadzunix said...

salams ...

selamat hari lahir ... 13 may ...

selamat ulang tahun kedua .. blog ini

Acik Aminbakish said...

Memei,

Hepi Birthday.. Selamat hari Tua hakhakhak... (gurau je) Semoga sihat dan sejahtera selalu.

Berenti2lah tebiat merokok tu.. :)

Selamat juga utk blog Layan Kepala ni. Harap lepas ni Layan Kepala akan terus produktif. ok. :D

innocent said...

may ALLAH bless ya~
smoge sentiasa dijalanNya.
bgn la qiyam bday2 ni! berkat~ ;)
hentikan kilang asap.
[wakil smoker x langsung]
tak pun, tlg jgn buka ditpt org ramai. tentu ada sorg dua duk nyumpah dlm hati. [klau diri ini ada sahih dah!] hahahah!

innocent said...

**jgn buka kilang

Masy said...

epy bday 4 both blog and u :) ewah speaking konon ahahahaha~

abg may²! bile nak belanje adik manes ni makan² kaaaa renovate rumah kaaaa hahahaha!!~

luvys said...

ai beb..epi bday to u...3x..may ALLAH bless u alaways..n may all ur wish bcme true..epi bday!!

miss_tree said...

happy birthday to you..
happy birthday to you..
happy birthday to Che May..
happy birthday to you..

selamat hari lahir + ulangtahun blog..
cikpokok punya esok.. :D

ita said...

Selamat Hari Lahir.Semoga Panjang Umur & Murah Rezeki..amin.

~chacha~ said...

hepi beday tgeblasmei & blog anda juga..semoga panjang umo,murah rezki n rajin2 hapdet yer..saya suka blog anda..:)

Princess Liyana said...

Ada orang dah nyanyi,so yana nyanyi dalam hati:)uhuhu
Happy 2nd anniversary and happy birthday to you:)
Semoga layankepala suksess slaloo.
Chayo2!

elly wong said...

selamat hari lahir.. moga terus maju jaya! :)

continue writing ya! ;)

pu3nemo said...

happy besdy utk utk u ngn ur blog..lebiuuuu.. moga selamat smuanya..

ILA said...

SELAMAT MENYAMBUT HARI 13 MAY!!!
harap dirimu sntiasa ceria selalu.Seandainya ada duka anggap ler..ada kelebihan di sebaliknya.Insyaallah...

PEACE!!!

iEn said...

slmt hari lahirrr dan slmt ulang tahun.. moga cepat membesor ngan beras jati kwkeekekekee

SI KIDAL said...

SELAMAT ULANGTAHUN UTK TUAN AMPUNYA BLOG...Semoga dipanjangkan umur n dimurahkan idea utk berblog...amin.

P/S Ye benarrr, hanya diri kita mampu melayan kepala hotak kita...

ILynn said...

happy birthday!!

chii said...

slmt hr tua =)
so..xmo banjer2 ke :p

aQram said...

selamat hari jadi enchik 13Mey

flush said...

selamat ulangtahun.. moga pjg umur blog ini dan umur ko skali..

Miko Yamaguchi said...

waa...bday ko hari ni?hepi hepi bday...cayang ckit...muahhhh muahhhh!!muhahahha....

peepa said...

slamat 1305 =)

Naylah said...

Allah selamatkan Kamu..
Allah selamtakan Kamu...
Allah selamatkan Kepala 13 may.. (supaya boleh selalu Layan Kepala)
Allah selamatkan Kamu..

hikss..

kingbinjai said...

dude, happy besday semoga panjang umur dan murah rejeki

famia said...

wa.
selamat hari kejadian.
pacik mei.

taichee~@! said...

Salaam Sedara Mei aku, 13.

Selamat Hari Lahir, semoga diberkahi Allah sepanjang masa, dimurahi rezeki dan terus mendapat rahmat dan hidayahnya, InsyaAllah...

psst: Bak meh address aku poskan seluar 505 ni kat hang. tapi saiz 30 saiz ciplak Serikin la. Bukan saiz ori Levis. bolehkah?

Banyak Songeh said...

Lawa handwriting. :)

kawaii_desu said...

happy birthday kat hang...

hari keahiran ang ni bersejarah sebenarnya...

but aku ada soklan...
1. awat tulisan hang penyet2
2. awat pen hang badan itam kepala(cap) biru??? jiwa kacau ka???

gurL said...

hepi bezday incik...
moga Allah panjangkan umo.. murahkan rezeki.. bla bla bla.. aminnnn...
hehehehehe

-akuni- said...

Selamat Hari Jadi encik 13May, ini rasanya kali ke-2 dah saya ucap macam ni, maknanya kita ni dekat 2 tahun dah kenal di alam maya... tahniah! saya suka baca alasan-alasan tak logik yang sering ditulis di blog ini..

ixora said...

wallaweiiii,
tulisan chantek giler...
kemas siot...kalo tulis srat chenta,
soheh awek nangis bc...ngeh3..

pape pn...hepi besday 2 bro n dis blog...

pearlEJ said...

Happy birthday may, moga panjang umur n dimurahkan rezeki..aminn.. :)

Happy birthday gak kt LayanKepala.. :)

Noushy Syah said...

Greetings and salamz..

Happy birthday to you and your blog..
May Allah bless you always.

TC.

PanAdoL7e said...

Selamat hari lahir... yg ke brapa ek? Hmm...

daaa~

hUmmY said...

suke ke x adiah aku kasik tu?

muahahaha!

WaNa (BoRN To MaKe u HaPPy) said...

iNCiK MaY Yg MaCHo !

HaPPy BiRTHDaY TaW !

SoRRy xDe HaDiaH :P

Anak Mami said...

happy birthday may! semoga panjang umur dan murah rezeki, Insya Allah

nur'ain said...

ooo 13may tu bezday hang?? hehe lampinyer saya...!. ePi bufday ^_^

akuokay said...

hepi bornday bro~

muadzlife said...

selamat 2 tahun...

eee tulisan tu macam ku kenal...

Witty Angel said...

HAPPY BIRTHDAY!

tun teja said...

heli befdeiii hepi befdeii..hepi befdeiii tuu yuuuuu..

iman_qaisara said...

hepi tuweee day may eheheheheheheh...

puterikurekure said...

selamat ulang tahun untuk kedua-dua kamu ya!

:) semoga lebih sukses!

mAkCiK De' KiPaS said...

semoga blog ni bleh bertahan utk 13 tahun akan datang!

duitkawin said...

Assalamualaikum wrt wbt..
Happy Belated Birthday..

Tahniah atas kejayaan tuan melancarkan blog tuan sendiri..
Saya dengan rendah hati ingin mohon jasa baik tuan untuk mengiklankan komuniti kemasyarakatan saya di dalam blog tuan. Komuniti ini bertujuan membantu sahabat2 kita yang ingin berkahwin tapi tidak berupaya mencari duit kawin. Jika tidak dibantu, mereka ini ditakuti akan terjerumus ke lembah maksiat.
Begitu juga mereka yang baru berkahwin,mula menanggung peningkatan perbelanjaan isi rumah, dibimbangi jira tidak dibantu, mereka akan goyang mengharungi pancaroba alam rumah tangga.
Sehubungan dengan itu, komuniti ini di lancarkan bagi meringankan beban yang ditanggung. Diharap tuan tidak keberatan meletakkan nama www.duitkawin.com sebagai link di blog tuan.
Tarima kasih sekalung budi,

Hairul Azhar Mohamad
Pengasas
Komuniti duitkawin.com

Berikut adalah keputusan satu tinjauan rambang yang dibuat ke atas warga Kuala Lumpur. Inilah fakta yang diperolehi NAMUN fakta ini TIDAK BOLEH dianggap fakta ilmiah, BOLEH dipertikai kredibilitinya dan TIDAK BOLEH dijadikan sumber rujukan.

1. 76% warga kota berumur 30 tahun ke atas yang masih belum berkahwin menyatakan bahawa “duit tak cukup” sebagai alasan.
2. 64% mengeluh perbelanjaan kahwin semakin meningkat.
3. 83% terpaksa menangguhkan perkahwinan mereka kerana kekurangan wang.
4. 56% lebih rela hidup membujang.
5. 68% pasangan pengantin baru bermasalah dalam tempoh 3 bulan perkahwinan kerana perbelanjaan meningkat.

JANGAN jadikan diri anda mangsa keadaan. Carilah jalan penyelesaian, antaranya:

1. Kerja keras + kerja lebih masa termasuk hari minggu.
2. Buat kerja sampingan @ kerja kedua @ ketiga.
3. Buat pinjaman peribadi dengan mana2 bank.
4. Rujuk JAWI kerana mereka memberi pinjam RM5000 sorang bagi pasangan yang nak berkahwin.
5. Hubungi Sdr Hairul Azhar Mohamad 0127597151
www.duitkawin.com/?id=lot1
Komuniti duitkawin.com akan membantu.

Hairul Azhar Mohamad
Founder
Komuniti duitkawin.com
0127597151

mylife said...

wah! tak sangka sepantas ini akan ada update di 13may... ghupernyer, alkisahnyer, ada sejarah 13may....

ALLAH SELAMATKAN KAMU... ALLAH SELAMATKAN KAMU... ALLAH SELAMATKAN 13MAY & BLOGNYER... ALLAH SELAMATKAN KAMU... :)

moga sentiasa ceria dan berjaya dalam hidup... dan keep on writing yer... ;)

kc said...

eh hang punye handwriting ada persamaan sikit (sikit ajer) dgn aku punya...perghh! hang punye besaq aku punye kecik sket...

AbGJaS said...

Hi 13may,
Abgjas ucapkan slmt hr lahir buat blog layan kepala dan tuan punya blog sendiri. Moga sejahtera semuanya dlm lindungan Allah S.W.T - amin.

Jie said...

tahniah may...dah 2 thn
dh kena henti menyusu ni...

KeMatZ said...

tahniah bro.... dah 2 tahunn..... hehehe dan selamat menyambut ulangtahun bro... heheheh semoga sukses dalam apa jua ko buat...

Helena said...

Happy besday..... ooo sebab tu rupanya dapat nama blog nih.... besday and the day the blog started....

aku n dia.. said...

hepi besday yob.. cayalah..!!
da makin tua da ngko.. kuikuikui

ainee said...

hey~~~ happy birthday! thanks for visiting my blog :)

Hassan said...

selamat hari lahir...:)

achik said...

hepi belated besday utk ko.. yang ke berapa ek??? ;)

hepi belated besday utk blog ko yg ke-2.. :D

Mak Su said...

hepi besday

Maryam Abu Ahmad said...

dua tahun dah? hehehe..

selamat ulangtahun!

Eida said...

A'kum..
Happy belated bestday...
Semoga panjang umur dan murah rezeki.. Ameen

Mawar Biru said...

Salam..
hepy besday to you...makin tuaaa..hehehe~~
May always in His blessing..

Zabs said...

sal May,
Happy belated birthday ke??.
Itu baju anti-bacteria ke?

ad3ck said...

oi hang dok buat apa tuh ehehe

s * h * i * m * a * h * z said...

EPI BELATED BESDAY MAY.. SORI LAMBAT WISH.. MOGA KO BERTAMBAH2 SUKSES.. HEPI2 SLALU K.. KEEP ON LAYAN KEPALA

oh my oh my said...

selamat ulang tahun 13may!

dah 2 tahun dah, pastu dah fofuler gila blog ko, komen tu nak ratusan setiap kali..huhu

tuantanah said...

Happy belated birthday.
May Allah bless you.

risanur said...

selamat hari lahir dan selamat ulangtahun blog ke-2...moga bertambah sukses dan berjaya dlm kehidupan...

nizza-abira said...

13 may jugak ulangtahun emak tersayang saya yg ke 48thn...
hepi blated besday to u too...:)

aria ayumi said...

selamat hari lahir may... tahniah :)

Faisal Admar said...

Wah! 13 May tarikh lahir ko? Selamat Hari Lahir... [teringat pula peristiwa ngeri tu]

Abang Long said...

Salam sejahtera buat saudara. Selamat Hari Jadi. Tarikh ini cukup besar ertinya buat rakyat Malaysia.

Chika Chika said...

sibuknya diaaaaaaaaaaaaaaaaa

bunga rampai said...

Ucapan yang terlewat dalam ingatan ...

Salam 13may,

Selamat Ulang Tahun Blog, dan Selamat Hari Lahir. Semoga blog dan empunya blog dipanjangkan umur dalam kebajikan.

Semoga dalam lindunganNya dan hidayahNya sepanjang kehidupan. Amin.

Nuts@Kacc said...

happy blated may..

blue_cherry said...

13MAY, blog aku lagi besar 'sarangnya'.. he he

Ely said...

hepi 'lambat' besdey. cantik tulisan awak.

hope u had a good birthday.

KiMiE said...

hepi besday bro..

zwitterion said...

selamat hari lahir.moga diberkati.

manusia exsen said...

alhamdulillah....birthday mu selamat!

izzahazfar said...

salam...

hai 13 may...rajin juger awak jengok blog saya...dah lama tak update...bz ler...ur blog still interesting mcm dulu....tp dengar cam sbuk gak ehh....

apapun...take care..!

Faisal Admar said...

hehe tgh tunggu update :)

Jentayutiara said...

salam May.. lama tak ziarah sini, dah besar pun adik akak nie...

Hanna J. Potter said...

wah~~!! dah 2 thn ye? ape hadiah nk bagi...nani belum fkr lg..em..boleh wish dulu kot? Happy Birthday to blog LayanKepala!!

shahril aley said...

hepi belated besday bro...
mau jumpe kah malam sabtu ni??

en_me said...

samat ulangtaun juger abang angah ittewww..

Danisha said...

Walaupun sudah teramat lambat tapi aku tetap nak wish " Selamat Hari Ulangtahun" buat Encik May dan 'LAYAN KEPALA".....

amyz! said...

Selamat Hari Jadi yang terlewat.. Moga2 selalu selamat.. :-)

ezrazlin said...

Hey there..
Give me your thoughts on the sadness that happens around us at..
http://ezrazlin.blogspot.com/2008/05/what-did-they-do-wrong.html

管理人 said...

初体験なのに内容が濃すぎたーー!!
前立腺マッサージまでされると思わなかったよ・・・
もう頭真っ白で連続でイきまくりwwwwww
気持ちよかったけど、3日間ケツが痛かったよ(^^;
10マンの為なら仕方ないか・・ww

http://rexfoot.net/sedol/

ZH - Ena said...

selamat hari jadi utk blog

.:HalogAmora:. said...

woooooo.... 13may selamat hari lahir... xda dating ngan marka ka? hehe

skidg8 said...

abg may,

selamat hari lahir...

maaf la, lambat.

may Allah bless you!:)

nanies said...

seperi biasa jet mmg selalu lambat walaupun nama jet...btw hapey belated besday to u and ur blog pren....

shahmey shahril said...

Happy birthday 13may... lambat wish takpe kan... semoga lebih ceria dan hidup diberkati Allah s.w.t...

juga happy 2nd birthday to the blog...

ownernya, birthday keberapa yek??? heheheee..

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may