Thursday, January 17, 2008

129 - Last Episode??? Mungkin....

Pompuan kadang kadang rimas ngan lelaki yang malas mandi. Mereka juga berkemungkinan berasa geli geleman ngan lelaki yang malas mandi nih. Pompuan akan merungut dan bising bising kerana tak puas hati dengan lelaki yang malas mandi kerana keadaan badan lelaki itu mungkin melekit lekit serta bergetah getah. Tetapi lelaki langsung tak pernah nak bising bising apatah lagi nak merungut rungut jika badan pompuan tu nampak 'bergetah getah' walaupun pompuan tu malas nak mandi. Lelaki akan senyum ajer memanjang. Baiknya lelaki >:)

Ada jugak pompuan tak suka ngan lelaki yang lelaki yang gatal. Asyik dok mengusik pompuan sana sini. Pompuan kalu boleh nak kasi penampar ajer bila melihat lelaki 'kaki pompuan' nih. Tetapi lelaki tak pernah nak rasa benci apatah lagi nak kasi penampar kalau melihat kaki pompuan walaupun pompuan tu nampak macam dok menggatal. Lelaki akan senyum ajer memanjang. Baiknya lelaki >:)

Pompuan kadang kadang rasa nak termuntah melihat telatah lelaki yang terhegeh hegeh. Pompuan berasa mual dan geli jika melihat lelaki berlakuan tak senonoh dan terjelir jelir lidah sana sini. Tetapi lelaki tak pernah nak berasa mual apatah lagi nak berasa geli jika melihat pompuan terjelir jelir lidah walaupun pompuan tu nampak macam terhegeh hegeh serta tergedik gedik. Lelaki akan senyum ajer memanjang. Baiknya lelaki >:)

Kebanyakkan pompuan juga menyampah dengan lelaki yang berlagak sombong. Mereka berasa meluat dengan kelakuan lelaki sombong yang berasa macam bagus dan jalan mendada dada. Mereka berkemungkinan akan menyumpah nyumpah jika bertembung ngan lelaki seperti itu. Tetapi lelaki langsung tak pernah nak menyampah apatah lagi nak nyumpah nyumpah jika bertembung ngan pompuan yang berjalan 'mendada dada' walaupun rupa pompuan tu nampak macam sombong. Lelaki akan senyum ajer memanjang. Baiknya lelaki >:)

Akhir sekali, pompuan berasa pelik jika melihat lelaki berjalan berpimpingan tangan sesama lelaki. Pompuan mungkin memikirkan perkara bukan bukan terhadap kelakuan lelaki lelaki tersebut. Mereka mungkin membayangkan sesuatu yang jijik akan berlaku antara lelaki lelaki tersebut. Tetapi lelaki langsung tak pernah nak pikir bukan bukan apatah lagi nak rasa jijik jika melihat pompuan berjalan berpimpingan tangan sesama pompuan. Malah jika lebih dari itu sekalipun, lelaki takkan berpikiran pelik pelik. Sebaliknya lelaki akan membayangkan sesuatu yang 'indah' akan berlaku antara pompuan pompuan tersebut. Lelaki akan senyum ajer memanjang. Baiknya lelaki >:)

Kesimpulan:
Dasar lelaki ___________ (sila isi tempat kosong)

Hahha :D

130 comments:

13may said...

Kepada semua pengunjung blog [LayanKepala]
:

Mintak maaf banyak banyak…
Sekarang aku mempunyai masa yang amat minimum untuk menulis di blog LayanKepala ini…
Terlalu padat dengan tugas tugas baru yang telah di pertanggungjawabkan kepada aku…
Dan ini membuatkan aku kesempitan masa untuk menghasilkan entri entri baru…serta kekurangan masa untuk mengunjungi blog kalian…

Walaupun begitu, kamu boleh mengunjungi blog ini [SakitKepala] di mana di sini aku selalu melakukan sedikit quick update sebagai tempat melepaskan gian untuk menulis blog.

Akhir sekali,
Tima kasih atas sokongan anda semua.

Ikhlas,
13may

pearlEJ said...

wakakakakaka.. adoihhlaaa... gelak guling2 okeh!! akai jenuh tau en.may nehhhhh...
Dasar lelaki BUAYA!! :D

adehh..bz sgt2 ka?? x best arr.. huhuu..

Masy said...

dasar lelaki kaberet :p

cikdinz said...

dasar lelaki genius....hahahaaa...

puterikurekure said...

dasar lelaki perasan!
;P

13may said...

pearlEj: hehhe...mungkin betul :D

masy: pulak dahh...hahha :P

cikdinZ: markah penuh untuk anda! :D

puterikurekure: kah kah kah :D

Lucca D Jiwa said...

erk.. saya juga lelaki.. ape yg harus say buat ni?

achik said...

baik ek.. baik ada makna!!!! ;p

tintaHati said...

buaya ka MAY? ;P

bintang hati said...

kamu ni ada2 sajer yer...hehehe..

ada betul nyer jg entrie kamu kali ni..SAYA setuju memang pempuan tak suka lelaki yg malas mandi..

sbb DASAR LELAKI MALAS MANDI..!! hehehe...

Mak Su said...

dasar 13may pening kepala + miang. (betul tak jawapan ni?)

sya said...

Dasar lelaki... (banyak nak tulis ni tapi nanti lelaki ngamuk lak!!!)

13may said...

lucca d jiwa: kamu tak payah buat apa apa...kerana saya tahu, kamu baik >:)

achik: hehhe...positif positif :D

tintaHati: hehhe...rasanya ada gak sikit sikit... :P

bintangHati: hehhe...jimat air! :D

maksu: errr..err...kena tanya juri...hahha hahha :D

kakSya: kah kah kah kah :D

Azzam Supardi said...

Dasar lelaki jiwang karat! Karat pun karat la janji rock heh!

Naughty Babe said...

lelaki oh lelaki!!

tak sesuwai...

kakLuna said...

senang je tu...


dasar lelaki sakit kepala


kan? kan?

nanonano said...

dasar lelaki 13may!

.::WaNiE::. said...

Dasar lelaki miang ..huhuhu

Jawapan diisi dsbbkan
1-lelaki itu terliur tengok badan ppn bergetah-getah..hahaha
2-Lelaki itu suka tgk kaki perempuan..hahah
3-Lelaki itu suka tgk ppn tergedik2 ngn mereka
4-Lelaki itu sgt suka melihat dada-dada perempuan yg jalan mendada..hahaha
5-Lelaki itu suka bayangkan sesuatu yg indah ttg perempuan..hahaha

13may said...

azzamSupardi: hehhe...rock kapak!

naughtyBabe: hehhe :D

kakLuna: kah kah kah :D

nanonano: uiii...13may inesen ok! hehhe :P

wanie: hehhe...no komen! :P

ZH - Ena said...

dasar lelaki KAKI PEREMPUAN hahahaha tu la jawapannyer..mmg la baik sbb semuanyer terarah kpd keindahan pd perempuan..klu dpn ena PANG PANG PANG hahahaha..ko mcm tu ke may :D

AiRynnz said...

dasar lelaki SENGAL!!!! :P

may...bz ek? cian dia..meh org tulun meh ;)

waterlily said...

Yer..lelaki aje yang baik,tersangat baik,terlebih baik, terbuat-buat baik,pendek kata - yang baik-baik semua datangnya dari lelaki.

"Lelaki ini yang selalu mencintaimu..sayaaang" (akak nyanyi lagu Anuar Zain ngeh3..)

tyrexia said...

dasar lelaki 'mulia'!! >:)
wahahaha~~

Scarlett Julia said...

dasar lelaki tak buleh dibuat laki....

Jeketbiru said...

hahahahaha...adeh laaa

K i a H R o N g G e n G said...

no comment on this matter..dasar lelaki memang lelaki..

note: .........

pandagumuk said...

dasar lelaki..aih..tak tau la nak kate macam mane..

lindosh said...

*keparat*

hahaha :P

13may said...

zh-ena: oh! aku suka tengok kaki pompuan ajer...woohooo!!! :P

airynnz: hehhe...cukup busy sekrg nih...

waterLily: keh keh keh....dalam sungguh maksud dia :D

tyrexia: anda memang sungguh memahami! number phone plss...hehhe :P

scarlettJulia: hahha hahha...cuba pikiaq positif sikit...hehhe :P

jeketbiru: errr...anda okey??? bila mau pass number phone ;)

kiah: hehhe...bawa bertenang cik kiah :D

pandagumuk: hehhe...dasar lelaki yg baik >:)

lindosh: adesss....kah kah kah :D

~anasyhh~ said...

dasar lelaki gatal..may pun sama ke?baik ngaku cepat..ahaks..

rena said...

dasar lelaki baik hati
huh!!!

ad3ck said...

dasar lelaki hensem. hahah.

green apple said...

dasar lelaki 'abang misai'

mueheheheheheh.

mAkCiK De' KiPaS said...

dasar lelaki comel :|

mama ranggie said...

dasar lelaki......????

x tau nak xplain cemana...???

13may said...

anasyhh: may inesen yea...hehhe :P

rena: heh! :P

ad3ck: otak hang memang bergeliga :D

greenApple: kah kah kah :D

makcikKipas: betul betul ;)

mamaRanggie: aikk??? speechless nampak...hahha

sHibI said...

dasar lelaki gatai~ahiks

muadzlife said...

chaittttt!!

hajarss said...

dasar lelaki gay!! hahaha

aarin said...

dasar laki nak masuk dasar laut!! betul ke may inesen nie??

Mama Risyiariana said...

dasar lelaki...brengset!!!!

hahahah:p

arianna adrizal said...

lama tak jengok sini. tak sangka ada lg rupernye citer psl gender ni eh.. ingatkan da abis da. hehehe..

~ahni~ said...

13May, aku memang nyampah kat ko! Dasar lelaki....

13may said...

shibi: tak gatai bukan lelaki la nama dia...wahahaha :P

muadzlife: choiihhh!!! :P

hajarss: keh keh keh...

aarin: masuk laut pun takpe...janji kena reti berenang :D

MamaRisyiariana: adessss.....lama betoi tak sebut brengset tuh...kah kah kah :D

anne: oh hi! Anne!!! apa kabar??? hehhe ;)

ahni: hehhe...nak buat camna... :P

kawaii_desu said...

may oh may...
1. lelaki yg tak suka mandi, mmg lah geli, pastu nak dekat2 dgn org... eiiiii tolonglah..., pompuan jarang la ade yg malas mandi, tu kes terpencil la. pompuan punya bergetah, lelaki ingat lain, tu yg depa suka tu..

2.pompuan mana la yg suka kaki pompuan ni. tapi dah mmg lumrah lelaki suka kaki pompuan sebab gatai

3.lelaki yg macho takkan tergedik2 dan terhegeh2. may u macam tu ke? apa u rasa bila tengok lelaki camtu

4.ni lagi satu. lelaki ni umpama pemimpin, mana blh sombong. harus bersifat membimbing. lelaki, kalau nampak pompuan mendada mmg ingat lain...

5.lelaki yg sepatutnya macho mana ada pegang tangan lelaki lain, lainla budak kecik. takkan may slalu pimpin tangan sunan ke mana2 kan hehe. perempuan jiwanya halus. so benda2 ni lumrah bagi pompuan. lelaki je suka imagine lain

lelaki baik???

kesimpulan:
dasar lelaki GATAI/MIANG

hehehehe

Heartless Devilish said...

miakakakakaka..
krem krem..
imaginasi anda mmg tinggi la may weh
meh turn aku isi tmpt kosong..

dasar lelaki dot dot dot..
harharharharhar...

LediAgli said...

adey.. gila baik lelaki2 nih... pergh... ko lelaki ke?

ninadewe said...

dasar lelaki memang begitu. haha..

klo x mcm tu, bukan lelaki kan nama dia..
hmm, but one thing la encik may.. saya x kesah pun lelaki x mandi.. dia melekit pun xpe.. janji dia x berbau.. hahahah..

skidg8 said...

*biarkan tpt kosong*

hai may:)

Leeds Al-Malique said...

aik,ader blog sakit kepala plak. sat nak pi melawat. hehe

kc said...

dasar lelaki unta baral..har har har!

ayu_mkay said...

lelaki memaaaaaaang baik... pada mata lelakilaaaaaaahh.

:P

pB said...

hakikatnya lelaki dengan perempuan TAK pernah fikir benda yang sama. Mesti lain jer ideanyer

puterikurekure said...

en may,
saya tukar link dah tau.
princesstortoise.blogspot.com
ok?

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

hu..kalau ikut ati watashi ni mmg dh memacam nk cakap dasar lelaki..
ahahaha

cam biasa..watashi mmg sukung kawaii..
ahahahahha

perfect!

Noushy Syah said...

So observant!! Pretty cool actually...I like it!

Anonymous said...

salam...
saudara ni memang kreatif la...tp gunakan ke'kreatif'an itu ke jalan yg sebaiknya....sekian wassalam

Orang Biasa said...

"gampang!" eh, aku laki ek..? hehe

Danisha said...

Baru aku tau lelaki ni baik sangat.........

13may said...

kawaiiDesu: hehhe...jom minum teh tarik :D

heartlessDevilish: dot dot dot tu hape??? hahha :P

lediagli: siang lelaki..mlm jadik jantan :D

ninadewe: waaa...kamu ni best laa ;)

skidg8: err...hi hi...awat lain mcm sgt nih...hahha :P

leeds: hehhe...sila sila :)

kc: unta baral???!! kah kah kah :D

ayuMkay: hehhe...percayalahhhh :D

pB: hehhe...agaknya otak kaler lain lain kot :D

puterikurekure: okeh...tima kasih. Nanti aku pi ushar ushar...

hana: sekali sekala...sokong la maymay plak :D

Nsyah: hehhe...line clear! :)

anon: salam kembali...tima kasih kerana berkunjung :)

orangBiasa: errr...errr...no komen! hahha :D

danisha: hehhe....skrg dah tau kan :D

chii said...

laki baik utk pompuan yg baik..kan 13 may ;)

aria ayumi said...

last episod dh ke?

huhu. dasar lelaki mmg 'baek ati'... :p

kawaii_desu said...

jom!! layan sakit kepala ok heheh

cik noha said...

last episod??wah..sgt bz kamu yerk..tc

khairyn said...

macho!

taichee~@! said...

13thMay~@!

Aku BANGKANG~@!
Hahahahahah...

inna hayati said...

isk..isk...dasar lelaki...

en.may suke skodeng pompuan yang bergetah la tu sambil tersentum ek...isk...isk...isk...

en.may senyum lagi tengok kaki2 gadis2, mak2 n nenek2 ek...esk...isk...isk...

en.may senyum banyak ek bile pompuan terhegeh2 kat en.may...suke la tu...isk...isk...iiisk...

en.may senyum ke tersengih tengok 'dada dada' ni...???uh..uh...uh...isk...isk...isk...en.may...

en.may berjalan berpimpin tangan dengan kawan lelaki en.may sambil tersenyum-senyum!!!!

betulla la ek, orang lelaki memang senang nak dapat dosa...kesian en.may.... ;)

13may said...

chii: hehhe...hehhe

ariaAyumi: ntah la...sekrg sibuk sgt ngan keja...nak ronda2 blog pun dah tak berapa ada masa...

kawaiiDesu: hehhe hehhe

cikNoha: hmmm...tatau nak cakap...tapi skrg workload byk sgt...btw, thanks :)

khairynn: wah! ni yang makin nak suka nih ;)

taiChee: hehhe...hang selalu bangkang ngan aku...hahha :P

innaHayati: perghhh!!! pedih pedih...hahha :D

WaNa (BoRN To MaKe u HaPPy) said...

eHeM eHeM...
BaeK aDe MaKNe La Tu... :P

BUTTERANDBANANA said...

ish ada kata kor creative....hehehe...macam nenek aku adalah lahhh...wakakaka

.:HalogAmora:. said...

lelaki mmg tinggi nafsu dan imiginasi..'baik' ada maknaaaaa

Shumierain said...

dasar lelaki cpt senyum....

baguih tul la lelaki yg cam gini..maintain senuym jer..hang cam tu ker may...

pu3nemo said...

bab yg pertama tu,sy suka bl my b x mandi..wangi loooo... =p


hahaahha,dasar laki buaya!

budak (lara) said...

MAY!!!

UWAAAAAA..

Pukul 6 sudah tiada.

=(

fiezafadilla said...

tahun 2008 mmg tahun bz kot. aku pn dah jarang update blog. nway...jgn stop terus sudaaaaa

Maryam Abu Ahmad said...

Last episode?

tak mungkin... MayMay tak boleh resign mahupun pencen..

kesian 13May, menunggu pengomen kate dia baik. ha ha ha!

Ayaq masak said...

Dasar lelaki gatai meghela.

Sekian.

>:)

~comei~ said...

:-)

esampah said...

uhhu...

'baiknya lelaki'...

posmen said...

ko memang dasar lelaki tulen..

haw3..

SnowFlakes said...

dasar lelaki hebat..!!
betul tak..??
lelaki memang hebat laa..
saya setuju sangat..

hype..!! hype..!!
salam perkenalan blogger..!!

wan said...

Jengah May kejap :P

Achik_Sufi said...

salam,
semoa c hat selalu...

darirusukkiri said...

dasar lelaki budiman bro...lelaki melayu terakhir gitu...:)

p/s: bro buatlah entri pasai perempuan akal setipis rambutnya..

Ely said...

itu cincin cincin kat jari tuh suma cincin sakti ker?

Ely said...

itu cincin cincin kat jari tuh suma cincin sakti ker?

zwitterion said...

dasar lelaki......:)

Zabs said...

Salam May,
Kita kena selalu bersangka baik. Baik pun perempuan gitu, kalau tidak, susah kaum lelaki nak tunjuk baiknya.

Hanna J. Potter said...

hi encik 13 may,
hehe. nani baca entri ni, nani senyum aje. terigt ade sorg kwn nani yg lelaki ni..die lgsung tak serupa ape encik 13may tulis..mungkin die salah sorg manusia super-kool yg berfikiran moden kot..tak minat kt ppuan dan betis2 mereka.. mmg dasar lelaki NORMAL, bg nani lah. *^^* oh..nani nk add encik 13may nye blog add kt blog nani..boleh ye?

ummi yang montel.... said...

sabor jer la lelaki ituuu....

Naughty Babe said...

lelaki tak mandi takpe, janji wangi.. i soka... ahakksss!!

Kak Lady said...

Hehehe...sabar ajelah...

shakirah said...

Salam to 13 may.. Lamenye dah entry nih..Bile ade yg baru... HOhoho...Kamu laki ye?

nanies said...

salam pren,,,it's february already...heheh

ween said...

dasar lelaki main tara aje!!

barb michelen said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

Sarah Mohd Shukor said...

salam may. baca tajuk ni hari tu sy ingt awk main2 je kot. tp ni dh setengah bulan dh ni. sungguh2 eh? erm.. dh nama pun laki. sume tu fitrah dia. tak gitu? cuma dgn iman n akal je dpt tolong lelaki2 ni utk jaga mata n nafsu. hehe.

Azer Mantessa said...

Dasar lelaki mang sempoi!

hahahahaha

Selamat Bertugas :-)

blue_cherry said...

may, gong xi.. gong xi.. fa chaiiiiiiiiiiiii.

he he.

uda said...

senyum lelaki tu ada makna berbeza...
kadang2 dia menyampah tetapi tetap cool...
pompuan pn kena la paham,bukan terus perangai x senonoh...

Ungku Nor said...

menyampah kat hang..
nyampah! nyampaahhhh!!!
;p

Nunn said...

memang dasar lelaki camtu...he he he....

ARelyare said...

lelaki2.... macam tu la...

D said...

waaa... dari layan kepala ke sakit kepala?? hebat, memang hebat!

~qudwah_mardihah~ said...

hehehhehe..tumpang lalu ka blog 13 May..kiter pun sibuk sangat akhir2 ni....salamzzzz

butaseni said...

aku pun tak paham.ada setengah pompuan pula suka bau badan lagi yang berbau eeeeeeeeeeeeeeee

Helena said...

tak larat dgn sluar jeans yg lama tak berbasuh....

la... sibuk sangat ke...

SEIR said...

Dasar lelaki 'memang dalam'.

Haha. Hai saudara...

byl said...

Cheer up may! Update blog ni ye?

bang_gugar said...

salam,

dasar lelaki memang baik hati
(",)

Monster Mom said...

U got it rite mate! Especially the last one!

p.e.e.p.a said...

ooh lelaki mmg baik..sbb tu sy ska lelaki =)

Channel 11.5 said...

aaaa...... cari time la nak update blog..... cari time eh???

good luck with work too.

anasyhh said...

;) senyum balik..hapdett lerr..da kuweng hidea ker?ehikss

nasazfrog... said...

1st time cek masuk sini beb.. ader 2 rupenyer... mane tak sakit kpala lu layan 2blog...stiker caution tu banyak kt tmpat aku klu nak ha dtg amik...

13may said...

wana: sila pikir positif yea :P

butterandbanana: hehhe..kim salam kat nenek yea :D

HaloG: hehhe...hehhe

shumierain: aku memang suka senyum :) :) :)

pu3nemo: hehhe...tu natural beauty :)

byl: hehhe hehhe

fiezafadilla: insyaALLAH... :)

maryam: sibuk la skrg nih mek...

ayaqmasak: janji hensem :P

comei: ;)

Esampah: tima kasih >:)

posmen: hehhe hehhe...tima kasihh!!! :D

snowflakes: salam dan selamat datang...tapi dah nak tutup dah nih...hehhe

wan: errr...rindu ker??? wahahahaha :P

achikSufi: salam dan selamat untuk anda jugak :)

dariRusukkiri: hehhe hehhe

ely: hehhe...cincin 'biasa biasa' ajer :)

ely: rujuk jawapan di atas :)

zwitt: cakap bagi habih arr...hehhe :P

zabs: salam uncle..kita jugak kena berfikiran positif :)

hannaJPotter: huiii...baguih sungguh..boleh buat laki :D

ummi: laki yg mana nih??? hahha hahha :D

naughty babe: jgn tak gosok gigi dah ler :D

kakLady: sabar sabar :D

shakirah: iya..saya lelaki yang perasan hensem :D

nanies: iyea iyea...cek tau :P

ween: kah kah kah :D

barb: oh! ok...thank u! :)

sarah: hehhe heheh...ni dah sebulan dah nih :D

azer: thanks boss! :)

blueCeri: angpow takde ker??? huhhu

uda: anda memang bijak :)

akak ungku: sabar sabar...hehhe :P

nunn: hehhe..dalam makna nih :D

arelyare: hehhe..no komen! :D

d: sibuk la skrg kak d :)

qudwahMardihah: tima kasih kerana menjenguk :)

butaseni: keh keh keh...nanti aku buat analysis :)

helena: sibuk sgt...serius...

seir: haha hahha hahha..apa habaq org kita??? :D

byl: tak sempat la beb...

bangGugar: kann??? :)

monsterMom: hehhe hehhe hehhe

peepa: kat saya tak suka ker??? wahahahaha :P

channel 11.5: thank u!

anasyhh: busy skrg..tak sempat nak carik idea..hehhe

nasafrog: hehhe...post mai sini bleh :D

eViL GirL said...

dasar lelaki kurang betol...

dok senyum x benti... nmpk sgt ade shock sket kat wayar2.. hehehe....

julia said...
This comment has been removed by the author.
julia said...

isi tempat kosong ???

hampeh !

dasar lelaki hampeh.
or lelaki gayish..

lelaki melayu ??? =P

darirusukkiri said...

hello...en may ada? he²

amar said...

dasar lelaki macam itu.

seterduweterdotblogspotdotcom

fattnieniey said...

stuju dgn yg akhir tuh. pelik jugak kan?
kalo saye nmpk laki pegang tangan, bukan saja jijik malah ader big "L" written on their forehead.
kalo perempuan,it's so normal.

p/s:salam perkenalan:)

Lich said...

haiii (lambai tangan ala-ala p.ramlee bujang lapok), selamat mengundi...hahahha

13may said...

evilGirl: hehhe...nanti saya tulis kenapa pompuan asyik senyum senyum ajer plak...heheh :P

commentDeleted: ???

julia: keh keh keh :P

darirusukkiri: ada ada...baru ajer ada :)

amar: hai sedara...apa kabar???

fattnieniey: hehhe...lenkali cuba pikir positif sikit...hehhe

lich: hehhe...kamu dah daftar ker??? hehhe

pHat sUe said...

lawakkkkk :P

13may said...

phatSue: hehhe...bila nak kasi number phone nih ;)

Miko Yamaguchi said...

lelaki memang....aiseh...xtau mo label...hahahha...lawak seh!

13may said...

mikoyamaguchi: tamau label??? so takde brand ler...hehhe :P

Miko Yamaguchi said...

hahahha...lelaki memang...erm...apa ya?erm...lelaki memang siot....hahahahha

13may said...

miko: :P :P :P

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may