Monday, December 01, 2008

162: Lelaki prihatin ???

Lelaki gemar duduk melepak beramai ramai. Namun jika bersebelahan meja mereka terdapat sekumpulan pompuan melepak, anda akan dapati mesti terdapat salah sorang dari kumpulan lelaki tersebut hanya duduk diam dan memerhati keadaan sekeliling sesambil jeling jeling ke arah kumpulan pompuan tadi. Ini bukanlah bermaksud lelaki diam tadi cuba hendak mengorat kumpulan pompuan tadi, tapi itu adalah tanda menunjukkan lelaki sentiasa berwaspada dan mengambil berat tentang kumpulan pompuan tadi. Ini kerana jika terjadi apa apa kepada kumpulan pompuan tersebut, lelaki yang diam tadi akan bertindak dahulu kerana orang lain masih asyik bersembang. Prihatin sungguh lelaki ni :)

Berbeza pompuan jika dah duduk sembang berjemaah, mereka selalunya akan terus hanyut dalam sessi perbualan mereka. Mereka selalunya jarang mengambil pusing tentang keadaan sekeliling mereka. Jika terjadi sesuatu insiden, kumpulan pompuan ini juga berkemungkinan tidak menyedarinya. Maklum la, mereka semua sibuk bersembang. Kejam kejam :P

Lelaki juga gemar bersembang secara beramai ramai dan topik perbincangan selalunya berkisarkan kepada isu isu sensasi dan hangat. Namun isu isu yang di bualkan selalu bergantung kepada jenis kumpulan lelaki tersebut. Kalau geng politik, mereka akan sembang politik. Kalau geng bola, mereka akan berbicara tentang bola. Namun sebagai lelaki, apa jua topik yang di bincangkan, mesti juga terselit tentang pompuan. Ini bukanlah bermaksud kumpulan lelaki tersebut kaki perempuan, namun ini jelas menunjukkan bahawa kaum pompuan langsung tidak pernah lenyap dari pemikiran lelaki. Prihatin sungguh lelaki nih :)

Berbanding pompuan, jika bersembang dan ada topik yang menarik..mereka selalunya akan bercerita tentang topik itu secara berterusan dan mungkin juga berulang ulang. Tapi selalunya sebagai pompuan, mereka juga gemar membicarakan tentang orang pompuan yang lain. Nak kata mengumpat pompuan lain, tak baik jugak. Tapi itulah hakikatnya bahawa pompuan gemar membicarakan tentang pompuan lain. Ini jelas menunjukkan bahawa lelaki jarang mendapat perhatian dalam topik perbincangan antara pompuan. Kejam kejam :P

Lelaki juga selalunya kesian dengan pompuan yang lepak sorang sorang. Atas dasar ini, lelaki tak kisah untuk mengajak pompuan menyertai kumpulan lelaki untuk lepak bersembang. Tadak la pompuan tu sunyi sangat. Ini secara tak langsung menunjukkan lelaki ambil berat dengan pompuan yang lepak sorang sorang nih. Prihatin sungguh lelaki nih :)

Berbanding pompuan, mereka selalunya tak peduli sangat dengan lelaki yang lepak sorang sorang nih. Apatah nak mengajak lelaki tu menyertai mereka...huiii...jauh panggang dari api. Kesian lelaki tadak sapa yang amik peduli. Kejam kejam :P

Akhir sekali, lelaki selalunya amat prihatin dengan kehadiran pompuan. Contohnya jika pompuan melintas ketika kaum lelaki sedang rancak bersembang, lelaki secara tiba tiba akan berhenti bersembang seketika. Dan mata lelaki akan tertumpu pada pompuan tersebut hinggalah pompuan tu hilang dari pandangan. Keadaan ini bukannya menunjukkan lelaki bermata keranjang, tapi lelaki sebagai manusia mengambil berat, mereka sanggup mengetepikan benda lain hanya semata mata untuk pompuan. Ini jelas menunjukkan betapa prihatinnya lelaki terhadap pompuan :)

Berbanding pompuan....errr....tamau komen apa laa...hehhe hehhe


127 comments:

A t i Q a h said...

PERIHATINNNNNNNN sungguh lelaki2 ni kan. :P

Ruby League... said...

Anda sedang... di perhatikan.... ahaks...

Sarah Mohd Shukor said...

maymay =) hehe. eleh. yg akhir sekali tu bukan prihatin namanya. tu 'pantang nampak' namanya =p

dugong_darat said...

tak dinafikan...
Teman pun kira macam masuk dlm kategori tersebut juga...
Niat nak tackle tu ader tapi yang lebih nyer, try la saper usik tak tentu hala,makan penampor la jawabnyer....
bukan aper...
kalau mike gi ipoh jumpa teman...
kt kedai mamak yang teman slalu lepak...
punya la slalu lepak...
sampai tahap duk aje ayor sampe...
kwn teman gelorkan kedai ni kelab anje...
tapi brani la saper buat onar...
memang kene penampor jer jawabnyer...
hehehehe...

tapi teman orang baik-baik ajer...
hehehehehe

ixora said...

terlalu prihatin lelaki itu..=)
dasat2...adakah en.may di kumpulan perenggan terakhir..?!

ermmmmmmm.....

Unknown said...

prihatin ka tu?

itu kan dasar lelaki yg memang tak boleh lari dari tengok pompuan?

ceh

K i a H R o N g G e n G said...

Gigih sungguh keprihatinan itu!!!

Jard The Great said...

hahaha... begitu yer..

hmmmm.... apsal geng aku campur ek?? bole jer bincang mcm2...

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Sangat peihatin lelaki ni kan?

cuba tengok betapa prihatinnya lelaki bila anak2 menangis di waktu malam...

alahai..prihatin n penyabar

^ez^ said...

lelaki prihatin???confuse confuse...hahahahaa..
baru paham prihatin lelaki camni rupanya..hahaha....

Anonymous said...

ahaha. so nice of u lah may. sbb menceritakan keprihatinan lelaki yg tak penah diya tahu sblm ni :p

owh. pempuan jarang bercerita ttg lelaki kecuali dgn teman rapat. klw dlm kump berjemaah, mrk lebih byk bercerita ttg apa yg berlaku di sekeliling mrk :)

arsaili said...

salam..bro baik jgn komen ..kang ada kena pelangkung..ahaha

~daRLee ZuRiS~ said...

sila ambil award kat blog saya ye.. ;P

Anonymous said...

apa aku nak komen nih...
nampaknya tak terkomen da aku kali ni...

Anonymous said...

perihatinnn la sgt.. sy ade kawan yg perangai PRIHATINNNN begini...

rase nak cucuk je mata dia!!!

cujern said...

prihatin sunggoh lelaki itu yer... :-p

micro.cuts said...

prihatin betul lelaki itu..
ada no fon dia?
bak mai kat aku..

Tie said...

Hmmm....kalau tiada lelaki, tiadalah perempuan, ekk!

wani® said...

Sbnrnya untuk menutup kegatalan, mata keranjang n keburukan para2 lelaki yg sewaktu dengannya...maka istilah PERIHATIN telah digunakan...bijak2....

Chik chuMeLL said...

itu bukan prihatin,itu gatai glenyar namanya...hohoho

*SiRibenMerah said...

elehhh..
tuh bukan prihatin la bro.. tuh namanya lelaki neh penyibukkk.. sume mende dia nk tgk.. =P~

ain fadzal said...

ala, lelaki dijadikan jadi pelindung perempuan kan?

apehalkah kalau perempuan yg nak lindung lelaki.

:))

Lea Dzahir said...

hehe.. perhati dan prihatin.. molek la.. :)

shasha said...

ala bro...sebenarnya lelaki memang tak bole nampak perempuan....kan kan..ngaku tak???

Ayaq said...

belah la perenggan last tu. tu bukan prihatin. tak mati kot kalau tak tengok perempuan tu.

Anonymous said...

prihatin eh??
hmm...

prihatin rupa2nya..

hmm..

oklah, boleh la kalau mcm tu

Kaktiny said...

sapa ada spray lada?.. nak spray skit kat mata encik2 PRIHATIN la sangat tuh... bluweakkk...

kehkehkeh...

JamOren said...

prihatinnye utk sesaat je...lepas tu setan berbisik kt telinga lelaki "kalo lah aku dpt awek tu...."

sila isikan tmpt kosong...hehehe....

Anonymous said...

hehehe.. ko memang prihatin

Mastura Daud said...

prihatin2... sebab tu kedudukan lelaki sebagai pemimpin keluarga! :)

sori.. 1st time masuk blog ni tak bg salam dulu...
Assalamualaikum...

~Eila Nur Kaseh~ said...

amboi..ambik berat sgt le tu ehh..takde maknanya...itu sumer ade udang di sebalik batu tuhhh...kalo yg duduk tu group pompuan tua..takdenya group laki ni nak pandang..hiks..

zonaku said...

prihatin la saaaangggggaaaaaaattttttt!!!!!!


huh...!

ainzoo said...

kiki..baguih la hang enchek may...pd aku, semenya prihatin dan "prihatin"..ada masa pandang ada makna..ada masa pandang takde makna..hahaha

Adry said...

hahahha.... lelaki memang perihatin... hahaha

Anonymous said...

klu pompuan lpak sorang2 kau agak2 dia nk tak dia joint group bdak lelaki?klu aku..hooo..jgn hrap.seram ooo..x psal2 kena kenduri.

Mardihah said...

erm..ye ker 13May? isk2...ye ker?
ye ker semua ni.....ye ker?

Intan and The Boys said...

uih...uih....
tgh amek nafas jap. penat baca entri ni.

best apa lepak sengsorang, boleh kena ngorat. hehehe~

risanur said...

takkan la org yang dah kawin cam risa ni nak ajak lelaki yg dok sorang2 tu melepak sama..jadi perang dunia ketiga la plak nati...prihatin lelaki ni ada je maksud lain...kejam wanita ni krn nak menjaga maruah nye :)

Anonymous said...

asal tang para pompans je, kejam die boh kat bakang ayat die :p

tunggu 13 dok kat meja sblah ni pulak la la la

addyaholix said...

tapi perempuan selalu sangat salah anggap. lelaki prihatin tapi malang. huh!

nadinezuharra said...

berwaspadalah dgn org yang prihatin tak semena-mena.Boleh jadi tertipu jg.. : )

Yana Ismail said...

PRIHATIINNNN la sgtt ;P

Sya said...

Kalau lelaki dan wanita sama.. bosan kan.. nasib baik berbeza

Unknown said...

amboi. perihatin yer lelaki nih :p i slalu hangout wiv my guys. i kurang lepak wiv girls.

tp MOST of them bukan perihatin tapi mmg pantang nmpk pompuan lalu. astu mulalah citer psl pompuan yg lalu tu. ;p haha

tp pompuan bkn tamo layan lelaki. kang kalo ajak kate murah sgt, kalo ta ajak kate sombong plak. cane? :p

blackpurple @ jowopinter said...

Huh!

Anonymous said...

haha..
prihatin la sgt..
padahal mate tu taley lari lau pompuan lalu.. ade jek nak tgk..kan??
pastu silap aribulan ley termasuk lam topic.. walopun topic tu berkisar politik.. hahaha..
musti may2 lau lepak2 wat camtu kan??? ke yg jd pendiam ke ape?? hahaha peace

Anonymous said...

wahhh terharu rasa membaca betapa prihatinya lelaki2 ni..:p

p0tpet p0tpet said...

itu bknnye prihatin..
tapi menghela..merenyam..
ade paham?
n p0mpuan bknnye kejam..
tapi malas ah kan nk amek taw pasal bnd2 sekeliling neh..
menyemak jek..=b

p/s: kesimpulannye di cni..lelaki xb0leyh id0p tanpa p0mpuan..

ngaku jela..=b

13may said...

atiqah: hehhe...percayalahhh :P

Panadol7e: hehhe...tunggu nak hentam ajer :D

Sarah Mohd Shukor: hahha hahha...dasar lelaki :D

dugong_darat: cuci mata takpa :D

ixora: err...err... :P

lindosh: hoh....tak terjawab aku :P

kiah: hehhe hehhe

jard: korang bincang apa??? hehhe hehe

zara: adesss...no komen :D

ez: tau takpe :P

diya: sama la lelaki...suka bincang tentang pompuan di keliling mereka :D

arsaili: salam kembali..tu la pasal :D

darlee zuris: oh! tima kasih :)

mawar: lega aku :D

scha: hehhe...rileks rileks :P

flip flop: tu laa...selama ni korang ajer tak perasan :D

Rya: errr...lelaki yang mana satu nih??? hehhe

Tie: sunyi dan sepi :D

wani: hehhe hehhe...akai jenuh :D

insan biasa: hehhe :P

siRibenMerah: amik berat...hehhe hehhe

ain fadzal: sekali sekala...hehhe hehhe :P

Lea Dzahir: kombinasi yang menarik kan?? hehhe :P

shasha: hehhe hehhe...no komen :P

ayaq masak: hehhe hehe...rezeki beb...hehhe hehhe

rena: tima kasih kerana memahami :D

kakTiny: hahha hahha hahha...jgn la kejam sgt akak :P

JamOren: akan aku amik berat dan jaga elok elok...kan prihatin :D

blokdrive: hehhe..tima kasih :D

mastura daud: Waalaikumussalm...tima kasih kerana singgah :)

Eila Along: kang pandang...depa marah...hehhe hehhe

zonaku: hehhe :P

ainzoo: most of the time..penuh bermakna :D

adry: hehhe hehhe

hey...ini aku: hehhe...ko lepak ngan aku ajer laa...hehhe hehhe

mardihah: iyerrr...hehhe :P

puterikurekure: ko memang briliant! :D

risanur: hehhe hehhe...tak terkomen saya :D

choo: hehhe hehhe....tunggu! :P

addyaholix: hehhe hehe...kesian kesian...hehhe hehhe

nadine zuharra: hehhe...prihatin ada makna >:)

princess liyana: :P

kak sya: hehhe hehhe....

sheera: hehhe...lelaki sejati memang camtu :D

BP: heh! :D

ezu: aku diam ajer....ushar sana sini :D

noha: sekrg dah tau kan...hehhe hehhe

potpet potpet: ok la ok laa...hehhe :P

B|itHeGaL said...

Laki suke MELILAU-LILAU...
Pompuan seorang yang FOKUS...

erk... lari topik ke... huhuh...

Anonymous said...

mcm2 la ko ni may... aku pon xtau nk kata apa... tp aku kureng stuju lah... but i'm respect ur opinion la kan... maybe sebab ko memandang dr sudut hati dan mata seorang lelaki... huhuhuhuh... but dis entry tak buat aku senyum mcm selalu pon... why may why???

@tune® said...

itu pada pandangan lelaki...
kalau wanita tuh cantik..mmg la dipandang sampai hilang dr pandangan..cube kalau sebalinye?dikutuk sehingga habis pandangan...

Miss Reen said...

Perghh..sgt prihatin ek lelaki skrg nie...miakakakaka

Unknown said...

100 peratus btul!! hahaha

hUmmY said...

tu gatal namenye!

;p

WNA said...

eh,cmtuh ke?
hm..

13may said...

blithegal: ecececece :P

fiza: hehhe hehehe...

@tune: errr....lelaki inesen..hehhe :P

heartless Devilish: tau takpe >:)

kelambu: ko memang prihatin :D

hummy: errr...errr.. :P

purplechoc: rasanya ler..hehhe hehe

IamYonna said...

er kalao bro dok tepi meja yonna sorg2,yonna panggil skali join gak kot!! hahaha

a ah kan..
lelaki sangat prihatin kan?
prihatin la sgt kan!! :p HAHHAHAHA..

well nama pun perempuan.
harus la mengumpat sini sikit,situ sikit.
tipu lah kalau ade org x ngumpat.
hipokrit sungguh! huhu..

laki mmg suke ngorat :p
tu bkn prihatin haha

Masy said...

pompuan xleh prihatin sgt, nanti org kata kitorang gatal plk hohoh.

tp aku mmg caring may2. bak laa henbeg satu. hahahaha

Anonymous said...

prihatin eks??

gatai ko ni..

Oo patut la ko senyap je mase melepak ek.. prihatin la tuh? huhuhu

beb.. cube ko pikir kalo pompuan prihatin kang jadik ape plak?? aaa..

*wink wink*

peace!

Tukang cerita said...

Salam ziarah..
suka bangat blog ni...

LadyTiz said...

tapi... kalau perempuan prihatin, mesti depan ingat kita ni gatal merenyam... tak padan dengan jantina.. tak ayu sungguh... mata dok melilau sini sana.. uih.. rejek buat bini! hakhakhak...

Deqna said...

yela perihatin lah sangat..:P

myheart said...

perihatin konon...dasar lelaki!!!..kikiki...pinjam ur words..

eh sape kate pompuan tak prihatin kat lelaki...sape kate pompuan tak bercerita or bersembang pasal lelaki..same je tau..kenkadang over prihatin lagik..kikiki...

cik gemuks said...

lelaki kalau sekali mengumpat
teruknyer mengalahkan perempuan
ini adalah pengalaman aku
kerana rata2 kwn aku lelaki tulen
dan apabila mendengar mereka mengumpat
aku yang perempuan pun terkejut....

Yunus Badawi said...

Org pompuan pun dlm hati suka lelaki prihatin ni walaupun kat mulut kata mcm2. Cuba semua lelaki buat dek aje kalau nampak pompuan, mesti pompuan tensen. :P

Yunus Badawi said...
This comment has been removed by the author.
Zumie said...

en may lah laki itu eheheh

cemut said...

wahwah.terharu nye ngan laki kalao centu. tp sume tu mesti ade niat di sebalik nyeeeeeeeeeeeee kan..
ade udang di sebalik mee kari berapi

Super Nia Hana said...

yg last tu bkn prihatin la may

ish ish..

tp gatai

ahahahahha

13may said...

yonna: selalu dok ngumpat apa??? hehhe hehhe :P

masy: takde takde...gua kedekut :P

anon aka peace!: hehe...senyap dan layankepala :D

Tukang cerita: salam...tima kasih :)

tyra: hehhe hehhe...no komen laa :P

deqna: laaa...tak caya ker??? huhhu

myheart: waaaa...buat pengakuan nih...hehhe hehhe

arween: aisehhh...ni yang kalah nih...hehhe :P

yunus badawi: hehhe...betul tu uncle...hehhe hehhe

comment deleted: ???

miszue: errr....mana tau nih??? hehhe hehhe :P

cemut: hahha hahha...nama pun lelaki :D

hana: errr...errr...lumrah la kan..hehhe hehhe :P

ijan said...

kalo pondan yg lalu ape cite plak. kah kah kah...

Unknown said...

salam..ini bukan prihatin namanya ni~

ni mcm 'miang' je:)
pantang ke kan..kan..

hubu...btw, sngt menarikla post ni smpai tertarik nk baca!

jxshwudh said...

akhir skali 2..
aah..
perihati la sangat..
sampai pndang ats bawah..
ish2..
mmg betol2 perihatin..

Party Princess said...

hai incik 13may yg prihatin :)

sue said...

may..kejam..kejammm..gerammmmm...

farah said...

tue bukan prihatin
tapi beri perhatian

erk*

betol kan?

Encik Shino said...

aku suke jadi yang memerhati..
hehehehhee

farah, s. said...

isk isk bunyinye lebih kepada bermata keranjang dari prihatin tu. haha

Hazzy Ishak said...

ramai sgt ke lelaki yg 'prihatin' kt lua sna tu...;)

B|itHeGaL said...

Glad I've found your blog, one of the very best of the kind.
Have a blossom blessing and if you do drop by at mine, I sure hope
you at least blogbang me by watching my lantun-lantun creativitees from beginning to end
and mind my paypal donate boton for milk and nappy-diapers. What's two or three bucks?
I realy need your help badly and your help is that simple, but then
we all need eachother one way or another.
Scratch my back and I'll scratch yours, oh blessed one.

:p

SyazReA said...

Yer la tu...seprihatin-prihatin lelaki ni pon, prihatin yg ada 'makna' la bro...

makna ape tu?? hurm pikir2 la sendiri.. =P

goblogbyfarah said...

mcm tu namanya prihatin ke?

Mak Su said...

aku... aku.... aku kagumlah, terharu plaks

~Cinta Cukulet~ said...

terima kasih kerana prihatin hehe

::Asya Alesya Natasya:: said...

~>yuhuuuu hehehe

Cybernetics Mind said...

sokongggggggg....aku pon antara lelaki prihatin gak...ekekekek

:: @ m e r a l i t y :: said...

sempoi..laki memang prihatin kepada perempuan terutama yang chantek~ hahaha

bagus kan jadi lelaki wooohoo000....

mek mok said...

perempuan pon mst la jual mhl, tkkn la tb nk tego laki yg tk kenal. kang org igt nk menggatal, mak pon tk suka tau. haha

Sastri said...

memang prihatin lelaki ni dalam sesetengah perkara tapi dalam sesetengah perkara lain, kurang atau tak prihatin langsung pun ye... :)

Sharing Vitamin by Aima Othman said...

alasan alasan alasan..kalau dah mate keranjang tuh...keranjang laa jugak...hahahhahahah :p

haniey shukor said...
This comment has been removed by the author.
Fatin Baharum said...

alah henchek may..

cakap psl keadaan kt kedai mkn, mmg la..

cube ckp kt kedai kete..

langsung.. lelaki auto xprihatin..

prempuan pdg suku mata je..

hehe`..

tp, prempuan caring wut, :p

oRyen said...

hahaha... lelaki tu contRol macho aR bila ada gRop guRl qt sblh :P

*dh lama xteRjah blog bRo kan, sowi la yea

Anonymous said...

alaa sebab lelaki tu tak ensem kalau ensem mesti pempuan pempuan tu pun akan prihatin...lalallal

cikdinz said...

ya betul. aku setuju sungguh dengan hang.....

mariamsss.blogspot.com said...

heehehe...
prihatin giler..
kadang2 aku pun join aper yang laki2 nih tgk.. hampess tol..


*tumpang lalu.. aku budak baru...*

haniey shukor said...

erk...naper comment aku kene delete meh? ade unsur unsur snesitivity meh ?
=[

ok.xpela aku comment skali lagi. ececeee.....ooo perihatin yea? cube kalo perempuan tu adelah dari golongan2 huduh...pandang pun x.entah2 kene bahan lagi ade le...
hehehe
=P

tasekM said...

err... kamu ni ahli kaji jantina ke may?

he he.


.

KakNi said...

Encik 13May, saya ni jadi follower of your blog tapi sayangnya tak de 'feed' bila u update, tak de notification... hu hu hu... banyak entries dah miss...

BurungBelatuk said...

payah nak jpe lelaki2 mcm tu......

Nunn said...

lelaki memang prihatin berbanding perempuan sebab tu lelaki suka perempuan ......

AL-BIMA SAKTI said...

kekadang aku tergolong dalam lelaki yang prihatin itu.

muadzlife said...

ha ah.

ajakrebyz said...

yer yer.. bagus btol lelaki prihatin ni.. senang nk tumpang lepak sambil minum2 free huhu

Qaseh said...

kalau cantik prihatin kot....cuba yg jerawat berkematu.....

p.e.e.p.a said...

prihatin sungguh lelaki. sbb tu sy suka lelaki =)

Mya said...

selamat hari raya aidiladha... maaf zahir batin....

13may said...

sultan: pondan lalu...laki plak kena ngorat :D

banat@saffa@hazwani: errr...salam..tima kasih kerana berkunjung :)

AadlynnaA: keh keh keh...tak kelip mata...hehhe

partyPrincess: yuhhuu!! ;)

sue: :P

farah liyana: betoi betoi :P

shino: ko memang prihatin :D

farah: err...iyer ker??? hehhe

miss hazzy: kannn??? hehhe hehhe

blithegal: aikk??? balas dendam nampak :P

syazrea: positif positif...hehhe :P

ungu violet: a'aa...tak caya tanya dia...hehhe

maksu: hehhe hehhe

cinta milo ais: tima kasih ajer ker??? hehhe >:)

ryan rayhana: feewitt!!! :D

cybernetics mind: hehhe hehhe

@merality: bijak bijak :D

mek brown: Oooo...camtu ker??? hehhe :P

sastri: adess...makan dalam :P

aim-a: err...err...tak terkomen saya :P

comment deleted: ???

fatin nabila: errr...tapi lelaki suka tengok poster keta yang pompuan jadik model :D

oryen: macho dan hensem :D

ornesangkuit: choihhh!!! :P

cikdinz: hehhe..tima kasih :D

mariam: hehhe...tengok takpe...jgn pegang :D

haniey shukor: ehh...komen kena delete??? takde plak aku delete komen sapa sapa...hehhe

tasikmerah: saya keja buat analysis ajer akak :D

akuni: oh! tima kasih kerana jadi follower blog nih :)

burungBelatuk: hehhe hehhe

nunn: bijak bijak :D

al-bima sakti: kadang kadang ajer??? hehhe hehhe

muadzlife: kann??? hehhe hehe

ajakrebyz: ko amik kesempatan eks??? hehhe hehhe

qaseh kasturi: yang tu lelaki perhati gak...tapi..err..err...hehhe hehhe

peepa: hehhe hehhe

mya: tima kasih :)

kuchalana said...

kakakakak.. hampeh... wei.. hang elok hantar artikel hang ke paper la.. sure ada market... kekekeke

13may said...

kuchalana: hehhe hehhe...aku ada plan nak terbit buku nih...hehhe hehhe

david santos said...

Brilliant!
Have a nice weekend!

Anonymous said...

bravo!!!
lelaki mmg sgt prihatin dr azali lagi...sbb tu org pompuan buat2 kejam coz terlalu menyampah..hehe..

baik sungguh hati org pompuan nie..sanggup buat2 kejam tp hakikatnya baik2 belaka

17ogos said...

perhatikan selalu dkt lelaki yg prihatin nie...dia nak perhatian

K-ReXz said...

persal comment byk pompuan nie...nie nak malu nie..prihatin tak aku.

Adexx Boxx said...

prihatin sungguh!!!!

LaDySLeepLeSS said...

Salam Aidil Adha :)

Anonymous said...

hahahahahha...;) sengalllllllllllllllllllllllllll..

my_life said...

anda benar....lelaki memang prihatin....buktinya....tak perlu dibuktikan lagi kerana itulah kenyataan dan hakikatnya...(barangkali...)

~ The Author ~ said...

elehhh..getik betul baca ayat yg last sekali -> Berbanding pompuan....errr....tamau komen apa laa...hehhe hehhe <- dah komen berlori-lori sampai dah ada entry ke 162 nih bleh lagi kata tamau komen ? ekekekekekekekeke, ayoyoyo appaaaa ammmaaa...

megat said...

your blog very beautiful and more info ,make me excited. Congratulation!!

bluecherry @ fai said...

lelaki memang prihatin, sapa yang menafikan? he he

carwashku said...

perhatin sangatlah lelaki ni,apa pompuan tak prihatin ke??? laki tu gatal sebab tulah nak prihatin...pompuan nampak je tak prihatin tapi nak buat apa..bukannya boleh sentuh!!!he..

haidan said...

hahahha!!!!
lawak2!!
best2!!
ahakz!

sutera putih bertukar pink,,, said...

Prihatin sungguh leleki ni....
ana sokong kaum adam yang prihatin ni...
cayukk... cayukkk,,,

網路校園美女寫真 said...

夫妻做愛a片直播
免費a片下載無碼
線上免費試看短片a片
免費a片AV女優
免費無碼a片
a片免費試看
免費a片下載
色女a片群
情色a片
免費a片

網路少女露點自拍 said...

無碼a動漫
無碼a動漫
無碼a動漫
免費做愛聊天室
正妹美腿成人網站
無碼a動漫
免費av成人卡通
免費成人視訊秀
成人18h漫卡通

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may