Saturday, June 06, 2009

184: Personal

Salam...

Camna nak mula yea.....ok la, thanks bebanyak kepada semua yang berkunjung ke sini...
Dah hampir sebulan aku tak jenguk blog aku sendiri...

Ntah laa...aku rasa hari tu cam nak stop blogging kejap...sebab ada banyak benda aku nak kena buat dalam masa terdekat ni...
Dan syukur...semua dah makin stabil dan terkawal :)

So, aku rasa cam nak menulis semula...tapi mood tak datang lagi...sebab mungkin dah lama sangat tak menulis, so aura menulis tak panas lagi...

Tengok la camna nanti...hehhe hehhe

Maybe blog ini akan terus berkubur atau sebaliknya....sapa tahu kan...hehhe hehhe :)

55 comments:

D a Y a (^_~) said...

ala 13 may....jangan la...jangan la...

Yunus Badawi said...

ya teruskanlah walau tak sekerap dulu. kalau ko pencen blogging aku pun nak pencen jugak lah huhuhu

NOha said...

xperlu lh stop blogging..trus je lh..

Miko Yamaguchi said...

eh eh x bole, x bole!

kena tulis jugak!

intan.dayana said...

ala...jgn la cemitu..truskan niat anda untuk berblogging...mud~ sile dtg kepada incik ini..

kuIna LadyInRed said...

nah secawam...

aim-a said...

rindu bace gurindam² ko yang sempoi..hihihi :P tak yah berentilah..nnt aku rindu..:D

wani said...

Hai May..
Lama btul ambik cuti. Jangan la nak kuburkan blog yang masih idup dan akan terus idup ni.
Cari akai bebanyak dulu...dah banyak start mengbolg balik k...
Chaiyok...chaiyok...

iznie nadyra said...

encik 13may...

ala...
takkan cuti sebulan tak cukup lagi kot....

tak besh lah nanti...

nak baca lagi bro punya ayat2 comel... :D


tuliss yer nnti...

semoga aura panas untuk menulis datang...
keep in touch!

Na Shari said...

Teruskan mencari kembali aura yang hilang... :)

shashazura said...

nak kawen da kot?
haha

mebby a.k.a ezza said...

alahhh..xyah lew..trus kan jew..

a Q r a m said...

You are still the best writer, Mr. 13May.

zh-ena said...

alahai harap jgn la terkubur kan..teruskan perjuangan dlm penulisan

Alice said...

kenapa?

shasha said...

owhh..jgn la pencen...sila la jd blogger tegar sampai tua....hehehh

Masy said...

sikit2 nk tutup blog. x jantan laa camni wehhhh hhahhahahahha

Lifesaver said...

jgn la....

Neeza Shahril said...

laaa.. lama tak update.. personal matter? mesti tak leh share kat sini kan.. muka pun tak pernah tunjuk ;)

take care ya. semoga semuanya berjalan lancar...

.fatin nabila. said...

blog yg 1 lagi tu, pe add ea?
yg dulu, tkn2, kuar blog tuh, bkn yg nih?

Juhaini Fauzi said...

personally, i like ur blog..
MAY be u da bosan kowt menulis pasal lelaki and perempuan.. MAY be blh tulis pasal benda lain.. tp terpulang la.. coz ur life..ur decision..pentingkan yg lebih penting kerana yg lebih penting itu penting. hehe..so if xley tulis every day or every week tulis once a month. each month on the 13. hehe..just an idea.

inna hayati said...

kalau bosan tulis cerita lelaki n perempuan,
mungkin boleh tulis cerita anjing dan bayang-bayang?
atau cerita kura-kura dan arnab?
atau juga cerita sang kancil n harimau?
atau....
yang pasti tak payah la berenti menulis....

@tune® said...

mood..
dtg sini!!!

orensangkuit said...

alaaa take your time arr beb
heheheh
sabo sabo

LiLohOnEy said...

uitt bro..

jgn la benti blogging..

xsonok taw..

huk3 ;p

ParTy PrinCesS said...

en may, x mo la mcm tu...

x besh arrr :(

chaiyok! chaiyok!

RK said...

stop?
jangan bro..merusuh kang reader2 ngan follower2 luh!~

jangan bro jangan..slow2 pon xpe~

yOnnA said...

broooooooooooo tidakkkkkkkkkkkkkk!! kalau betul pun rasa nak quit dr blogging, just biarkan blog ni sebagai kenangan :( tak update pun takpe.

S h i n o said...

panaskan berapa lama?
heheehe engine dah berkarat ni

blokdrive said...

selamat kembali!

hey...ini aku said...

jangan nak mengada-ngada!aku ugut kau ni..klau kau berenti aku pun nak berenti!haaa..ada bran?

Darling said...

jangan le kuburkan beb..
nanti aku nak baca kutukan sapa laks..
kutukan kat hp tak best hehehe

olin said...

en 13may nak stop blogging? musykil..hehehe..

olin said...

nah. umpan jangan stop blogging. amek award kat blog nanti ye~

kuchalana said...

weh.. mai bagi alamat hang..email ka papai_olive@yahoo.com.. aku nak pos hang buku aku free...

faridmw said...

salam.. pelan2 la.. nanti mai la mood hang balik...

Cik Som said...

jgn ler.. jgn ler... kadang-kadang bila tension selalu lepak sini.. walaupun dah baca 2-3 kali...

Cybernetics Mind said...

hehehe....
relek2....bwk betenang...
rendam kpla tu kt bwh jmbtn pulau pinang....kompemmmm lpas tu idea dtg balik....wakakaka

nasazfrog... said...

nak tunang? nak kahwin? bagi tau k... 13may mane leh stop,, perjuangan perlu diteruskan okeh.. :)

addyaholix said...

apasal semua asek sebut pasal nak tutup blog? cis!

~~Noli said...

ehh tgguuuuuu...

DeeN said...

Salam,
Weh, hang ok ka?
Jom kita pekena teh tarik!

munirah said...

bini soh stop blogging ka may ?
ish..ish...berkubur tanpa nisan r nnti..
huhu

Bunga Rampai said...

Sekali sekala tulislah sesuatu untuk kami layan kepala...

Salam 13may :)

Zinnera™ R. said...

first, selamat kembali ke dunia blogger~

ala.. tapi xkan dh nak stop blogging?

teruskan je la. huuhu~ T.T

nk rehatkan diri dr dunia blog, bleh je~ p jgn ar bersare~

kami semua masih memerlukan anda di sini~ hehe

me3n said...

hi. salam kenal. ahahahahahha.

Shumierain said...

keje banyak..

keja kawen ker may

Ezu Mizu said...

ikut kate hati babey ;)

ixora said...

gud luck bro!

13may said...

13may to all: thanks for your comments and support :)

Deqna said...

isy toksalah berhenti blogging.. jgn sia2kan bakat menulis yg anda ada tu...penulisan awak memang kreatif tau..

nanies said...

salam bro...oh pautut lah lama tak ada yer...anywhere welkambeck...pelan-pelan kayuh may..like me..hhehehhee..oklah bro..take care n senyum selalu

nur nabil said...

ouh..
lama jgk x singgah cni
hehe
eh..jgn la tutup pula blog ni

mylife said...

walau blog makcik tak glamer macam en 13may, tp makcik tetap nak kata, "been there, done that"... hahahaha...

Miss NadNod said...

bila la nk diupdate blog ini ;D

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may