Monday, October 31, 2011

Tiada tajuk

  • Baca entri entri yang aku tulis...tergelak sorang sorang. Macam tak percaya aku yang tulis semua tu.
  • Blogwalking....banyak kawan kawan dah berenti blog. Banyak juga blog yang bersawang dan banyak juga blog yang 'permission denied'.
Malam ni aku layankepala. Rindu la kat kawan kawan blogger terutama yang start blogging sekitar tahun 2006. Kerana tahun 2006 aku mula kenal dunia blog dan start menulis. Rasa cam dasyat plak...hehhe hehhe.

34 comments:

ainzoo said...

ahaks...

ada yang saja2 nk berblog sbb kawan2 sibuk bernlog, ada yang ala2 open diary gitu, ada blog ala2 citer bersiri, ada jugak yang bermadah puisi, ada yang jadikan blog medium untuk mula berbiznes atas talian..mmm..macam2 lah..

masa berlalu pantas... terkadang, komitmen yang makin bertambah selain kehadiran tsunami MukaBuku yang sbb kan byk blog2 yang terbengkalai, tumbuh pokok menerung, bersawang etc. Adat lah tu...

Apa yang penting, kita semua dapat gunakan manfaat teknologi komunikasi pada masa ini dengan tujuan yang positif dan bermanfaat kepada semua.

p/s:by the way, Tiada Tajuk pun dianggap sebagai tajuk juga :)

nuyuljana said...

entri hari ni takde pantun ke?

hehe.

hello incik may may :)

chii said...

13 mayyyyyyyyyyyyy..chii rindu sama kamu punya penulisan...

wuwuwu..tau la bz..tp jangan la sampai ilang dari pandangan blogginh lagi ya

zonaku said...

kesan mukabuku dan twitter merosakkan keindahan blog

KeMatZ said...

lama tak kelihatan entry anda berupdate .... hopefully dapatlah kembali aktif seperti sedia kala

hehehehehhe

Maryam said...

orang dah beralih ke FB dan twitter la, encik.. zaman blogwalking cam dulu dah berlalu... =D

Ryehanna said...

huhuhu...

Rindu entry dulu2 gak. tp entry ni pn best walaupn xde tajuk.

Mmg cpt masa berlalu... anak aku dh nk masuk 8 bulan weh :P

Cookie Monster said...

Kau ingat aku?

Aku la Babe,

dulu ko pernah hantar kad raya kat USM :D

Aku pun lama tak singgah sini

Suka Bebel said...

blog aku antara yg banyak sawang dah skg ni.tak sempat beb.hehee

shahril aley said...

allo bro
long time no see haha apa cite? dah lama aku x blogging smakin malas nak membelek dunia blog ni haha

cinta cukulet said...

kelip-kelip kusangka api
kalau api mana puntungnya
erkk...tak sanggup nak sambung
kehkehkeh...

=D

cujen said...

sama la kita. :-)

rena said...

betul ke ini may??
kenapa entri dia pelik?

awak ni sape????

jangan-jangan awk dah makan kawan saya yg nama may tu kemudian menyamar jadi dia?

cepat mengaku!!

Sly Dz said...

-..- hi may... haha

tehais said...

takdak masa lah!hehehe.

Takda idea sekali..huuu..

Btw, dah lama tak baca pantun 'kritik pompuan'blog ni.hikhik.

Blog ni best!

sue said...

lama x lyn kepala kat cni.. helloo encik may !

skidg8 said...

Salam. elo EN May~

blog sy pun dah bersawang... insyaALLAH nak tulis balik...:)

jgn lupa singgah blog sy:)

jaga diri en May:)

-icha03- said...

hilang suda?

gUrL said...

Mayyyyy

iEn said...

Huahua aku pon windu ang.. Hikhik

Iris said...

rindunye nk bce entry2 kt sini.. bila lg mahu sambung?

skidg8 said...

rindu kat en May gak~ lalala~

kingbinjai said...

ah samalah, blog aku pun dah bersawang sangat. beban keje banyak la beb. ni baru dapat update. singgahla

Cik Khurai Nasir said...

Saya pun dah lama pencen. Baru buka blog semula. Rindu nak berblog. Masa pencen, lama dah tak singgah sini. Ko pun dah slow sikit ye May. Rindu nak gelak baca entri kau mcm dulu dulu...

Cik Khurai Nasir said...

Saya pun dah lama pencen. Baru buka blog semula. Rindu nak berblog. Masa pencen, lama dah tak singgah sini. Ko pun dah slow sikit ye May. Rindu nak gelak baca entri kau mcm dulu dulu...

Amy Z! said...

Haii.. ingat kat i lagi ke tak? Hahaha.

Bunga Rampai said...

Bulan Mei bulan melawat blog 13May :P Moga sentiasa ceria. Teruskan usaha PEMBELA!

Salam :)

kawaii_desu said...

May, ke mana kamu??

nellyberry said...

Hai En.May.

Saya pun rasa apa yang En.May rasa.

Kalau ada masa, silalah update blog =)

Natrah Norlin said...

dorang bz berlatih menari gangnam style hehehe

elly said...

Mana ko ilang...dah setahun ko tak update blog ko.....

Mama Panda said...

bile la nk blogging blk encik 13may?

d90-lifeviews said...
This comment has been removed by the author.
chiku the chucuru said...

Blog ko ni mmg boleh buat blog reunion utk geng2 yg blog tahun tu.. aku tgk komen2 n jmp blk teman2 yg blogging sama2 tahun tu..

Akulah antara 'permission denied' tersebut... tp dah bukak blog baru.. ramai suka hang buat comeback ni may. Ramai lagi yg sayang hang ni..

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may