Thursday, March 20, 2008

132: Semulajadi...

Secara am, pompuan amat setia dengan pasangan mereka. Jika dalam hati pompuan itu telah bertahta seorang lelaki, maka lelaki lain jangan harap dapat memiliki hati pompuan tersebut. Pendek kata, pompuan berpendapat hatinya bukan untuk dikongsi kongsi. Berbanding lelaki, rata rata lelaki juga amat setia dengan pasangan mereka. Cuma yang menjadi masalah, lelaki merupakan kaum yang jarang mempunyai sifat sifat kedekut lagi bakhil. Atas dasar itu, lelaki bukanlah sengaja mencari pompuan lain walaupun hatinya telah ada pompuan yang bertahta. Cuma secara semulajadi, lelaki merupakan kaum yang pemurah dan sudi hatinya yang kecil itu dikongsi kongsi oleh seberapa ramai pompuan yang mampu. Hehhe..

Pompuan juga adalah kaum yang kuat semangat dan sentiasa nekad dengan keputusan mereka. Jika pompuan telah mebuat keputusan untuk menerima seorang lelaki dalam hidupnya, maka seluruh hidup pompuan itu akan menjadi milik lelaki tersebut. Mereka sanggup mengharungi apa saja bersama pasangan mereka dan langsung tak pernah pernah jemu dengan pasangan mereka. Berbanding kaum lelaki, mereka juga nekad dan sentiasa berpegang teguh dengan keputusan yang di ambil. Jika lelaki menerima seorang pompuan, maka pompuan itu akan terpahat selama lamanya dalam hidup lelaki tersebut. Cuma yang menjadi masalah, lelaki merupakan golongan yang sentiasa mencari jalan untuk menjana idea baru serta memperkembangkan idea idea mereka itu . Jadi lelaki bukanlah sengaja mencari pompuan lain walaupun lelaki tersebut telah mempunyai teman wanita, cuma ia hanya salah satu teknik atau langkah mencari idea untuk meneruskan kehidupan kerana dengan meningkatkan pergaulan serta menambah kenalan terutamanya pompuan, ini akan mengalakkan pertumbuhan akal fikiran. Ini juga merupakan sifat semulajadi. Hehhe...

Rata rata kasih sayang pompuan terhadap lelaki amat sukar di gugat. Pompuan kalau dah sayang terhadap seorang lelaki, pompuan sanggup sehidup semati hingga ke akhir hayat. Betapa tingginya rasa cinta pompuan terhadap seorang lelaki. Ini kerana pompuan berpendapat kasih sayang itu biarlah hingga ke lubang kubur. Berbanding lelaki, mereka juga mempunyai kasih sayang yang amat sukar di gugat. Cuma yang menjadi masalah, lelaki merupakan kaum yang sentiasa mempunyai keinginan untuk mencuba sesuatu yang baru. Atas dasar itu, lelaki bukanlah sengaja mencari atau mudah di goda oleh pompuan lain walaupun kasih sayang lelaki tersebut terhadap temannya amat tinggi. Cuma lelaki adalah kaum yang semulajadi sentiasa mencari peluang dan sentiasa dahagakan pengalaman baru. Sebab itu lelaki amat pantang berjumpa dengan pompuan lain, mesti nak mencuba nasib kerana bagi lelaki, belum cuba belum tahu. Hehhe…

Akhir sekali, pompuan merupakan kaum yang lemah lembut dan amat menyayangi pasangan mereka. Walaupun kadang kadang fizikal pompuan nampak tegas, tegap dan nampak keras, namun hati pompuan tetap mempunyai nilai nilai murni seorang pompuan. Keras di luar tetapi lembut di dalam. Berbanding lelaki, hati lelaki juga lembut dan amat menyayangi teman wanita mereka. Cuma yang menjadi masalah, lelaki adalah kaum yang kuat samada dari fizikal atau mental. Jadi bukanlah lelaki sengaja mencari pompuan lain. Tetapi ini adalah secara semulajadi, lelaki juga mempunyai nilai nilai murni seorang lelaki iaitu keras di luar dan juga 'keras' di dalam. Errr..errr....lupakan saja...
Kesimpulan:
Bukan ku pinta jadi sebegini......

106 comments:

13may said...

Buat Pengunjung Semua:
Salam ceria...
Pertama aku ingin ucapkan ribuan terima kasih kerana sudi berkunjung ke sini serta sokongan yang anda semua berikan terhadap penulisan aku...
Aku amat menghargainya...

Tetapi apakan daya, sekarang aku di himpit kesibukan yang hebat lantas meminimakan kemunculan aku dalam dunia blog ini...

Oleh yang demikian, aku memohon ribuan ampun dan maaf kerana jarang mengunjungi anda semua...dan juga amat jarang updet blog ini...

InsyaALLAH, kalau ada kelapangan...aku akan melawat blog blog anda.

Sehingga bertemu lagi...terima kasih banyak banyak.

Ikhlas,
13may

pearlEJ said...

'keras' didalam??? wakakakakaakakakakka...

cik noha said...

wah..sgt tepat..sgt memahami perempuan yerk..btul2.pompuan mmg akan setia..lelaki je suka cr psl..suka je psg rmi2..pastu mulalh pening2..:D

achik said...

camne lak ngan lelaki jenis 'lembut'???? hak hak.. ;p

pu3nemo said...

apa yg 'keras ' d dlm tu?ehehehehe

ala ckp je r yg awk tu nk pasang dua kan? =p

AbGJaS said...

Hi 13may,
Sehingga kini abgjas masih tertanya2, ilmu apa yg 13may pakai hingga begitu paham benar akan tabiat kaum adam dan hawa ini.

Sesungguhnya tulisan anda memang menghiburkan.

Seronok kalau ada kaum hawa yg tercabar dan membidas setiap poin yg 13may usulkan..


Hmmm...lelaki bukannya buaya, sekadar pencinta wanita...

Azzam Supardi said...

Ye. Harap bersabar ha ha.

K i a H R o N g G e n G said...

Mengejar donia may skrang nie...

mylife said...

now, saper yg cakap women are complicated? lelaki nih yg bermasalah sebenarnya OR suka carik masalah... hehehehe....

p/s apsal tang duit, laki tak pernah jadik sgtlah pemurah ngan wanita spt yg disebut leh may... *angkat kening sebelah*

13may said...

EJ: errr...errr...hahha :P

cikNoha: nak buat camna...dah semulajadi :D

achik: oh! nanti aku pikir...hehhe

pu3nemo: errr...keras kepala...wahahaha :D

abgjas: hehhe...tima kasih...janji kita layankepala :)

azzamSupardi: hehhe hehhe

kiah: wahh!! dalam makna tuh...huhhu

mylife: tang duit??? nanti akan dihuraikan dalam episode akan datang...hehhe

waterlily said...

Ye..ye...saya sokong pendapat En Keenu Reaves. Ahaaa...cuma satu nak bagitau. Pompuan sub urban bukan begitu, Setianya sentiasa bertempat tau hahaha.

Azer Mantessa said...

lelaki yang terbaik diantara kita adalah lelaki yang mempunyai khayalan hidup. inilah lelaki yang cukup power:

lelaki yang ada pegangan hidup ... tak terror ... kena pegang baru benda tu hidup.

lelaki yang ada pandangan hidup ... terror sikit ... tapi kena pandang baru benda tu hidup.

tapi lelaki yang ada khayalan hidup ... oh mak aaiii ... power!

kena tukaq lirik sikit:

Kau kekasih awal dan tak mungkin yang terakhir :)))

Shumierain said...

Maymay,
IYERLAH TUE sifat semulajadi..nak buek camno...

tun teja said...

laki mmg cemtu. byk yg ikut nafsu je. sorg tak cukup..dasar kabaret!!.. arghh

sorry teremosi plak.

Masy said...

kirenye lelaki ni murah dgn kasih syg laa? ooww......

kuota ko ade brape lg abg may²? ke dah penuh? tanye je, nk tgk adekah ko juge murah dgn kasih syg ahahahaha~

purplediamante said...

ahahaha..may kejung!

sHibI said...

hahahha..pepandai je may....kesimpulannye...laki gatai~
hik3

13may said...

kakLily: hehhe...hehhe :D

azer: hehhe hehhe...yg penting, kena teruskan 'hidup' :D

shumieRain: tau takpe...huhhu :P

tunTeja: hehhe...meh number phone ;)

masy: kuota boleh adjust...hehhe hehhe :P

purplediamante: kejung tu hape???

shibi: hehhe...nak buat camna...bukan ku pinta jadi sebegini... :P

farazdaq said...

kat mana entah aku baca;

suami: abang ni ibarat cahaya matahari yg menerangi..jgn lah awak kedekut sangat..biarlah abang menerangi planet2 yg lain jugak..

isteri: kalau ye awak tu umpama cahaya matahari..tapi cahaya awak tu macam mancis yg dah nak padam..usahkan planet2 lain..bilik ni pun belum tentu terang!

aku: no comment!he

QasiehFirdaus said...

setuju! 100%

mylittleparade said...

sambil minum khopi bacha entry Encik Mei..

Encik Mei, sila cepatkan update anda ok! Kami dari pihak Planet Zaragusbostos, tidak sabar mahu membacanya. Sekian.

13may said...

farazdaq: hehhe hehhe...dalam sungguh maksud dia :D

qasiehFirdaus: lamanya tak nampak kamu ;)

mulittleparade: jom! kita minum kopi dua orang ;)

nur'ain said...

May!
Macam biase, tulisan ini untuk kesekian kalinya tetap memenangkan kaum iteww...

AiRynnz said...

org pompuan mmg baikkkkkkkkkk teramat2....

-langkahbaru- said...

saya sokong penuh pendapat mengenai lelaki..lelaki ni memang kaum yang baik2 blake..haha
tapi time jahat die jadi cam 13may..aahaha

lindosh said...

hurm.. murahnya 'kasih sayang' lelaki noh? boleh ditabur begitu sahaja.

owh lala

13may said...

nur'Ain: bukan nak menang...cuma nak explain bagi paham :D

airynnz: kannnn???? hehhe hehhe

langkahBaru: apsal takleh nak view blog hang??? invite aku: encik13may@gmail.com

Lindosh: hehhe hehhe....dalam dalam :P

ad3ck said...

oi hang takmo buat top komentar ke? ku nak banjirkan biau dpt no 1 ahaha.

shadowflux said...

hohoho... aku sokong... bukan salah kita sebagai lelaki... tp natural... heheheh...

yginsaf said...

iye, secara am juger, pompuan lebih chanteq berbanding pasangan mereka.. tapi (uhuhu, xperlah, me xnak ngumpat2 one kat sinih uooolss) .. peace

Sastri said...

setia tapi bukan sampai bila terkena pun masih bertahan... bagi saya, do unto others what you want others to do unto u... dia tak suka saya buat, dia sendiri jangan buat... :p

Ayaq masak said...

Aku musykil ah 'keras' di dalam tu.. huuuuuuuuuuuuu~~

Eyyy untuk yang point first tu, sepak kang~~

wan said...

Nasib baik aku tak kecik hati ko jarang jenguk blog aku taww!!

Apa pun, gunakanlah kekerasan lelaki itu seadanya...

Anonymous said...

Saya sangat respek sifat lelaki yang suka berkongsi kasih... tapi SAYA TETAP TAK SETUJU berkongsi kasih.




Ni Akak Ni dari shah alam, blog baru saya: kularilari.blogspot.com

WaNa (BoRN To MaKe u HaPPy) said...

HaHa...
KoMeN uNTuK eNTRy Ni aDeLaH ...

Tau xPe

WaKaKa

fattnieniey said...

perempuan setia pd yang satu ke?
kikiki. ramai mamat2 kat luar sane tak setuju tuh.

aku penah istilah one women guy. of course that only applies on certain conditions kan?

chaow!:)

cikgu jawe said...

setuju!!. kaum lelaki mmg pemurah dn sanggup berkongsi kebahagiaan dan kegembiraan mereka kepada sesiapa sahaja.

cuma kdg2 kerana tak sampai hati nak kecewakan org pompuan yg kedekut ni le, org lelaki terpaksa jd kedekut mcm mrk.. hahahaa

laariiiikkkkk!!!!

ita.itu said...

ye betul pompuan sgt setiaa....cewahhh..haha

A t i Q a h said...

hoho..layannn...
for some reasons i have to agree with u la bro..
tapi cam ne lak lelaki-lelaki yang kechiwa tak hengat kalau ade pompuan dumb dia untuk other guy?

azie said...

huhu..ternyata laki2 itu memang telah siap sedia dgn pelbagai senjata dlm bentuk alasan2 spt di entri ini..

tqa,
tibe2 rase nak delete entry latest aku tuh..cam tak tally dgn entry encik 13may nih,huhu

iNsaN BiaSa said...

bro..pompuan ni sensitif k.jgn lupe tu..so,lelaki jg la hati pasangan anda k..kalu x,mmg hampa cr pasai ja..hehe

LaDySLeepLeSS said...

Hehehehehe... :)

Noushy Syah said...

hehhehhe, so entertaining to read!

Have a gr8 day!

Monster Mom said...

kalu laki yg cam sotong tu cam no plak nak buat ek!

iman said...

salam may...
huhuhuhuuu tau pon org pompuan cmne...sgt best + baik dan sebagainye

13may said...

ad3ck: hehhe hehhe...cam nak balas dendam ajer nih...hahha :P

shadowflux: hehhe...tima kasih atas sokongan anda :)

ygInsaf: hehhe...pompuan cantik dan 'indah'...huhhu

sastri: baguslah camtu :)

ayaqmasak: janji setiaaa..hehhe :D

wan: hahha hahha hahha :D

anon aka KakNi: errr...no komen! hahha :D

wana: tima kasih :)

fattieniey: hehhe hehhe...cam ada experience ajer nih...hahha hahha

cikguJawe: bijak bijak! :D

ita.itu: betul betul...laki pun 'setia' gak kan :D

atiqah: hehhe hehhe...yang tu...hmmmm...ada masa aku ulas :D

azie: hehhe...bukan semua lelaki camtu...jgn risau ok :)

insanBiasa: tapi hati lain pun nak kena jaga sama...hahha hahha :D

ladysleepless: pheewwiitt!!!

NSyah: layan kepala :D

monsterMom: errr...sotong ada 2 jenis...lembut dalam, lembut luar...dan ada juga lumbut luar, dalam keras jugak..kah kah kah :D

iman: salam kembali...memang tak dinafikan..tu yang suka tuh...errr..number phone plsss...hehhe ;)

Nadh said...

Ahhh, ni semua alasan semata-mata nak cover line. Ni lah lelaki, good at giving 1001 excuses. :p

Yours Truly ... XOXO said...

1st time... sangat setia! hehehe

2nd time.. ok la boleh di percayai...

3rd time dan seterusnye... tgk mood la nak setia ke tak...

ehehhe kalau lelaki boleh, pompuan pun boleh ma...

boleh cam tu?

mAkCiK De' KiPaS said...

makcik dari dulu kompius makcik ni pompuan ke laki :|
yang laki buat, makcik buat gak, yg pompuan buat, makcik buat gak...camner ni?

muadzlife said...

ye lah tuuuu...

sebenonya akui la hakikat..pompuan tu BESTTT!

Neeza Shahril said...

kalau pompuan boleh kawin lebih pada 1, mungkin dia pun jadi cam tu le kot.. disebab kan dia kena kawin 1 aje, jadi terpaksa lah dia setia. Karang hari biru.. sape nak jawab?? sendiri mau ingat... hehehee...

Hanna J. Potter said...

nani rase perempuan pun pemurah jugak..cuma diorang tak uke menunjuk, jadi selalu disalah anggap sbg kedekut, hoho..

shakirah said...

Salam to layan kepala... Huaaa...sudah makin bz kamu ya..hehehhee.... BLOG ini SGT BIAS..hehehhe

puterikurekure said...

hohoho...

tidak ku pinta jadi sebeginiiiiii...

len macam je bunyi nye. tapi takpe, asalkan kamu update may, tu dah kira baus!

kite suka tulisan awak! :)

Mak Su said...

heh heh heh (kelu lidah utk berkata)

13may said...

nadh: errr...bukan excuse...tapi explaination...nak kasi betul2 faham...hahha :D

xoxo: sampai hatiii... hehhe hehhe :P

makcik: ishhh....nak kena explain in private nih...hehhe hehhe

muadzlife: hehhe...memang best pun! hahha hahha

neeza: hehhe hehhe...no komen!

hannaJPotter: Oooo...camtu ker??? hahha

shakirah: errr..errr..hehhe :P

puterikurekure: hehehehehe...tima kasih :)

maksu: hehhe hehhe...sib baik :)

pandagumuk said...

kesimpulannye,laki memberi bygn yg mengecewakan kan maymay.

kawaii_desu said...

amboi amboi...

1. lealki pemurah ke tamak??? jawapannya tamak!!!

2. lelaki kreatif ke panjang akal and otak penipu???
jawapannya panjang akal dan otak penipu!!!

3. (i)kasih syg lelaki susah digugat ke???
ye kalau aweks nya bertahap miss universe!!!
(ii) ke kasih syg lelaki senang tergugat??
ye kalau awek tu biasa saje and dan yg datang tu bertahap miss universe, tambah ye lagi kalau mmg dah dasar miang kan may kan...

4. errrrr.... ish menakutkan lah statement ni... dah gersang ka?

4.

pengkau said...

sharing is caring what..

butaseni said...

pompuian kuat semangat dan nekad dengan keputusan???
aku rasa pompuan ni kjenis otak seminit bro.sat ok,sat tak ok.
betui tak?

~qudwah_mardihah~ said...

ya betulll tumpang lalu ye 13May..jelas sekali...pempuan berhati waja...pempuan berhati kental.....kuat berdikari..

jazakallah

Cik Seri said...

huishhhh...
lame sungguh aku tak jenguk..
tp jenguk jer dah buat darah syak wasangka aku kat lelaki ni naik mendadak...
baru percentage percaya tuh naik..dah turun balik..
ini semua ko punyer pasal!!!!!

ixora said...

huhu...bro..tumpang layankepla kat sni..
ermmmm, lelaki itu...mmg pn...
hrap tidak llaki ini...d=)

p/s: xora add dis blog kat blog xora erk..? tq..salam blog, salam singgah, salam kenal...

day_uyuna said...

Cara bijak mempertahankan diri..sambil memuji sempat pulak dia defends diri

Pujian diberikan kepada anda..

iEn said...

13may.. anda keras jugak kah??? hehehe!!

Yatie said...

wakakakakaka .... ye ye baca perenggan2 awal, bila dah sampai ayat last .. terus lupa isi kandungan yg lelain ... hahahha .. dah hilang hala entry nieh:p

orochi said...

Memang kepala otak hang secara semulajadinya bergeliga untuk buat entri camni. Haha..

13may said...

pandagumuk: ishh...mana ada camtu..hehhe

kawaiiDesu: kah kah kah :D

pengkau: bijak bijak :D

butaseni: hehhe...nekad seminit ajer...huhhu

QudwahMardihah: tu yang suka kat pompuan tuh...huhhu

cikSeri: hehhe...baik ko teliti elok elok...amik yg positif punyer...huhhu

ixora: salam dan selamat datang :)

day_uyuna: oh! tima kasih...errr..ikhlas ker nih??? huhhu

ien: keras tang mana nih??? huhhu

yatie: hehhe...terbabas sekejap...hilang kawalan :D

orochi: hehhe hehhe hehhe :D

Ungku Nor said...

setujuuuu..
org laki memang macam tu!
bluweaakk ;p

tun teja said...

kasi apdet laaa..
apdet apdet..

13may said...

akak ungku: errr...macam apa ni kak??? citer arr kasi abih...huhhu

tunTeja: hehhe...busy la cik tun...tak sempat :)

Kak Lady said...

Kesimpulannya...lelaki memang selalu membawa masalah....sebab dalam semua contoh2 yang diberi...part yg lelaki aje ada...'tapi masalahnya..'

hehehehe....

taichee~@! said...

Encik 13.

Aku pun pasni susah mo update blog. Ko kata semulajadi ek? Tapi kan... ko punya ceta ni ada had umur ler...pompuan, semakin matang usia, semakin cool. hehehe...lelama lelaki wat apa pun, mcm, lantak hangla..haa gitu...hehehehe

green apple said...

sambil buat entry ni sambil horny ke bang???

TedungS said...

hahaha

mmg sentiasa keras dalam dan luar laki ni hoheh

inna hayati said...

en.may curang ngan saye ek???
uwaa!!!!!

inna hayati said...

en.may curang ngan saye ek???
uwaa!!!!!

tintaHati said...

pompuan mmg baik kan....cuma laki2 ni pura2 mcm baik...hehehe....ko baik kan? ;P

sya said...

eh.. ingat tak update.. tgk2 dah ada, benaunya lelaki pompuan ada yg baik ada yg jahat.. sama aje.. namanya pun manusia

...cewek brad pitt said...

tahniah...pandai sungguh memberi ulasan...kerja peguam ke ek?hehehehe

Mummy Rizq said...

yg nyato..pompuan memang lembut & bertimbangrasa dr segala segi..

nanonano said...

ape yg keras tu cik mey..
xpaham..

Eida said...

Ha.. perempuan memang lembut, yg ala keras pun, mesti hati dia lembut jugak. Tapi mcmana laki lembut, keras kat mana pulak?

jaketbiru said...

oooo kat sini rupanya rumah dia..

hUmmY said...

keras abes!

khokhokhokh~

Titicaca said...

keras?? hahhaa...

-langkahbaru- said...

@13may: hari tu repair blog la..so tutup kejap utk public.haha..la ni da ok da blog aku...

sume kat dalam blog ni kena wat buku nota ni...wat poin kalo2 gaduh dgn awek..err...buat yg berkapel la

kel@mbu said...

setuju lah smua2 tu. hehehe

husni_haniko said...

suka yg semulajadi..hekhek..

JiJoY said...

tapi pompuan zaman skarang ni bukan semua bleh caye..ish2..btw..very nice post..i like and to one extent agree...

fizz said...

salam 13may :D

err err tersilap masuk jugak kat sini :P

Che' D said...

Lelaki memang panjang akal dan banyak akal......

barb michelen said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

armyzx said...

hahaha may ni phm betul hal pompuan lah...BIAS? sket je kan...layan sampai KERAS...

13may said...

kakLady: errr...errrr...tu yg masalah tuh...hehhe

taichee: mcm hape wei??? huhhu

greenApple: err...maintain lagi...huhhu :P

tedungS: pastikan sentiasa keras...kah kah kah :D

innaHayati: errr...errr...

innaHayati: rileks rileks...bukannya satu masalah pun..huhhu

tintaHati: errr...secara am, aku memang baik pun...huhhu

kakSya: hehhe hehhe

cewekBradPitt: hehhe...mcm peguam ker??? yahhooooo!!!

mummyRizq: hehhe hehhe...

nanonano: errr...umur berapa nih??? hehhe

eida: errr...susah nak jawab nih...hehhe hehhe

jaketbiru: :)

hummy: rileks rileks....hehhe

titicaca: :P

langkahBaru: Ooo...nanti aku gi ushar blog hang...

kelambu: tima kasih :)

husniHaniko: ni yang suka nih ;)

jijoy: thank u! :)

fizz: salam dan selamat datang :)

che'd: hehhe...hehhe

barbMichelen: jgn missed flight ok!

armyzx: keras kat man tuh??? wakahkahkahkah :P

Samsurijal said...

Salam kenal,

Senangnya jika bisa berkongsi kebahagiaan.. dengan kekasih

Tapi sayang, buat saya itu tak lagi..

mampir yah...

MoNa said...

Saya setujulah dgn 13may ni, mmg itu yang saya sedang praktik sekarang ni...pemurah sangat sampai pening kepala, pahala mana pulak nak bawa ke syurga ni....hehehe.

Itu maknanya org lelaki kaya...aku pun kaya...

~Mawar~ said...

hai may!!!!!
wahhhhh hang.... terang2an menunjukkan kasih sayang kepada perempuan... hang memang pemurah.

violet said...

salam kenalan. ni penang kt mana ni. cek kpg kt lek lau. hehe

eceh, ati kecik nak kongsi ngn ramai2 pompuan yer...

ape kater kalo pompuan pun leh cam tu gak, ati kecik ni kongsi ngan ramai2 lelaki?

cheers...

Princess Liyana said...

Salam 13May.
Hihi, bestla blog u. Baru dapat singgah:).Famous.
Perempuan memang lembut hatinya. Tapi, bila hatinya sudah keras, ia akan jadi keras-sekerasnya;).Hihi.
Lelaki keras di luar dan dalam?emm

pHat sUe said...

keras yer hihihi. next :P

perit bile sme nye benar belaka ...

luvys said...

cik 13may ni laki ko pompuan..konpius den..pe pn..karya 2 amt berhrga tuk tntonan lelaki (xspicaly) supaya lbih mghargai pompn..hehehe

13may said...

samsurijal: Salam kembali...tima kasih kerana berkunjung :)

mona: hehhe hehhe

mawar: nak join ker??? huhhu

princessLiyana: tima kasih :)

phatSue: aper yg keras??? huahuahuahua :P

luvys: hehhe....selamat datang ke layankepala :)

ira said...

pompuan mmg patut di hargai,,,huhuhu

fara_lf said...

hehehe.. Perempuan itu hatinya utk lelaki... dah jatuh sayang, susah nak tinggalkan walau dah takder.. tapi aku rasa some of diorang ni tak reti nak hargai.. amik kesempatan atas kasih syg yg kiter beri.. lumrah lelaki..

Mrs Commieman said...

Hello, terjumpa blog ni masa bloghop. Suka baca entry ni :) My bf is a nice guy, but until now I still don't get why men do the things they do :p

Related Posts with Thumbnails
 
Designer: Douglas Bowman | Di ubahsuai oleh: 13may