Monday, February 25, 2008

130: Woohooo!!!!

Salam dan selamat untuk semua pengunjung LayanKepala
Maaf kerana aku lama tak menulis di sini...
Walau bagaimanapun, tima kasih kerana anda semua tidak jemu jemu berkunjung ke sini...
Sungguh terharu dan sungguh menghargai kehadiran anda semua...
InsyaALLAH, mungkin aku akan updet dalam masa terdekat nih...
Lama plak tak LayanKepala rasanya...
Asyik SakitKepala ajer...hehhe
Gian betoi nak menulis rasanya...hehhe

So, buat pengunjung semua...sabar yea...hehhe...
Woohooo!!!

45 comments:

lindosh said...

fes!

haha lama dah tak komen kat sini!

awat bizi sangat hang neh

sampai tadak masa nak dating ngan aku dah

ciskekeke :P

Ungku Nor said...

tuh laa..yang hang pi ada banyak sangat kepala tu apasal???

hahahaha ;p

K i a H R o N g G e n G said...

isskkkk tak sabo dah nieeee...sambil hentak2 kaki..ala flamble gitusss wakahkahkah

kawaii_desu said...

ohoooooooo
ada pon...

lekaih2 hapdet...

huhu...
hang ni mmg biohazard la.

kalau mintak no hang bagi ka?

Apizolla said...

huuhuhuh.. akhirnya...

kelip-kelip kusangka api,
kalo api xnampak menyala,
xhapdet2 kusangka mati,
tup-tup menjelma pula..

pindah blog ke bro?

Noushy Syah said...

Glad to see you around..all the best and take care.

Have a bio-hazard free day...:)

puterikurekure said...

comelnya pkai suit tuh.

:)

mAkCiK De' KiPaS said...

awat hang nampak cam nak gi angkasa je ni?

wan said...

dah apdet yeay...

pearlEJ said...

hihihi... mcm dr.sheikh pulak.. :D

cepat2 update sini, aku pun dh x larat nk sakit kepala dh, nak gak layamkepala sesekali.. hihi :D

ad3ck said...

mane satu daa blog ko yang utama? eeheh

13may said...

lindosh: hehhe...hang la sombong :P

akak ungku: cuaca tak menentu skrg nih....hehhe

kiah: uiiikk...rileks rileks :D

kawaiiDesu: errr..kamu mintak number phone saya??? kamu mintak number phone saya??? *pengsan!* wahahahaha :P

apizolla: hehhe...pegi menenangkan pikiran kejap...huhhu

NSyah: hehhe...thanks :)

puterikurekure: oh! kamu puji saya ker??? tima kasih :D

makcik: errr...standard la...mana bleh expose lebih lebih...huhhu

wan: dah start keja dah ker???

EJ: hehhe...coming coming :D

ad3ck hehhe...sini layankepala...sana sakitkepala :D

Orang Biasa said...

kalu tak sempat hapdet, ko kene carik penulis upahan neh. blog selebriti mane leh tinggalkan lelame2 hehe

mylife said...

tq for dropping by at my blog... klakar pon ada, berpk pon ada bila baca blog nih... hehehehe... keep on updating okay...

13may said...

orangbiasa: hehhe hehhe...pandai betoi kamu bodek saya yea :P

mylife: hehhe..insyaALLAH :)

Mak Su said...

jaga-jaga, meletup kang

Ummi said...

slalunye jd silent reader je tp tgn tetibe gatal lak nk kumen, making my mark here... cewah! blog ni besh (bkn bodek, harap maklum :P) dan leh membuatkan seseorg tu senyum sendiri dan menggunakan kepala otak. sila lapangkan masa bz anda sket utk mengapdet ye :P

ZH - Ena said...

nak naik ke bulan ke ganti dr.faiz ker..

nota.kematian said...

aduih...
kerja ke posing?

Masy said...

tgh sabau arr ni

AiRynnz said...

cepat la wat posing baru may...lama x gelak2 ni ;)

ciPuding_7 said...

nak pi bulan ke ni?

shahril aley said...

ko ni gian pasai amek ganja@candu ke? hahaha....

welcome back my fren & update ur blog please :)

.:HalogAmora:. said...

rindu? gatai tangan? ha.. tau tak pa!! apa lagi? hapdet hapdet!

fiezafadilla said...

pencurikkk...

Nunn said...

may kau lama tak de .....kau tampal poster ke...

eya ahmad said...

ni wat comeback la ni ek? ke sebab ko marah aku guna title umah ko ni? wakakakaak ni nak kena

lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kawaii_desu said...

sekadar terkejut je ke??

pandagumuk said...

woohoOO~

~qudwah_mardihah~ said...

SAYA TAHU KENAPA? SEBAB 13 MAY SAKIT KEPALA..JENG JENG SEBAB DIHAH DAH LAMA TAK HANTAR KOMEN...HIHIIIHIIH..KITA KEMBALI MENJELMA......AICEH..

13 MAY, HANG KENA MAKAN UBAT,..HARI TUH CHEQ G PENANG, MAKAN CHAR KEOW TEOW...SEDAPNYER...

PuteriSatu said...

salam untuk 13may..kita pun dah lama tak tinggal jejak..segan aar..wekekek...baru teringat 13may 2 hari sebelum tu besday Aqilah...huhuu...tarikh kena ingat nih..

iman_qaisara said...

a'a laaa...da wenduu da nih...ble lg ni may....tggu nih

wan said...

aku minta sambung cuti....

Maryam Abu Ahmad said...

encik may,
sakit kepala kerana analisis kegagalan ke?
he he he

TedungS said...

aku pun dh lama tk masuk sini. tu bukan radioaktif ke tu?

zwitterion said...

woah ..bahaya tu..
teruskan, ramai peminat tunggu ni

mochitsuki said...

hehehe.. layan aje.. kepala sana..
layan..
kasi layan.. zass..

byl said...

May!

Hati2 ye keje.

13may said...

maksu: hehhe...takpe..takde sumber api kat situ :D

ummi: oh! Thank u! :)

zh-ena: bulan??? takpa..tunggu 8 march nanti :D

notakematian: jgn jeles! :P

masy: bagus bagus :)

airynnz: sabar yea :)

cikPuding: tunggu la 8March nanti :D

aley: hehhe..cuci tangan dah laa..hehhe

HaloG: coming coming :D

fieza: :P

nunn: panjat tiang ajer :D

eya ahmad: hehhe...hehhe

KawaiiDesu: kah kah kah :P

pandagumuk: pheewwiitt!!!

QMardihah: laaa..mai penang ka??? awat tak roger ngan kami..hehhe

puterisatu: salam kembali...tadak masalah..kalau senang2, mai la layankepala :D

Qaisara: sabaq cekk..hehhe

wan: cuti pi mana wei???

maryam: hehhe...anda memang bijak! ;)

tedungS: uikk...tulis blog semula ker??? bagus bagus..karang aku pi jenguk hang...

zwitt: apa habaq org kita??? :)

mochitsuki: layan layan :)

byl: bylllllll!!!!!!!!!!!!!

~comei~ said...

windu gaks..

13may said...

comei: :)

tyrexia said...

mak kate jgn bermain api.
er... mak kata jgn bermain degn benda2 yg boleh terbakar jugak.

13may said...

tyrexia: hehhe...kim salam kat mak yea :)

TedungS said...

hah, ni dh kena penyakit aku dulu plak ke

13may said...

tedingS: hehhe...hero maa... :D

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may